Díky za turnaj Jerry.
Printable View
Díky za turnaj Jerry.
Uvidíme do budoucna jestli kotel svolí a jestli na to bude stejný přístup hráčů.
Jinak děkuji kotlovy že mě tu nechal udělat tuhle bláznivou akci, založil spešl server + sponzoring.
Díky ..
Jerry, děkujem za turnaj.
jj aj ja ďakujem.
Ja taky dekuju Jerry...
Děkuju Jerrymu, že pro nás ten turnaj uspořádal, že svůj volný čas posvětil tomu, abychom se my zabavili. Díky.
Jerry díky za uspořádání turnaje a ochotu to vzít na sebe, a taky dalším co ti v tom pomáhali, snad bude někdy turnaj číslo2
Vyherci maji vip na 2 mesice, nejlepsi strelec na mesic.
Dík Jerry za turnaj a za to že som zistil na koho sa dá spoľahnúť:)
Viete ten turnaj by trval kratšie keby Jerry vylúči teamy čo nemali aspoň troch hráčov, ale on to neurobil. Pretože chcel aby si zahrali aj dvaja v tom teame čo ostali. Snažil sa im nájsť hráčov a umožnil im tak hrať aby ich o nič neukrátil. Jerry stúpol si u mňa vyššie doteraz som si o tebe nemyslel nič zlé ale ani dobré. Teraz si myslím len dobré. Naopak niektorý ma sklamali. Trocha ste ma znechutili že ste vôbec za to vinili Jerryho.
V každom prípade dúfam že bude ešte jeden turnaj.
Díky za turnaj. Omlouvám se za předčasný odchod. (vypadla elektrika kvůli bouřce). A řekni tátovi, ať v době turnaje nestartuje ty Gripeny :D
Tak paráda. Gratulujem výhercom aj zúčastnením. Jerry vám splnil dlho očakávaný sen :thumsup4: :D
GJ Jerry. Dva palce hore :thumbup:
Chcel by som tak tiež podakovať jerrymu za usporiadanie turnaja.Len troška neskoro dôvod nebudem písať.