Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 61 do 75 z 79

Téma: Vulgarita demence- BAN!!!

Stálý Maniak Avatar uživatele BiA Fz
    Datum registrace
    Aug 2011

Re: Vulgarita demence- BAN!!!

:D :D :D chudák brácha :D jaj no nevim nevim, jestli chcete tohle všechno co se sem napíše banovat...tak tu bude každý lichý měsíc v roce prázdno :)) četl si vůbec někdo úvodník k adminování? nejdřív napomenout, pak pomocné tresty, pak menší bany, prodlužovat bany... myslím že se sem se svým myšlením opravdu nehodím... :( :D nic proti nikomu... mě už je to jedno :P

Kontakty: steam nebo PM
    The melody of logic will allways play out the truth.

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

11:08:50 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> *DEAD*Nuka-Cola Quantum : hehe
    11:09:02 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> Nuka-Cola Quantum : tak ad si pride a uz neotravuj do pici
    11:09:31 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> *DEAD*Nuka-Cola Quantum : tady ty kamosi nic neudelaj asi budes chti ty ban
    11:23:13 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> *DEAD*Nuka-Cola Quantum : darknes uzi si BAN
    11:29:11 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> Nuka-Cola Quantum : do pici hrejte furian
    11:31:13 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> Nuka-Cola Quantum : do pici bezte chatovat jinam a hrejte
    Tohle ti nestaci?

Datum registrace
    Aug 2011

Tak já nevím jako no, koukni sem jenom na dneší chat z classicu, http://csko.cz/chat/27015/2011.11.16.htm a dej vyhledat "kkt." A to je jedna nadávka, máš jich tam asi...nespočítal sem to. ale třeba hráči *DEAD*Dominik-Killer nebo Fixa to napsali každej asi 10x ... dal jim někdo ban? Tohle jsem našel jen za dnešek, jen na classicu a jen jedno sprostý slovo a stačila mi na to minuta, tohle banovat na měsíc...?

Stálý člen Avatar uživatele AnnoyingGreg
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Usti nad Labem

Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    Nuka-Cola Quantum byl zabanovan na mesic, ban pro chleba s maslem se jeste uvidi.
    Nuka ještě ban neměl? Tak to je reklamace. Nějak mi tahle skutečnost unikla. Banoval jsem to ve škole, takže v tom místě byl dost slabý eduroam a ban se nedokončil. V banlist jsem to přehlídl. Dík, apachi.
    @Bia: Já vím, jak ti ten classic lezí v žaludku. V každém druhém cry postu píšeš: to za mě na classicu... GET OVER IT. Stačí si projet ten chat log, ty Fantomasi. Jinak jsem v tom postu citoval jen dva hráče, takže se už prober.

EDIT @Bia: Já fakt už nevim, jak ti tu mají hráči napsat, že to co tu předvádíš tě zpátky nikam nevrátí. Místo zbytečnýho pointless okecávání si raději přečti ten zatracenej chat log. Já jsem je všechny co tam vedli to flame varoval a to opakovaně.
    Naposledy upraveno AnnoyingGreg; 16-11-11 v 20:09.

Banned
    Datum registrace
    Nov 2010

Dat ban za nadavani, no kde to sme? AnnoyingGreg, si normalni, ze banujes neco, co by zelenyyyyyyyy fantomas udelal 6546x lip, akorat nema prava a tak je hrozne smutnej? Ses fakt hrozne zlej, nechapu, jak si tohle muzes vubec dovolit.

@zelenyfantomas, co nema prava, hahahaha

tak dobry zase, uz si nam vsem naznacil, jak ses strasne emo a sad, ze nemas prava, me to uz neprijde ani smesny, jak v to v kazdy picovine, co napises, furt dokola omylas, ze si admin numberone a jak je svet moc nefer.

@aimb00000000000000000000000st

facku si zaslouzis
    Naposledy upraveno UFOusek; 16-11-11 v 18:21.

Nováček Avatar uživatele fabio
    Datum registrace
    Aug 2011

By mě zajímalo za co dostal NUKA-Cola BAN na měsíc?, za to že jsme se spolu snažili urychlit jednoho kempera? a za to že tam přišelo nějaký 17-tiletý dítě házet ramena že dostane prava na ADMINA ???
    jen se ptám?

Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Usti nad Labem

Citovat Původně založeno fabio Zobrazit příspěvky
    By mě zajímalo za co dostal NUKA-Cola BAN na měsíc?, za to že jsme se spolu snažili urychlit jednoho kempera? a za to že tam přišelo nějaký 17-tiletý dítě házet ramena že dostane prava na ADMINA ???
    jen se ptám?
    Napiš za něj stížnost tim hezkym písmem na zlouna apače29.

Datum registrace
    Aug 2011

ale já za něj nebudu nic psát. Nemám důvod. Ale v podstatě jsem nedostal ban na 14dní za "demenci"-(což mne uráží) ale za to že jsem použil větší písmo........ Máte někde napsané, že se dává ban za velké písmeno?nebo ne?

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

prilis tvrdej trest

E: vsak mel jen velky cerny pismo a neumi Y/I
    Naposledy upraveno MARTiii; 16-11-11 v 19:46.

Kotel
    Guest

Je to za to, co napsal puvodne, nez to apach upravil, ale to uz nikdo nezjisti.

Terminátor Avatar uživatele Smile
    Datum registrace
    Jan 2011
    Umístění
    Brno

jen se ptám?
    Kemper se dá urychlit mnoha způsoby, ale když na něj zvládně xy hráčů nenadávat, zvládnete to i vy dva. A to, že tam na tebe někdo házel ramena, že bude admin, tvojí reakcí jsi ukázal jen to, že ti do těch jeho 17 ještě pár let schází.
    "If there's anything more important than my ego around, I want it caught and shot now."

Datum registrace
    Aug 2011

Smile, Ty jsi tam nehral tak mne laskavě nepoučuj ano, Děkuji Ti za to! Jinak jsem si skoro jist že 17 my bylo daaaavno!

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

podle toho jak pises tak asi neee

Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Usti nad Labem

Smile, Ty jsi tam nehral tak mne laskavě nepoučuj ano, Děkuji Ti za to! Jinak jsem si skoro jist že 17 my bylo daaaavno!
    A kdo z těch, co tu ted mají plnou hubu keců a zastávají se tě tam skutečně byl? NIKDO

Datum registrace
    Aug 2011

Gregu ty si fakt eso, píšu ti pmku aby tady z toho nebyl flame a nepřekryl to že banuješ za sprosté vyjadřování neuměřeně, ale stejně sem musíš psát, protože potřebuješ za zády ufouska a další děti děti t devátý třídy co ti dají palce nahoru. Si fakt frajer, já už tu dál psát nebudu a nebudu podporovat zakládání flame, naposledy sem napíšu k věci to, že prodloužit ban na 14 dní za to, že si podá žádost o unban a nedodat k tomu potřebný materiál, že si to zaslouží, je na pováženou.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání