to byla ironie :D s tou speed si mapu proběhneš skrz na skrz za 5 sekund a s těma jumpama si vyskáčeš na místa kam se normálně nedostaneš, a tam když plantneš bombu tak antiF nedefusnou..
to byla ironie :D s tou speed si mapu proběhneš skrz na skrz za 5 sekund a s těma jumpama si vyskáčeš na místa kam se normálně nedostaneš, a tam když plantneš bombu tak antiF nedefusnou..
Predtym nez napisete nejaky navrh 10x si to rozmyslite, pretoze tu je dost navrhov zbytocnych a prist na to, ze su zbytocne vie aj 3 rocne decko. Nechapem naco je to spravene na styl deathmatchu. Aby 12 rocne deti ktore nevedia taktizovat nezabili hned po 3 sekundach? Respektive aby sa respawnli, ked ich zabiju? Dalej neviem, preco nejsu T furt furieni a CT furt antifurieni - niekoho to napriklad bavi byt len antifurienom. Normalne by som to nechal tak, ze T furt furieni, CT furt anti-furieni a rodenie normalne na spawnoch..
Tak jsem zrusil dm a zmenu tymu. Vsichni jsou proti, protoze chteji hrat za druhou stranu, ale nemuzou...
Nechapem. Kazdy chce hrat za furiena? Alebo?..
Rekl bych, ze spis za antifuriena... Furieni nevyhravaj tak casto
Zalezi na mape.
Nakupovat lze pres shopmenu jako ve warcraftu.
Kdyz za furiena zmacknete klavesu pro sprajovani, tak si zmenit gravitaci.
A ked tam mam nieco nabindovane? Vadi to?
normalni spawny, jsem pro..
Vypada to stabilne. Vic se v tom vrtat zatim nebudu.
Veď ale o to ide, aby furieni mohli využiť svoju neviditeľnosť a T mali nejakú úlohu, aby nekempili. Potom by aspoň admin mal dôvod takého hráča vyhodiť zo servera. Alebo ešte ďalšia varianta campmeter.Furienom by som dal nejaký špeciál skin a doplnil by som zbraň AWP O:-). A pre furiena dať HEčko, ktoré by pôsobilo na 2sek. ako stun (zastavilo by hráča), ktoré by sa zakúpilo v shope + aj defusky, ale tie tam už boli.
To teda znamená že:
Furieni - museli by strážiť plant, aby mali šancu vyhrať. Musia zabiť všetkých antifurienov.
Anti-furieni - nekempili by, musia plantnúť a následne ustrážiť bombu, poprípade vyvraždiť všetkých furienov. Ak vyhrajú, stanú sa furienom.
Problem bomby je ten, ze furieni nemaji sanci ji zneskodnit, kdyz ji bude nekdo hlidat. Oni musi kempit a cekat, dokud nekdo neprojde kolem nich, aby ho mohli dat zezadu. Na serverech s bombou musi admini hlidat, jestli ct nekempi bombu, plant nebo spawn. To se vyresilo odstranenim bomby a pridanim baterii. Antifurieni nemuzou chodit spolu, protoze musi doplnovat energii. Tim se rozdeli a davaji sanci furienum. Jakykoliv jiny cil mapy zpusobuje totalni kemp a problemy. Nejvetsi problem je ted, kdyz zbyde jeden furien proti nekolika ct a kempi do konce mapy. To uz nejak poresim.
Furienum jsem chtel dat nekolik skinu, ale pri pohledu na vetsi skupinku brutalne snizujou fps a pak vsem skacou pingy pres 100. Budou to mit asi jen vip.
Furieni ted musi zabit antifurieny, jinak prohrajou a umrou.
V predošlom komentári som písal, že by batérie ostali a pridala by sa bomba. Ale zrejme máš pravdu, ešte som nehral na serveri vtedy, keď bol odstránený DM a ostali len batérie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)