Zobrazit výsledky od 1 do 7 z 7

Téma: @Kotel

  1. #1
    Stálý člen
    Datum registrace
    Oct 2014
    Umístění
    Jump servers
    Příspěvky
    593


    Lightbulb @Kotel

    Chcelo by to niečo urobiť s tým hookom na jump a bhop serveroch, najlepšie úplne odstrániť... hráči neustále bugujú aj po upozorneniach, pokiaľ ich budete banovať tak budem hlásiť ale aspoň na týždeň nech sa uvedomia :-)
    Taktiež už existujúce bugy v topkách by to chcelo odstrániť napríklad hráč Sett má nejaké to wr na serveri a čím ďalej tým viac hráčov to buguje rip moje leetss :-(

    Vzhľadom na to, že extreme mapy sa už dali na hard server tak tam ten hook je zbytočný... ale pre mentálne zaostalých hráčov čo to potrebujú by namiesto hooku možno šlo urobiť noclip pri ktorom sa nedá spustiť časomiera, na nejakom ruskom serveri to je.

    Taktiež "rtv bug" keď jeden hráč môže dať 2x rtv je pekne na hovno, obzvlášť istí hráči to zneužívajú a menia mapy naschvál pretože keď je 1:1 predĺženie:ina mapa tak vždy sa mapa zmení, proste kotelna...
    Naposledy upraveno Lurky; 23-05-20 v 09:00.

  2. #2
    Pokročilý člen
    Datum registrace
    Feb 2020
    Umístění
    Jump servery
    Příspěvky
    161

    *VIP*



    Odpověď: @Kotel

    Jestli si pamatuješ ten Clarion, tak tam to nefunguje a když to člověk udělá, tak mu to nehodí pre ani stat nic, protože jakmile použije hook, tak se mu to pausne, ale lítat po mapě s hookem může a nebo si může vyzkoušet když mapu nezná, tak si to Pausne a zkusit si jak skočit ten skok je to 100x lepší než je tu, kde tě to zasekne

    Další bug s hookem na Bhopu/Jumpu skáču třeba nějakou kz mapu mám 30 minut a omylem zmacknu q (hook) cas se mi resetne a napíše to, že to deteckovalo hook

    Když už se teda budou mazat bugnute topky, tak ať se vezmou i cheated a rovnou i s Hnskem a je to

    Další rtv bug, na Jumpu... Když se prodlouží mapa při hlasování, tak třeba o 2 minuty se spustí zase další hlasování jakobyyy xd

  3. #3
    Majitel
    Game Master
    Avatar uživatele Kotel
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Plzeň
    Příspěvky
    9,587


    Odpověď: @Kotel

    Jak ten bug s hookem funguje? Použije ho na zrychlení a pak zmačkne tlačítko?

  4. #4
    Pokročilý člen
    Datum registrace
    Feb 2020
    Umístění
    Jump servery
    Příspěvky
    161

    *VIP*



    Odpověď: @Kotel

    Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Jak ten bug s hookem funguje? Použije ho na zrychlení a pak zmačkne tlačítko?
    http://csko.cz/dema?UPD=SlZUAEbe

  5. #5
    Stálý člen
    Datum registrace
    Oct 2014
    Umístění
    Jump servers
    Příspěvky
    593


    Odpověď: @Kotel

    Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Jak ten bug s hookem funguje? Použije ho na zrychlení a pak zmačkne tlačítko?
    presne tak. hráč sa hookne a letí smerom k start pointu a má 2000 speed...
    napadlo ma že keby sa dá fix hook speed 250 tak by to bolo vyriešené, cez /hookmenu sa dá nastavovať speed

  6. #6
    Majitel
    Game Master
    Avatar uživatele Kotel
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Plzeň
    Příspěvky
    9,587


    Odpověď: @Kotel

    Navíc z nějakýho důvodu je na serveru 2x hook. Za chvíli to fixnu.

  7. #7
    Stálý člen
    Datum registrace
    Oct 2014
    Umístění
    Jump servers
    Příspěvky
    593


    Odpověď: @Kotel

    hook opraven :) dík

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (2 members and 3 guests)

  1. ABRACADABRA,
  2. poldoms

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •