Díky za turnaj Jerry.
Díky za turnaj Jerry.
Nikdy není pozdě, dokud žijeme.
Uvidíme do budoucna jestli kotel svolí a jestli na to bude stejný přístup hráčů.
Jinak děkuji kotlovy že mě tu nechal udělat tuhle bláznivou akci, založil spešl server + sponzoring.
Díky ..
jj aj ja ďakujem.
Ja taky dekuju Jerry...
Jerry díky za uspořádání turnaje a ochotu to vzít na sebe, a taky dalším co ti v tom pomáhali, snad bude někdy turnaj číslo2
Vyherci maji vip na 2 mesice, nejlepsi strelec na mesic.
Dík Jerry za turnaj a za to že som zistil na koho sa dá spoľahnúť:)
Viete ten turnaj by trval kratšie keby Jerry vylúči teamy čo nemali aspoň troch hráčov, ale on to neurobil. Pretože chcel aby si zahrali aj dvaja v tom teame čo ostali. Snažil sa im nájsť hráčov a umožnil im tak hrať aby ich o nič neukrátil. Jerry stúpol si u mňa vyššie doteraz som si o tebe nemyslel nič zlé ale ani dobré. Teraz si myslím len dobré. Naopak niektorý ma sklamali. Trocha ste ma znechutili že ste vôbec za to vinili Jerryho.
V každom prípade dúfam že bude ešte jeden turnaj.
Díky za turnaj. Omlouvám se za předčasný odchod. (vypadla elektrika kvůli bouřce). A řekni tátovi, ať v době turnaje nestartuje ty Gripeny :D
Tak paráda. Gratulujem výhercom aj zúčastnením. Jerry vám splnil dlho očakávaný sen:D
GJ Jerry. Dva palce hore![]()
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Chcel by som tak tiež podakovať jerrymu za usporiadanie turnaja.Len troška neskoro dôvod nebudem písať.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)