Re: Vulgarita demence- BAN!!!
Já ted nevim, jestli nás ted jenom vydíráš a tahle tvoje hloupost skončí až ti Kotel vrátí práva, nebo už ses tak narodil. Máš ted nutkání komentovat uplně všechno kam si ještě nestrčil nos. Že máš problémy se čtením, to beru..ale že si to nepřečteš ani po opakovaném upozornění, to už je nálož. Za to flame poděkuj tomu tvému misionářskému komplexu. Napíše sem dokonce i Kotel a dokonce si stál i UFOnovi za to..aby ti sem dal nějakou trefnou poznámku. To už o něčem vypovídá. Ted si znova otři oči a všimni si, že tu žádnou žádost o unban nepodává. Psal to několikrát, že si sem přišel jen stěžovat na jeho 3denní ban. Jakou formou to bylo, za to už dostal naloženo něco navíc.
Citovat:
Původně založeno
fabio
Smile, Ty jsi tam nehral tak mne laskavě nepoučuj ano, Děkuji Ti za to! Jinak jsem si skoro jist že 17 my bylo daaaavno! :bye:
...
Citovat:
Původně založeno
AnnoyingGreg
A kdo z těch, co tu ted mají plnou hubu keců a zastávají se tě tam skutečně byl? NIKDO
Citovat:
Původně založeno
MARTiii
podle toho jak pises tak asi neee
Nepotřebuješ k tomu doufám další komentář...
Si roztrhejte občanky,pokud je teda už máte. A jinak nebuďte tak ješitní (admini),naštěstí se to většinou věkem zmírní.
Citovat:
Původně založeno
Kotel
Je to za to, co napsal puvodne, nez to apach upravil, ale to uz nikdo nezjisti.
Uprava byla jen ve zmene velikosti pisma. Text jako takovy zustal nezmenen.