"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
v bezďákově rezidenci
Ak budeš niečo také Bezdák riešiť, tak to skôr porieš niekde v okolí Prahy, alebo v inom meste na okolí. Pre Slováka je na prd hľadať nejakú "herňu" alebo iné zaprášené miestečko v Prahe. Šak tam neni ani kde zaprkovať tvle. Minule sme naschval išli autom (výlet), aby sme nemuseli ísť vlakom a nakoniec sme skončili na okraji v nejakom odstavnom parkovisku a všade sme sa museli srať busmi, metrom a peši. Na takéto zrazy je to na hovno miesto.
Dhaquu: vo februári to je fakt skoro riešiť.
Eso: mrkni v AF vlákno o tom, možno tam niečo nájdeš. Ja som to osobne moc neriešil a minul som navyše niečo v noci v Rožnove, tak nemám ani potuchy koľko to vyšlo normálne :D
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
GL&HF. It´s just a game.
Sraz v Praze by se mi líbil :)
Vím,že to vypadá ,že se akorát vymlouvám,ale viděl jsem to u náké žádosti,kde koprákek psal,že měl stejný problém.
GL&HF. It´s just a game.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)