no dobre,, píšte VZORY :) Vaše vzory :clap:
Printable View
no dobre,, píšte VZORY :) Vaše vzory :clap:
No, když už byl Anjelik tak bystrý :D a našel mě na jedné stránce, tak to můžu postnout i sem, pokud mě chcete podpořit, můžete dát like, pomaličku tu stránku rozjedu :)
https://www.facebook.com/PechyFitness
"Ahoj, jsem začínající fitnessák, je mi 16 let a cvičím skoro 2 roky." ? Inak ako idu tie fotky podla rokov? :) ale tipujem 16, 20 , 20. Ale zmena bombova, to si snad pribral cca 25-30 kg.. :)
....a tých vašich vzorov sa nedočkám ? :vava:
Pre mňa určite arnold :D Ale mne nejde skôr o tie svaly ale že čo dokázal pre kulturistiku ako takú.A k tomu tvarohu ty keď ho zješ večer tak nebudeš mať stav bez živín a nespaluje ti to v noci svaly.
přes noc se nespaluje vůbec nic, a to, co žaludek stihne strávit přes noc, se ti skoro vše uloží do tukových zásob a všude tam kde to je nevhodné, naopak je dobré taky někdy tomu žaludku dát pokoj a nechat ho taky spát.. a můj vzor je taky arnold, mimo jiné
Eso. : to už máš skoro jak kliky ne? nebo to používáš na rozpažky?
Položím otázku a jak jsem říkal pokaždé se sejdou dvě strany jedna co tvrdí jedině před spaním a druhá jedině dopoledne pak ještě někteří zajimavci, kteří si to dávaj mezi pauzama na cvičení, ale to je zas jiná liga :D
Rozpazky a tlaky
Ja pouzivam 10ky na pumpu bicepsu :-)
Kazdej mate za vzor Arnolda, ten jedl tvaroho dopoledne tak ho tak taky zerte a neodporujte mu!! :-D