Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 22

Téma: Tvorba command menu

  1. #1
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Question Tvorba command menu

    Čauko, chtěl bych se zeptat, zda má někdo z Vás nějaké zkušenosti s command menu editorem, jak je známo, tento editor nikomu nefunguje..
    Píšu zde proto, zda by mi někdo neudělal vzorový command menu, dle mých představ, nebo aspoň udělal do "configu".

    Vlastně to plánuji ke svým novým guis "či-li vzhled in game"
    Vzhledy budou csko portál, kz, hns, atd..
    Mělo by to býti hodně obsáhlé,
    Kdyby někdo tomu rozuměl a měl čas mi pomoct, budu rád :).

  2. #2
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Zdar. Rozepiš, co všechno bys tam chtěl. Pokud máš teda na mysli to menu nalevo uprostřed, co otvíráš klávesou H. Nezapomeň, že tam je limitovaný počet řádků. Pokud tam budeš mít třeba dvacet řádků, tak se ti některé nezobrazí. Budou jakoby pod obrazovkou.
    Naposledy upraveno Grakon2702; 07-06-19 v 10:10.

  3. #3
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Odpověď: Re: Tvorba command menu

    Chápu Tě.
    Chtěl bych, abych přes to mohl aktivovat Configy pod názvem
    hns.cfg, kz.cfg, awp.cfg, hnstrain.cfg, kztrain.cfg
    Pak bych chtěl kompletní výpis amx příkazů.
    Poté mp3 odrazky max 10.
    Přehrávání dema se vším všudy.
    Ještě ehm příkaz ke vy-screenování scoreboardu, console ip, console, statusu, vlastně všeho co bych potřeboval, "kdybych byl admin" jestli chápeš?
    Chtěl bych tam připojení na servery
    A ty jsou: hns csko, všechny bhop servery na csku, aim servery, awp servery, zbytek jsem schopen si přidat sám.

    Zbytek si udělám zřejmě sám, našel jsem jeden command menu tak bych to mohl s tím skloubit, jen bych potřeboval aspoň tohle.. :D

    Jestli mi to chceš udělat, tak až budu mít STEAM a money a na csgo skiny (Teda jestli hraješ csgo) tak ti dám něco :DD <3

  4. #4
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Co to jsou "mp3 odrazky max 10"?
    Kompletním výpisem amx příkazů máš na mysli vyechování seznamu amx příkazů do konzole s popisem, co dělají? (něco jako help)
    U menu na připojení na servery bys měl mít podle svého popisu pět serverů: Aim, Awp, Awp2, Bhop a HnS. Pochopil jsem to dobře?
    U dema si nejsem jistý, jestli najdu všechny commandy. Každopádně record by měl fungovat tak, že jakmile v menu vybereš možnost record, tak se ti v levém horním rohu objeví malým zeleným písmem "record: " (něco jako když píšeš do chatu). Pak budeš moct napsat název dema (bez mezer a speciálních znaků) a odentrovat. Jinak to udělat nejde. Je to ok?
    Naposledy upraveno Grakon2702; 07-06-19 v 11:00.

  5. #5
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Odpověď: Re: Tvorba command menu

    Že bych si mohl přes command menu pouštět písničky,
    mp3 1 slot v command menu až do 10tého slotu.
    Ne.. Myslím tím, kdybych měl práva tak bych si dal jen command menu a už bych je tam měl vypsané a nepotřeboval bych si bindovat amx menu, chápeš doufám? :"D
    Např. Vzorový priklad: bylo by tam amx slap menu atd atd..
    U těch serverů to je správně. A pochopil.
    U dema by stačilo přehrání, stopnuti dema, viewdemo.
    U dema to je také vše správně.
    Je to ok :D.

  6. #6
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    U amx menu stačí, když si daš bind <klávesa> amxmodmenu. To se ti otevře menu, ve kterém už sám překlikáváš jednotlivá menu a vybíráš, co chceš dělat. To je podle mne zbytečné přidávat navíc ještě do commandmenu.

  7. #7
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Odpověď: Tvorba command menu

    Pro mě to je jednodušší, nah ale dám na tvé rady, hihi <3

  8. #8
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Jestli je to pro tebe jednodušší, tak abys to zvlášť nemusel bindovat, tak ti tam dám možnost otevření amxmodmenu. Když to amxmodmenu budeš mít otevřené, tak už v něm budeš moct překlikávat jednotlivá menu (banmenu, slapmenu, …). Je zbytečné tuto funkci dávat speciálně ještě do commandmenu.

    Jinak to přehrávání mp3 stále nechápu. Nevím o tom, že by byla v cs možnost si přehrát hudbu přes nějaké mp3 sloty. Zřejmě se jedná o nějaký plugin. Pokud bys mi tu napsal přesný command do konzole na přehrání nějaké hudby z nějakého slotu, budu ti to pak moct implementovat do commandmenu.

  9. #9
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Odpověď: Tvorba command menu

    Ok. Ty amx příkazy nemusíš, pohoda.
    Tak mám dotaz, dá se jinou cestou pouštět písničky ve hře?

  10. #10
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Pokud napíšeš do konzole nějaký příkaz a začne se ti přehrávat hudba, tak mi tu napiš ten příkaz. Já to pak implementuju do toho commandmenu. Jinak ti neporadím. Nikdy jsem si hudbu pouštět nepotřeboval během hraní. Jinak mám ještě výhrady k tomu screenování. Na co přesně potřebuješ jako admin screenovat scoreboard nebo cokoliv v konzoli? Pokud někde potřebuješ na něco screen, tak takový server nestojí za nic upřímně. Podle tvého prvního příspěvku předpokládám, že budeš mít v budoucnu Steam verzi. Na Steam verzi hry, když ve hře zmáčkneš klávesu F12, tak se ti udělá screen toho, co momentálně vidíš ve hře. To je univerzálnější, než mít něco na screenování v commandmenu.

  11. #11
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Odpověď: Tvorba command menu

    Tu hudbu asi už vím, takže o to nemusíš mít starost.
    Noo.. I když bych byl admin, snad-li potřebuji i nějaký důkaz, osvědčení o tom, že daná osoba měla cheaty, nebo že opravdu například nadávala do rodiny.
    Když bych nahlašoval, potřebovali by jste ip hráče, status, chat atd.. :)

  12. #12
    Stálý člen (Nihilus) Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    #furienjemôjdruhýdomov
    Příspěvky
    350

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Nick id ip zistíš s príkazom amx_ip.(ingame)

    Hráčov CHL môžeš nájsť aj na webe.
    Len musíš vlastniť vip a budeš mať prístup ku každému hráčovi, čo napísal, na akom serveri v akom čase
    (na webe+ id a ip je tam)

    Demo sa tiež ľahko píše do konzole.
    Nemusíš mať všetko v tom GUI, je to zbytočné.

    Planet on fire no fucks given
    I'mma let it all die let 'em all die
    Really I


    Nihil


  13. #13
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Jako admin na cheating potřebuješ jako důkaz demo. Na vulgarismus máš chatlog. U IP či status stačí zkopírovat text pomocí ctrl+c. Tady pokud chceš jako hráč přístup do chatlogu, tak si musíš zakoupit VIP. Pokud bys chtěl ale někoho nahlásit za vulgarismus, stačí dodat do hlášení jenom jeho IP a ID a my jako admini se na to už sami podíváme do chatlogu. Věř mi, že screenování opravdu nepotřebuješ.
    Naposledy upraveno Grakon2702; 07-06-19 v 11:57.

  14. #14
    Banned
    Datum registrace
    Jun 2019
    Umístění
    Brno
    Příspěvky
    32


    Odpověď: Re: Tvorba command menu

    Citovat Původně založeno Nihilus Zobrazit příspěvky
    Nick id ip zistíš s príkazom amx_ip.(ingame)

    Hráčov CHL môžeš nájsť aj na webe.
    Len musíš vlastniť vip a budeš mať prístup ku každému hráčovi, čo napísal, na akom serveri v akom čase
    (na webe+ id a ip je tam)

    Demo sa tiež ľahko píše do konzole.
    Nemusíš mať všetko v tom GUI, je to zbytočné.
    Já Vás chápu no.. Případne mi to snazší, teda aspoň pro mě, jen kliknu na jeden bar v tom menu a vyscreenuje se mi scoreboard, console, uloží se celý chat od začátku hry, časy atd no..
    Já nerad binduji na klávesnici, radši bych využil to celé command menu :)) ale v něčem máte pravdu..

  15. #15
    Server admin Avatar uživatele Grakon2702
    Datum registrace
    Dec 2012
    Příspěvky
    4,728

    *VIP*



    Re: Tvorba command menu

    Hele. Tady jsem ti udělal to commandmenu. Dělal jsem ho ručně přes texťák. Bohužel nemám možnost ho vyzkoušet, protože nemám stroj, na kterém bych spustil cs. Vyzkoušej tedy, jestli ti opravdu funguje vše, jak má. Máš tam připojení na servery, loadování configů, menu na dema a příkaz na otevření amxmodmenu. http://leteckaposta.cz/673538398

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •