Re: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
halelujah
Nevravelo sa niekde že tam šla aj britty ? und nemuseli ste sa tak ku sebe túliť :D
Keď neišla Britney, tak oni sa museli... :D
Kolko to cca financne vislo na jedneho?
Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Když už se to znova otevřelo, tak btw. kdo bude dávat dohromady letošní sraz? Budu si muset naplánovat volno den před i po na cestu. Rád bych dorazil a čím dřív bude datum, tím větší šance, díky...
Re: Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
dhaaqu
Když už se to znova otevřelo, tak btw. kdo bude dávat dohromady letošní sraz? Budu si muset naplánovat volno den před i po na cestu. Rád bych dorazil a čím dřív bude datum, tím větší šance, díky...
To se pak domluví v admin fórku, každopádně letos bych chtěl udělat i veřejnej sraz v Praze jestli o to bude zájem.
Odpověď: Re: Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
Bezdak
To se pak domluví v admin fórku, každopádně letos bych chtěl udělat i veřejnej sraz v Praze jestli o to bude zájem.
Coby středočechovi je Praha nejschůdnější...
Citovat:
Původně založeno
Bezdak
Citovat:
Původně založeno
dhaaqu
Coby středočechovi je Praha nejschůdnější...
Kalííme, kotelnáá :D
Citovat:
Původně založeno
NarutoO
Kalííme, kotelnáá :D
Jestli nás pozveš s Bezdakem na pivo možná by se pro tebe místo našlo, co Bezďa? :-)
Ak budeš niečo také Bezdák riešiť, tak to skôr porieš niekde v okolí Prahy, alebo v inom meste na okolí. Pre Slováka je na prd hľadať nejakú "herňu" alebo iné zaprášené miestečko v Prahe. Šak tam neni ani kde zaprkovať tvle. Minule sme naschval išli autom (výlet), aby sme nemuseli ísť vlakom a nakoniec sme skončili na okraji v nejakom odstavnom parkovisku a všade sme sa museli srať busmi, metrom a peši. Na takéto zrazy je to na hovno miesto.
Dhaquu: vo februári to je fakt skoro riešiť.
Eso: mrkni v AF vlákno o tom, možno tam niečo nájdeš. Ja som to osobne moc neriešil a minul som navyše niečo v noci v Rožnove, tak nemám ani potuchy koľko to vyšlo normálne :D
Sraz v Praze by se mi líbil :)
Citovat:
Původně založeno
Hraju nahej
Sraz v Praze by se mi líbil :)
Pokud jenom hraješ nahej a nechodíš i nahej po hospodách.. tak ok :)
Odpověď: Re: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
Charon35
Šak tam neni ani kde zaprkovať tvle.
si vem to svoje dokonalý kolo a vejdeš se všude
Polovinu adminů jsem si představoval trochu jinak. např.Charon mi připadal jako 16 letej kluk... :)
Re: Odpověď: Sraz Kotelna admin teamu 2013
Citovat:
Původně založeno
Fantasy
Polovinu adminů jsem si představoval trochu jinak. např.Charon mi připadal jako 16 letej kluk... :)
Na nete si každý predstavuje niečo iné. Preto sme začali robiť tieto zrazíky, aby to nezostalo medzi nami len na báze čísel a písmenok. Keď si totiž s niekým "live", tak ho spoznáš za deň viac, ako za 3 roky cez net.
BTW pred tým ako si videl fotku, alebo po tom?