Tak čo? Tak frúgo. Ešte aj keď ma spectuješ, po 3 BANoch, si zapnem AB, aby ste ma mohli vyčasovať.
Printable View
Tak čo? Tak frúgo. Ešte aj keď ma spectuješ, po 3 BANoch, si zapnem AB, aby ste ma mohli vyčasovať.
tak jsem neodolal a také jsem se podíval na ty dema. To HLTV s časem 14:50 nemá cenu ani komentovat.. neumí si to ani nastavit.
A k těm HS z usp na dust1, tak jasný AB je až ta čtvrtá (AB se strašně špatně posuzuje, pokud má člověk s CSkem nějaké ty zkušenosti - když člověk hezky v klidu zamíří na hlavu a vystřelí těsně předtím, než má cross na hlavě, není to skoro poznat, musí se zaměřit na divné cukání při čtyřnásobném zpomalení a to je krásně vidět u čtvrté hlavy) a pak jak killnul "IVCU" tak troška děrování z USP nikomu neuškodila přece.. :DDD.. díval jsem se jen na tyhle dvě (jinak na tom HLTV je toho víc, ale myslím, že je zbytečné vypisovat nějaké další časy..)
ZwaNiova teória..... dal 5 hlav tak má AB!
http://www.youtube.com/watch?v=Ku4fsDVJBOQ
Vetsinou adminu myslis 2? To neni ani desetina.
Tak dalsi demo:
classic-1012282342-de_dust2.dem
nick: Teraz ide Burhadal
koukat od 06:59:00 - 07:12:58 krasna HS (co si vic prat:D) - to je podle tebe ab nebo wh? dal ho asi az na 5-tou ranu
13:57:00 - 14:00:00 trosku nechapu ?pote co jsem si zapnul wh a podival jsem se znova tak jsem pochopil :D(koukejte s wh) - jdi si zahrat dust za ct a zjistis, ze to je jedina trasa, kudy muze hrac ze dveri jit, s wh nebo ab by ho prece trefil
!!! 14:50:00 Tak tady nemam co dodat (ze by AB skublo na jine ct nez miril ???) !!! - takze nejdriv ma ab, ktere vetsinou netrefi, protoze je to chytre ab a pak ma ab, ktere strili o kilometr vedle nez miri on sam?
http://www.youtube.com/watch?v=KCsW9c6ThwY
Tak toto je jasné AB!
http://www.youtube.com/watch?v=vxK4j-8SV0s
aj týchto vyčasuj
A kdo tady říkal, že jsem říkal nebo neříkal že je to AB ? Hele viděl jsem akorát jenom to jedno demo co poslal Apach to "jurob.dem" . Tam šlo vidět náznak AB před RR čas tuším před 00:20, pak jak tam dával ty hlavy, tak možná ty první 3 killy (AB ON), potom zpomaleně kdy zachází za bednu a přebíjí, přitom tam stál T, ale hlavně že když přebíjel, tak mu cross nemířil na teráča ani žádnej záškub jsem tam neviděl (AB OFF). A pak zase když vyběhl zpoza bedny, tak HS při přebíhání teráča (AB ON) a finále poslední teráč za bednou, pálil mu na hlavu ale dal mu ji asi až na 4-tý výstřel = bug skinu (AB FAILED) . Jinak by mu tu hlavu dal na první fire . A na další dema se ani dívat nebudu, nemám už na to náladu to tady furt řešit jak trotlles . Dem a HLTVeček je tu jak nasraných, ale tu nic, tam nic . Můj závěr zní "zapínal a vypínal" . Konec svoje jsem řekl a už se k mému postu nevyjadřujte . JUROB = PASSED ! For me .
Prave proto mi tvuj post připadal nejistě, já tvůj názor respektuju.
Nemá nič bože..Riešite to tu neviem koľko týždňov ..raz ma BAN, raz UNBAN odomňa či od kotla, keby to bolo jasne AB či WH tak ma proste jeden BAN a nerieši sa to ďalej.
joooooooooooooooo Jurob ty ses fakt Magor jsem Nevedel ze kdyz jsem 12h denne v praci a tak ze sem jeste 20h na cs .. LOL ty ses fakt Magor to neni mozny -.
Az budes vedek kolik hraju denne hodin cs tak mne neco pis .. NEchapu Jak muzou dat prava takemu Malemu decku
Jak se rika ,, Slovaci Demenni narod Blbu , NIc to neumi a jen furt brecej a nadvaj .. Se podivat na vetsinech serverch vetsina Cheatuje Slovaku ..
A Exooo jestli ty ses ten SMoger Tak ty taky nemas vsechn 5 po hromade ... Dalsi decko ktere dostalo prava a kicka hrace jen tak jako jurob ..
By rad vedel jak se dela nabor adminum . Si aasi slovencke decka zaplacou na ICq a maj Prava..
Jednodu se JE to KOMedie
ty blbecku kdo rikal ze si dal 5 hlav ze mas AB ??? bylo po slechnudi nekolika dem ..a sledovani te ve hre ..
A jestli Pan velkej Sef Kotel mysli ze si nic NEmnel tak si nic nemnel ..
ONO je asi NOrmalni kdyz se to hracovi trha
JInak pro vsehny LOW AB se da nastavoat a AB neznamena ze hrac dava HS ale ze mu to croshair presune tam kde je protihrac ... Tak furt nevim co tu melete o HS
pokud to dite neumi nastavi tak mu bde strilet jak na dust Za tecka kdyz pred sebou mnel 2 hrace a furt mu to trhalo doprava a pritom ten v levo byl blze k nemu a zabijel ho ,,
Resite furt HOvna Este se prizna cheat mnel a blabla a ze se polepsi .. Co to je kravinu .. KOtel taky pises na ICq neco jineho nez zde .. OMG mas myt svuj nazor ..
Tohle tema se nevyresi nikdy . Proc Protoze furt tu decka co znaji toho BLba JUroba osobne budouch chranit a OStatni se boji vyjadrit aby se neztrapnili ...
Haha. Si sa úkázal teraz pekne aký si zaujatý proti Jur0vi. Vieme prečo.... Zavolali sme ťa na mix ale asi po 1 kole sme povedali že môžeš ísť preč. Odvtedy hľadáš všetko aby si Jura dtiaľto odjebal (s prepáčením). Kukám to inferno a tie časy proste to si tam napísal zo zúfalstva lebo silou mocou chceš Jura z kotelny preč. Proste také časy že strieľa do ňho on sa pozrie tam odkiaľ strieľaľ a už je to WH tak to vidno ako si písal že si bol nejaký CHH na servere asi kde nikto nehral. Nwm, mno, ale pekne ukazuješ svoj národ keď nadávaš na Slovákov proste ty si ako z deckého domova alebo čo nevychovný chuj. HF
A vraj ZwaNio má 24 rokov....
ZwaNio, ty kokot.
kdyz tak mam 25 a FOx ty komenty k demum jsem nepsal jak ale masloo ale to je jedno a nejsem zaujatej Jurob je decko ktere se neumiu chovat ,, jako admin vyhazoval hrace jen , mnenil jim nick,, kamosum co byl na vnt jako ty nestrilel atd ..
nejak mix toho neser , oto mne vubec neslo tak nevym co to meles nejses jeho bracha ?
jj diky jsem KOkot :) ale lepsi byt kokot nez Zaostale decko ze slovenska s chetama
Nekickoval som bezdôvodne, máš dáke vtipné paranoie, bo som nebezpečná autorita a to Ti vadí.
To uz je trochu moc. 25 let a neumis ani psat? Krome nadavek.
Ani pravopis nezvládá.
Je neschopný pracovať fyzicky, aj mozgom, tak chodí po bytoch predávať rastliny a ešte aj stíha 10 hod. denne sedieť za PC.
2foxik - nejde o žádné rameno, ale o ten "reflex" (neboj, nejsem slepý) .. aspoň teda já, když mám zbraň co nederuje, tak nestřílím do zdi. Jenže když toho hráče vidíš, asi ti to nedá, na to se zeptej svýho kámoše
btw jestli se to pořád řeší, tak si zítra udělám rád hoďku času a zkouknu pečlivě všechny hltv, když mi někdo hodí všechny linky (juro a jurob.dem mám a také mám tu hltv s časem 14:50 - 99,9% AB ten kill z horních kat na T spawn, zítra to ještě pošlu pár známým.
Aká je v tom logika trhnúť na vzdialenejšieho hráča, keď niekoľko sekúnd čumíš a mieriš na bližšieho, zrazu sa tam objaví iný a keď ideš vystreliť tak ZRAZU zastrelíš toho čo je ďalej, aj keď ten čo je bližšie na teba strielaľ a mal o mnoho väčšiu pravdepodobnosť, že ho trafíš (aj on teba)? To sú "trochu" divné myšlienkové pochody, alebo len výhovorky?!
V tom není logika, je to hra. Konanie hráčov nemusí dávať logiku.
Jo ale pokud teda Jurob střílí fastzoomy pomalu s 80% úspěšností skoro na každé mapě co je :D. Teda ve všech hltv co koukám musí mít jurob celkem super reflex. tak mi neřikej že ten super reflex najednou nemíří na toho prvního hráče :D. Stačí když si to pustim a zkusim se v cítit že hraju za něj :D ... v životě bych nevystřelil nějak takhle !!! Ať mi tady někdo řekne že by takhle někdo škubnul :D. Při opakovaném pouštění dokola tohoto kilu z pomaleně i normálně mám prostě 100% pocit že neni něco v pořádku.
Co to vidim :D
doporučuji shlédnout Jurob na aimě :D 313kills : 14 smrtím :D seš fakt robot :D
http://csko.cz/stats/sig.php?player_...kground=random
Ty bys měl hrát normálně za švédské SK nebo za poláky za pentagram :D
takže ked niekto bude mať skoro okolo 313 : 14 tak ho zabanujeme !!! L0W také skore je nereálne . fakt .
AIM je server kde hrajú dosť lamz a výborný server pre lepších hráčov, keď tam hrajú lowaci. Ok.
Juro rozmýšľa takto......zapeklitá situace.....Juro je CT. Odrazu sa pred ním objaví taký stanprdlik a začne fulloutovať. Juro počuje že ešte jeden príde a tuší že to bude taký Lakaj...tak radšej dá Lakaja lebo stanprdlik ho nedá a Lakaj ho dá tak dá Lakaja miesto toho aby dal stanprdlíka lebo ten ho nedá. A zabije 2!!! Papparaparááá!
:d:d:d:d:d
V normálnej situácií áno, ale hentam asi ťažko. (ten čas 14:50 mám na mysli)
1. Ten v predu nefullautoval.
2. Toho ďalej nemohol počuť.
3. Nick súpera tuším ani nie je vidno.
4. Zdá sa mi, že hral za T.
Takže sa vyjadrujme k téme a nie "akoby to mohlo byť, alebo ako to býva".
Jur0b uvažuje takto, vidí 2 hráčov, pozrie si ich nicky, odhadne akou trasou išli, koľko HP im ubrali moji, vypočíta si rýchlo percentuálnu pravdepodobnosť toho, že ho dá 1 hráč a toho, že ho dá 2. hráč podľa rôznych faktorov a vypočíta si aj iné faktory ako napr. akú dráhu musí prejisť a čas, za ktorý ju prejde, z akých bodoch ho bude možné dať, keď sa presunie do toho určitého bodu (ráta samozrejme aj so všetkými inými faktormi, napr. podľa toho, kde počul dupať hráčov, podľa nickov svojích hráčov, (napr. že išiel standprdlik na dlhú a vedľa neho stefan, tak si vypočíta šancu, že stefan blokne standprdlíka, ktorého to spomalý na 1 sekundu o 1,17km/h, a aj cestu, ktorou pôjdu iní hráči...)) aká je šanca, že sa hráči budú nachádzať v určitých bodoch, kde ho bude možné dať, bez toho, aby ich počul skôr, než dá toho určitého hráča, s teplotou vzduchu, smerom a prúdkosťou vetru, s vlhkosťou vzduchu, s pingom hráča, aby vedel kde ho má trafiť a aká je šanca, že ho lagne zhruba a pod., není to jednoduché stihnúť za tých pár stotín.
A to je AWP server, nie fy.
lol ;D
Jur0b je nesmrtelný, nikdy sa ho nezbavíte, MUHAHAHAHAHA!!!!!!!
330:14 je možný, na surfu určitě..
neni to nahodou aim ? :D