Původně založeno
Britny
Hele ok, teď zapomeň na to, že třeba nějaký Hunted tě nahlásil adminovi atd. Zkrátka vysvětlím ti to normálně, z mého pohledu, protože já tam nebyla, ale už jsem zažila xxx takových případů. Takže jsi prostě hráč, který je u CT, já tam budu hrát a teď začneš mluvit, ale přeskakuje ti to, šramotí ti tam, zkrátka je ti rozumět každý třetí slovo - já jako admin tě upozorním, že ti není rozumět, aby si opustil dobrovolně hru u CT a šel k T, nebo ti dám prostě ban, konec debaty - teď záleží na tobě, jak se k tomu postavíš. Neposlechneš = ban, poslechneš, tak ban nedostaneš. Jenže je tu hrozně moc spešlů, kteří prostě jsou svědkové toho, jaký máš třeba problém s mikem a ne jenom v ten den. Ale že se tím NIKDO doposud nezaobíral a dostával si JEN upozornění bez banu a ty si to ignoroval, tak zkrátka přesun je zbytečný, ten ban přijít musel, měl si štěstí, že jen na 3 dny, mohla proběhnout tahle debata, kde prosím tě už dokola NEOPAKUJ "Hunted mě napomenul jen 2x" . Já ti zkrátka vysvětlila, jak se to dřív řešilo, nebo jak bych to řešila já a jak se to vyřešit u tebe zjevně muselo. Máš ban pouze na 3 dny. Je úplně jedno, kdo tě nahlásil, tam jde prostě o princip, že NEMÁŠ v pořádku mikrofon a prostě nechoď k CT, zkus si našetřit na nějaký lepší a pak to vyzkoušej někde třeba na rezervačce. Hele já mluvila mnoho let do webky a nikdo by neřekl, že to je webka a ne mikrofon, takže si myslím, že nějaký slušný seženeš i v dnešní době. Snad si toto vysvětlení pochopil, už to prostě nerozebírej, protože to nemá smysl. I kdyby to nebyl Hunted, tak zde se vyjádřilo plno jiných lidí co byli tehdy na serveru a potvrdili špatný mik a jak sem ti psala, kdyby si ten špatný mik měl v roce 2015, kdyby si potkal na serveru Luccy a jen vyko-ko-kotkal něco ze sebe, tak bys letěl s banem, ani by se tě na nic neptala. Takže Hunted - Nehunted, kdo ti dal ban je taky jedno, protože přesouvat tě pořád by bylo zkrátka zbytečný.