Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 16 do 30 z 42

Téma: Ukaž svoje železo

  1. #16
    Server admin Avatar uživatele Duska
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    Zlín
    Příspěvky
    198


    Re: Ukaž svoje železo

    Osobně nemám problém při práci využít 7-8GB paměti.. párkrát už jsem přemýšlel o upgradu. Průměrně ale využívám 5 GB při práci, takže jsem to zatím nevyřešil. Jinak RAMky jsou tak levná záležitost, že jestli koupíš 4 nebo 8 GB, je vlastně jedno ;)

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele antick
    Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    CZ
    Příspěvky
    25


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Shrnu to asi na dvě slova : Hodně špatný. :(
    "Kam směřuje tvé úsilí, tam se časem objeví i výsledky."

  3. #18


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    To je ale užitečný jako mrtvýmu zimník.

  4. #19
    Moderátor
    Server Admin
    Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    5,345

    *VIP*



    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Potřeboval bych vědět jestli rozjedu hru Wolfenstein - The New Order

    CPU - Intel Core 2 Duo E8400
    GPU - GIGABYTE RADEON HD 4670
    RAM - 4 GB
    OS - W7, 64 bit
    Naposledy upraveno Grakon2702; 20-10-14 v 15:34.

  5. #20
    Moderátor
    Server Admin
    Avatar uživatele Bezdak
    Datum registrace
    May 2011
    Umístění
    Hlavní nádraží
    Příspěvky
    3,548

    *VIP*



    Re: Ukaž svoje železo


  6. #21
    Pokročilý člen Avatar uživatele GyTTE
    Datum registrace
    Oct 2013
    Umístění
    Everywhere , biatž!
    Příspěvky
    157


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Ja mám notebook ..

    W8
    Intel Core i5 4200M 2,5GHz
    Nvidia GT 720M 2GB
    8GB RAM
    1TB HDD
    Nick na Steame: GyTTE;# ✓
    Skype: gytte245
    V hre: ZT#.GyTTE`

    Keď ma niekedy stretnete na ZOMBIE , tak prajem veľa šťastia :3 GL;#
    GyTTE prepac ale ides na forum za cheaty konkretne za cheaty v Confingu ako aim bot alebo knife alebo weapon

  7. #22
    Expert člen Avatar uživatele Fighter
    Datum registrace
    Feb 2014
    Umístění
    Slovakia
    Příspěvky
    318


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Mam tam 2 windowsi,windows 7 i Xp sp3

    Pc Acer Aspire
    M5910

    Intel Core i7
    processor 870

    8GB DDR3

    HDD WD Scorpio Blue 1TB

    Nvidia GeForce GT330 up to 5632mb

    Hp Compaq dc7700p Convertible Minitower

  8. #23
    Nováček Avatar uživatele DS
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Opava
    Příspěvky
    54


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    mě to stějně nikdo neuveří :D
    PC: Intel Core i5-7500 3.6 GHz ,KINGISTON 16 GB DDR4 , MSI GTX 1070 8GB

  9. #24
    Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov
    Příspěvky
    1,714


    4 z 4 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Citovat Původně založeno n4pst3r Zobrazit příspěvky
    mě to stějně nikdo neuveří :D
    To asi ne, protoze se Titan nedelal se 16GB VRAM.
    http://ctrlv.cz/9RPd

  10. #25
    Nováček Avatar uživatele DS
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Opava
    Příspěvky
    54


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    ja sem tam měl ramku 2x aha :D
    PC: Intel Core i5-7500 3.6 GHz ,KINGISTON 16 GB DDR4 , MSI GTX 1070 8GB

  11. #26
    Děda Avatar uživatele matis
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Kosice
    Příspěvky
    6,540


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Intel Pentium G3258 3.2GHz, 3MB, socket 1150, BOX, overclock
    3,5" HDD 1TB Seagate ST1000DM003 SATA III, 7200RPM 64MB
    DDRAM3 4GB ADATA (1600Mhz), XPG V1.0,CL9
    Zalman case miditower Z1, mATX/ATX, bez zdroje, USB3.0, černá
    Seasonic 400W, SS-400ET 80+bronze T3 (OEM) Energy Knight, APFC, 12cm fan, 20+4, 3xSATA, PCIE
    Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 OEM 64 bit SK
    Asus B85M-G (1150)
    AMD Sapphire R7 260X 2GB (128) aktiv D H DP D5 (B)
    Samsung LS22D300HY 21.5"

    myska - A4tech A9
    klavesnica - Thermaltake

    foto

    http://www.imghosting.cz/images/79100_1716.jpg
    Cheater na servery? Píšte cez výkričník (!), alebo mne na steam (matis)...
    Pri hlásení cez ! uvádzajte nick podozrivého a dôvod...
    http://www.youtube.com/watch?v=2zQ7M...ature=youtu.be


  12. #27
    Nováček Avatar uživatele DS
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Opava
    Příspěvky
    54


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    ..
    Naposledy upraveno DS; 29-08-15 v 23:47.
    PC: Intel Core i5-7500 3.6 GHz ,KINGISTON 16 GB DDR4 , MSI GTX 1070 8GB

  13. #28
    Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov
    Příspěvky
    1,714


    2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Citovat Původně založeno n4pst3r Zobrazit příspěvky
    Jestli je to ten PC z tvyho podpisu, tak si na nem asi moc nezahrajes co? Protoze rozjet na nem Win8 ti asi sezere veskerej vykon :D

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele DS
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Opava
    Příspěvky
    54


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    :DDDD sak chapes :D
    PC: Intel Core i5-7500 3.6 GHz ,KINGISTON 16 GB DDR4 , MSI GTX 1070 8GB

  15. #30
    Ex-admin Avatar uživatele Eust.
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Global
    Příspěvky
    1,201


    Odpověď: Ukaž svoje železo

    Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    Jestli je to ten PC z tvyho podpisu, tak si na nem asi moc nezahrajes co? Protoze rozjet na nem Win8 ti asi sezere veskerej vykon :D
    Já mám relativně slabej noťas Lenovo i5 2,5 ghz, nvidia geforce 635m s 2gb pamětí, 4 gb ram, winy 8.1 a nemám problém si zahrát Far Cry 3 na Very High. A myslím si, že 8.1 je daleko lepší než 7, páč mě tam jede všechno rychlejc.

    e: Ano, promiň, nevšiml jsem si, jenom jsem reagoval na win 8 mno.. tak to ber tak, jako bych představil svůj strojek.
    Naposledy upraveno Eust.; 29-12-14 v 19:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •