Zobrazit normální verzi : Posilovna
vedouci venny
14-06-13, 21:34
Ne to bych si nedovolil
Popravdě dělam workout jen když jdu se psem, před barákem máme "hrazdu" tak si šlehnu 30 přítahů, pár shybů a zase na to peču :D Pro mě je lepší ta posilka, je to tam taky jak rodina, všechny tam znáš, sedneš si tam s nima na ionták, pokecáš, zacvičíš a máš dobrej pocit :D
inak, BCAA nemáš? ale ionták je dobrý a chutnučký sirup, akurát to vraj zvyšuje riziko rakoviny či čo :D
E: slunce poznáš ten olej na cvičenie, čo ti najebe vzduch do bicáku? Sinthol?
http://i24.servimg.com/u/f24/11/79/98/18/syntho13.jpg tak nejako vypada ten bicak, je to horšie ako steráky
Norbune, bcaa jsem pouzival, dokud jsem nebral ten kreatin, kreatin funguje tak, ze ti zvysi vykonost, zrychluje regeneraci a snizuje unavu, ze zacatku uzivani je to proste jak brat anabolicke steroidy, ktere takhle funguji ale telo si tak za tejden zvykne ;)
S tim iontakem nemas vubec pravdu, je to napoj, ktery ti zvysuje energii a hlavne ti pomaha s regeneraci po treninku, taky je v tom spousta vitaminu atp..
Tim najebanym vzuchem do bicaku jsi myslel nejspis tu pumpu, ktera ti tam ale urcite nejebe vzuch, funguje podobne jako kreatin s proteinem dohromady, pouziva se pred treninkem a je to prasek pro to, aby jsi ze sebe vydal co nejvic, proste s tebe vymlati pri treninku vsechno co mas - podobny ucinek kreatinu a taky podporuje narust svalove hmoty ;)
Jeste bych ti jen dodal, ze tu fotku o Rockovi, tak ten tam nema najebanej vzuch ale byl zrovna v objemu, vypada to uz na fazi objemovych cviku, takze asi tak :D
Si daj do Googlu Shintol a uvidis tie obrázky
Ja ze myslíš lont star, to je sirup, ale to je úplne čosi iné
A potom sa ti prestane chcieť cvicit a splasnes ako balon. Mam 3 bratrancov ktory robili profesialne paku a tiez si to pychali. Potom vsak prisli frajerky, praca a nemali vobec cas na cvicenie tak sa z nich stali tuckovia :) Ale momentalne zas makaju zo sadrokartonom.. takze sa im to trochu nafuklo :) Aj spoluziak co bere steroidy ma nafuknute ruciska ale ako nahle sa mu nechce cvicit tak mu to ide dole. Ale zas vyhoda je ze trochu pocvici a ma to paradne. Kazdopadne mas pekne tehlicky na bruchu :) A 20 dni je pomerne kratka doba na take tehlicky... kebyze nepychas a neberes tak sa s tym musis srat 3 az 4 mesiace :P Tymto postom som ta nechcel hejtovat iba som napisal ako to chodi. A to brucho mas naozaj paradne :) Niekedy mozme porovnat mi dvaja bicepsy ze ako to vypada ked cvicis, pychas, posilnujes a spravne sa stravujes a ako to vypada ked len posilnujes a spravne sa stravujes. Ale to asi prehram :)
Som zvedavý, ako by si si pichol gainer alebo protak :D
0.5 litru do žíly, co víc si přát :D :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=321495394648049&set=a.178630045601252.38987.175346095929647&type=1&theater
Společný foto z tréninku.Já jsem ten kužel vlevo vzadu s šátkem :D
Pekne :) Vypadas tam byt najviac objemovy a to je fajn :) ... a ten s tymi ovisnutymi ceckami tam co robi? :D
ten s tymi ovisnutymi ceckami tam co robi? :D
Je to pro každého,důležitý je,že se sebou něco dělá.
Je to pro každého,důležitý je,že se sebou něco dělá.
Tak to si potom zasluzi uznanie ked s vami maka :) Ja som myslel ze sa tam len tak priplietol... ale ked bude makat nadalej tak sa moze dobre vypracovat.
Dám sem foto třeba po prázdninách,jakej bude pokrok :))
Dám sem foto třeba po prázdninách,jakej bude pokrok :))
Hej :) to by bolo dobre... a take motivacne video s nim spravit alebo fotky. Ze takto vypadal v tedy a takto teraz.. a mozno by inspiroval kopu tlstych ludi :) A ten workout sa mi dost paci. U nas to tu tak nefunguje.
ja s tymi spekmi na bruchu radsej nic nedam sem :D
ja s tymi spekmi na bruchu radsej nic nedam sem :D
Na fotke si ty? Sice nemozem sudit podla fotky ale nevypadas na nej tlsty... :) A chces aj zacat posilnovat?
ale prd, to niesom ja, to je taky typek co vymysla dobre ludovky :D
E: ja chodim do posilky uz skoro pol roka, aj cosi uz vidno ze sa pohlo, ale to asi len bicak
ale prd, to niesom ja, to je taky typek co vymysla dobre ludovky :D
E: ja chodim do posilky uz skoro pol roka, aj cosi uz vidno ze sa pohlo, ale to asi len bicak
Aha :D som bol cely cas v tom ze si to ty... :D Tak mohol by si sem tiez hodit nejake foto...
cez leto idem dvojfazovy trening, rano behat + nejake tie sklapacky, zhyby... a vecer posilka takze mozno potom :D
cez leto idem dvojfazovy trening, rano behat + nejake tie sklapacky, zhyby... a vecer posilka takze mozno potom :D
Ok :D pan boh nam pomahaj nech meme silu a vôlu :)
vedouci venny
15-06-13, 22:32
Takze prosim komentare tipu nic tam nemas a na co machrujes si nechajte :)
2736
Nic ve zlem ale pises tu aby te nikdo "nehejtoval" a sam tady pohorsujes cloveka ktery ma par kil navic mel by sis to v hlave srovnat aspon do doby nez budes vypadat ze neco delas.. Uz ti radim jak nejakej retard volume ale ten by toto nenapsal tak jsem ho zastoupil :) Podle sebe soudim tebe tycko
Nic ve zlem ale pises tu aby te nikdo "nehejtoval" a sam tady pohorsujes cloveka ktery ma par kil navic mel by sis to v hlave srovnat aspon do doby nez budes vypadat ze neco delas.. Uz ti radim jak nejakej retard volume ale ten by toto nenapsal tak jsem ho zastoupil :) Podle sebe soudim tebe tycko
Mohol si si precitat aj dalsie komenty :) Fakt som si myslel ze je to nejaka sranda ze sa im tam iba pychol.. ale ked som zistil ze na sebe maka tak som nazor zmenil :)
Mohol si si vsimnut ze som si myslel ze je to iba nejaky for/zart a ten typek sa tam len tak priplietol :) Ale ako nahle som zistil ze na sebe tvrdo maka tak som zmenil nazor :) Tak neries zas zbytocne veci ktore sa ani riesit nemusia :P
E: A namiesto toho aby si to tu sledoval a pisal komenty ked si spravim z niekoho sradnu tak sem pis k teme "posilovna" alebo tu daj nejake foto.
E2: To s tym volumem absolutne nechapem :D akeho volumeho tu splietas?
vedouci venny
17-06-13, 09:30
K tématu? poslední dve stranky k tomu mají hodne daleko a k cemu fotku? aby nejake zakomplexovane deti si honilo nademnou ? dakujem nechcem
K tématu? poslední dve stranky k tomu mají hodne daleko a k cemu fotku? aby nejake zakomplexovane deti si honilo nademnou ? dakujem nechcem
Přinejmenším by ses akorát ztrapnil jak tady ten hošan eso. Protože ten jeho rádoby biceps se mu povedlo vypracovat klikáním na myši jinak to snad ani není možné.
To je velmi velmi uboha vyhovorka :)
Přinejmenším by ses akorát ztrapnil jak tady ten hošan eso. Protože ten jeho rádoby biceps se mu povedlo vypracovat klikáním na myši jinak to snad ani není možné.
Este ze si taky mudry a vies ako ja "necvicim" a len klikam len na mys :D Na co pises take jebnute komenty ked picu vies?
3k a Jerry
17-06-13, 11:37
Bude EsoWSudu ?
2738
2739
Aj tieto mozole mam asi z klikania na mys ze? Inak chcem sa ospravedlnit za ten prvy prispevok ze som vybuchol. Ale proste ked niekto napise taku sprostost tak mi je jedno ci to pisem adminovy alebo hracovy.
2738
2739
Aj tieto mozole mam asi z klikania na mys ze? Inak chcem sa ospravedlnit za ten prvy prispevok ze som vybuchol. Ale proste ked niekto napise taku sprostost tak mi je jedno ci to pisem adminovy alebo hracovy.
to mas od honenia(teda ak mas co)
Este ze si taky mudry a vies ako ja "necvicim" a len klikam len na mys :D Na co pises take jebnute komenty ked picu vies?
Heh, pobavil jsi mne. Vzpomeň jsi, co jsi psal mě a Aspectovi při MS. Že kdybychom tě viděli, tak bychom se posrali... asi jsi zapomněl dodat, že smíchy :mml:
E: A mozoly můžeš mít i od nošení tašky, tak nešaškuj.
ale no táák, přece bysme se tu nehádali :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=679516722074327&set=a.369920709700598.107750.368367849855884&type=1&theater
ale no táák, přece bysme se tu nehádali :D
Akurát pozerám, že ako sa to tu začína hrotiť :D bože chráň, aby sa títo schwarzeneggerovia niekde zišli a chceli si to vysvetliť ručne stručne. Veď to by zdemolovali celé mesto :D:D
Viete o tom, že cvičenie odburáva stres? Tak radšej ako by ste mali písať tieto sračky si dajte zopár klikov a ukľudníte sa, lebo to už začína riadne isť mimo témy.
Heh, pobavil jsi mne. Vzpomeň jsi, co jsi psal mě a Aspectovi při MS. Že kdybychom tě viděli, tak bychom se posrali... asi jsi zapomněl dodat, že smíchy :mml:
E: A mozoly můžeš mít i od nošení tašky, tak nešaškuj.
Za prve: Nic take o posrati som nepisal :D spametaj sa.
Za druhe: Ked si sa prisiel do temy posilovna pisat iba sproste komenty tak si ubohy.
Za tretie: Daj sem ty fotky a potom pis.
Za stvrte: Mozoly z nosenia 1 kilovych tasiek mozes mat akurat tak ty :taunt:
Akurát pozerám, že ako sa to tu začína hrotiť :D bože chráň, aby sa títo schwarzeneggerovia niekde zišli a chceli si to vysvetliť ručne stručne. Veď to by zdemolovali celé mesto :D:D
Viete o tom, že cvičenie odburáva stres? Tak radšej ako by ste mali písať tieto sračky si dajte zopár klikov a ukľudníte sa, lebo to už začína riadne isť mimo témy.
Ked si pritom pustis hudbu tak je to absolutne idealne :) nevnimas okolie a podas lepsie vykon.
Ked si pritom pustis hudbu tak je to absolutne idealne :) nevnimas okolie a podas lepsie vykon.
lepší výkon podáš jedině svojí vůlí (a samozřejmě kreatinem :D)
lepší výkon podáš jedině svojí vůlí (a samozřejmě kreatinem :D)
Mne ta hudba pomaha :) kazdy ma asi nejaky iny startovac... bohuzial Iontove napoje pit nemozem. Mam na to urcite dovody ale tu ti ich radsej nenapisem... hned by boly sproste komenty.
Slunce ma pravdu, kreatín nabudí viac, ale mna motivuje hlavne to kvôli čomu cvičím
E: slunce, ty si zas na mna zabudol ty zobrak :(
Slunce ma pravdu, kreatín nabudí viac, ale mna motivuje hlavne to kvôli čomu cvičím
E: slunce, ty si zas na mna zabudol ty zobrak :(
Aj to je pravda. Cvicit pre pocit peknej buducnosti :)
3k a Jerry
17-06-13, 20:42
2738
2739
:D :D :D Bože ten obrázek :D :D To nemužeš myslet vážne zkoušel si někdy nějakou práci ? :D Tak to jo :D Zkus házet třeba výkend lopatou a budeš mět 2x takový :D Ted si jen dokázal že stejne klikáš jen na myš protože máš hebkou kužičku z nic nedělání ..
Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..
:D :D :D Bože ten obrázek :D :D To nemužeš myslet vážne zkoušel si někdy nějakou práci ? :D Tak to jo :D Zkus házet třeba výkend lopatou a budeš mět 2x takový :D Ted si jen dokázal že stejne klikáš jen na myš protože máš hebkou kužičku z nic nedělání ..
Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..
Lopatou mozes akurat tak hadzat ty ked nemas co na robote alebo zijes na dedine/dome :) A ano, aby som ta uspokojil, len klikam na mys a necvicim. Spokojny? Alebo sa ti zas nieco nepaci?
Ano,pojdme se tu hádat,zvedat nad ostatními ego atd.
Serte na to alespon tady,http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 poslouchejte,zamyslete se a pak něco pište.
Začalo tohle téma dost dobře,tak at se to zas vrátí a nejde to do sraček jako tenhle svět...
Ano,pojdme se tu hádat,zvedat nad ostatními ego atd.
Serte na to alespon tady,http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 poslouchejte,zamyslete se a pak něco pište.
Začalo tohle téma dost dobře,tak at se to zas vrátí a nejde to do sraček jako tenhle svět...
Dobrý a pravdiví song. Aj ten klip bol v pohode. http://www.youtube.com/watch?v=iBzthH4bGMU
Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)
E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)
Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)
E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)
Tak ale od toho to forum je.. aby sem niekto nieco dal a druhy mu to okomentoval zhodnotil a tak :) Nepoviem kebyze niekde huntim.. ale pokial viem je to offtopic takze rad si tu popisem :)
vedouci venny
17-06-13, 21:48
tak ono kdybych sem dal tu fotku jak jsem na bidle tak si myslim ze bych byl za frajera zejo
Jak rika tyger, toto tema je tu uz celkem dlouho a snad jako jedine tema na foru se to obeslo bez hadek, flamu, nadavek a takovych pixlovin, tak doufam, ze neni treba ani zacinat a budeme dal rozsirovat nase obzory ve svalstvu :D
Eso, jinak je pravda, ze jsem se docela pousmal nad tim, jak si mi navrhl tu soutez o tom, kdo bude mit za 2 mesice bicak vetsi, pak si sem postnul tu fotku a ja zjistil, ze mam ruku, jak ty telo, tak to mi prislo smesny ale taky jsem nemel potebu to psat a i ja jsem rad za tebe, ze ze sebou neco delas a snazis se ;)
Marcello, takova cesta je nejlepsi ale z hlediska velikosti nejhorsi, popravde jsem taky zacinal bez niceho, nic jsem nebral, nic jsem nepil, no ale po case kdy uz jsem byl fakt znicenej jak hovado a zdalo se mi, ze jsem treba 2 mesice stejnej a vubec nic nikde nenarostlo (jednomyslne :D) tak jsem si prvne koupil gainer, s kterym jsem nabiral, nabiral a pak bum bum bac a hned jsem mel lepsi pocit, tak jsem k tomu vzal jeste protein, at to trochu i narysuju a ted to proste beru furt no..
A noirbune, nezapomnel, vazne, uz to mam rozpracovany ale ve skole jsem to moc nestihal, zejtra uz to snad dodelam ;)
3k a Jerry
17-06-13, 22:28
Jako at si lidi berou co chtějí jejich věc.. Ale prostě jinak se říká někomu si borec když si to vyjel všechno čistě než někomu kdo si za tyhle sračky platí 2000 kč+ /měsíc ..
Že má někdo rychlej metabolismus je sice smutný, ale musí se to určitě dat i normálnejší cestou ..
Taky jinačí je když někdo jede jak drak v posilce a někdo si jede workout, nebo prostě doma posiluje z toho co dům dal..
vedouci venny
17-06-13, 22:32
musí se to určitě dat i normálnejší cestou ..
Ono je celkem jedno jestli si koupis gainer nebo budes zrat 2x vic
Ja delal oboji :D ale ja vim, ze jsem si to nedal naturalne, jsem sracka beru to ale koukni treba na Ronnieho Colemana, myslis ze to nema vymakany? A to ti reknu narovinu, ze on za ty sracky da v prepoctu pres 10 000 mesicne, a to jeste moc ubiram a pritom je denne v posilce, na leg press si zveda auto i s tebou a pribuznyma, na bench zvedne vic, nez co mi vsichni tady uzvednem dohromady, ma to vymakany ale bere toho minimalne 10x tolik nez napr. ja a proste mu nemuzes rict, ze na tom nedre, tohle je proste vec penez, kdyz na to mas, tak si casem stejne neco koupis a to at si rika kdo chce, ja os. neznam nikoho z posilky ani z nasi seberevolty, co by si nic nebrali, tak asi tak no..
vedouci venny
17-06-13, 22:45
10 tycek das za trimesicni davku v cesku ale amerika je na tom lepe tam si kazdej druhej frci rustak taky to tak vypada
Tak ja davam mesicne za doplnky stravy 3600 v tom je prave gainer, protein, kreatin a pumpa, tu pumpu asi vyradim, protoze mi prijde, ze je toho uz moc ale ta je tam asi nejlevnejsi..
Za jidlo davam trochu vic cca tech 5000- dobry maso, drahy maso :/ + normalni jidlo si sam nekupuju
I kdyz nebydlim sam, tak si tohle vsechno platim ze svyho a penez mam furt jeste dost, takze si nemuzu stezovat a furt ty penize do myho zivotniho stylu a vlastne do celyho zivota rad investuju ;)
www.youtube.com/watch?v=i_u0eKXy1Yc&feature=youtu.be
:))
môžete mi poradiť zopár cvikov, aby som si vyrysoval hruď?
Nech sa paci chalani http://www.mojevideo.sk/video/b416/posilovanie_na_prsne_svalstvo.html a teraz mozete makat :) Ale samozrejme na nete najdete dalsiu kopu inych cvikov...
Cahore, benchpress, rozpazky a par serii na smtihu by melo stacit, nebo taky jeste kliky a pritahy ;)
Inak ja cvičievam tieto cviky na brucho kazdy ten cvik po 3 série za den a mám na brucho dosť http://youtu.be/MPlnj6Sm12o
Tak mal by si mat aspon 70 kg aby to vyvazilo výšku si kúp gainer a potom keď nabereš, stačí rysovat s protákom, ale ak sa ti darí pribrať aj bez týchto doplnkov, tak aspon na 70 kg to daj
3k a Jerry
25-06-13, 17:18
Tak mal by si mat aspon 70 kg aby to vyvazilo výšku si kúp gainer a potom keď nabereš, stačí rysovat s protákom, ale ak sa ti darí pribrať aj bez týchto doplnkov, tak aspon na 70 kg to daj
hh rady nad zlato .. hned do každého něco cpát ..snaž se to co nejvíc dělat běz těhle sraček ..
včera jsem si dal pořádně do břicha a prs :(
jinak začínám cvičit byl jsem obezní koule vážil jsem 75 Kg a mněl jsem 150 cm za půl roku ,ted mám 170 cm a 65 kg,je to dobré nebo mám přibrat a až pak začít cvičit
pár rad by mi šiklo
Vyjeb sa na sracky, na veceru si rozmixuj 150 gramov tvarohu plus 2 banany a priberes v pohode. Mne to velmi pomohlo, nabral som z toho za 2 mesiace 8kg. A tych 65kg na 170 sa mi zda akurat... a kebyze mi neveris tak tu mas BMI meter a tam ti to ukaze normalnu hodnotu... podla toho sa mozes riadit. http://www.thecalculatorsite.com/health/bmicalculator.php mozes si najst aj lepsie.. je ich vela.
E1: A podla BMI mas tu vahu s vyskou akurat..
E2: Este mi je zahadou ako si za pol roka schudol 10 kg a vyrastol 20 cm :D to mi pride cudne.. za taku kratku dobu.
vedouci venny
25-06-13, 20:56
hh rady nad zlato
Asi jako rikat o vsem ze jsou to sracky
E: Ne omlouvam se ja zapomnel ze vsichni jste tady studovani a odbornici pres toto o nejakych pripravcich jste se zeptali nejakeho random typka na namesti co vam rekl ze to jsou steroidy protoze sam nedelal nic jineho nez ze bezel na autobus k tomu cvicite vsichni strasne dlouho proto hrajete pc hry a sedite tu pomalu cely den a urcite to mate vsechno z nejake literatury
mne to pomáha a pre mňa to sracky niesu, mám problém pribrať a toto mi fakt pomohlo, či už kreatin+glukoza je rýchlym zdrojom energie a je to aj potom cítiť
Je videt, ze o tom vazne vite hovno, jak pise venny..
By me zajimalo, jak nekdo muze pribrat z tvarohu, dafuq? Jestli chces nabrat, tak proste zer tolik peciva, kolik muzes, jelikoz je to asi nejlevnejsi i nejlepsi nebirak.
S gainerem jako takovym nepriberes ani gram za mesic, takhle to nefunguje, sacharidy z toho gaineru ti hlavne pomahaji dat proteiny vsude po svalstvu, kterym se zvysuje tvoje svalova hmota, ne ze si vemes samotnej gainer a za rok uzivani z tebe bude kreslo..misto gaineru bych mohl doporucit nejake ovoce, jako treba jablko a takove, banan je asi nejlepsi ale zase ma nejdelsi cas rozkladu v tele a tim se ti uz opet snizuje ten pocet bilkovin, ktere dokaze rozmistit po svalstvu..
Samozrejme denne taky musite vypit spoustu vody podle vasi hmotnosti, ja na svych cca 80 kilo piju 5-6 litru vody denne, tiim se objem zvysi taky celkem dost..
Predstav si ze uplne normalne sa da z tvarohu pribrat. Poradil mi to spoluziak pred tym nez som zacal civict a zabralo to. Staci sa dat aj google a hned ti o tom vyhodi vela. Priklad:http://www.sportujeme.sk/fitness/tvaroh-a-jeho-vyzivova-hodnota ale samozrejme ide aj o to kolko % tukov ten tvaroh ma...ked zeries taky tvaroh co ma malu hodnotu tukov tak je to velmi dobre na rast svalstva, ale ked som si kupil cerstvy ovci tvaroh ktory nebol nicim upravovany tak mal velku hodnotu tukov a z toho sa naberat da. Mne to pomohlo + tie banany do toho a nejaky ten jogurt. Na ranajky par vajicko.. alebo prazenica. A na obed sa snazim polievku + nieco kuracie.
Sorry ale je to naprosta blbost, z tvarohu nikdy nikdo nepribral, ja jim nekolik 2-3 tvarohy denne, vis jakou bych mel pneumatiku? Jinak jim plnotucnej, prave kvuli tukum ale ze samotneho tvarohu nenaberes ani kdybys byl Chuck Norris.
Ten clanek je jedna velka blbost a navic se tam nepise o pribrani ani jedno slovo, co jsem to tak rychle projel, ale ten kdo to psal nevi o fitness a ani o kulturistice vubec nic, pise tam chujoviny, kulturisti totiz nahrazuji tvaroh syrovym masem, tvaroh tvori uz jen takovou mensi cast jildenicku a oni tam z toho delaj zaklad bodybuildingu a vsech svalovych sportu, pricemz pisou, ze ma dobrou stravovaci schopnost a pritom tvaroh se stravuje cca o 6 hodin dele nez normalni obycejny proteinak, tusim ze straveni tvarohu je cca 8 hodin (v kazdym tele jinak) proto se ani nedoporucuje jist pred spanim, protoze by ses nevyspal.
Je sice hezky, ze ti to kamarad doporucil ale kamarad ocividne vubec nevi a ty jsi proste pribral z normalniho jidla po tom, co jsi zacal jist tvaroh a ted to mas vsuberovane ale never tomu..
tajtrlik, a mohol by si mi vysvetlit, co je to benchpress a tie ostantne cviky co si mi poradil? :D do posilky som chodil tak 2 tyzdne... :D
Sorry ale je to naprosta blbost, z tvarohu nikdy nikdo nepribral, ja jim nekolik 2-3 tvarohy denne, vis jakou bych mel pneumatiku? Jinak jim plnotucnej, prave kvuli tukum ale ze samotneho tvarohu nenaberes ani kdybys byl Chuck Norris.
Ten clanek je jedna velka blbost a navic se tam nepise o pribrani ani jedno slovo, co jsem to tak rychle projel, ale ten kdo to psal nevi o fitness a ani o kulturistice vubec nic, pise tam chujoviny, kulturisti totiz nahrazuji tvaroh syrovym masem, tvaroh tvori uz jen takovou mensi cast jildenicku a oni tam z toho delaj zaklad bodybuildingu a vsech svalovych sportu, pricemz pisou, ze ma dobrou stravovaci schopnost a pritom tvaroh se stravuje cca o 6 hodin dele nez normalni obycejny proteinak, tusim ze straveni tvarohu je cca 8 hodin (v kazdym tele jinak) proto se ani nedoporucuje jist pred spanim, protoze by ses nevyspal.
Je sice hezky, ze ti to kamarad doporucil ale kamarad ocividne vubec nevi a ty jsi proste pribral z normalniho jidla po tom, co jsi zacal jist tvaroh a ted to mas vsuberovane ale never tomu..
Dakujem ze si mi to takto napisal.. teraz uz viem ze to nebolo z toho tvarohu :) Ale cely cas som v tom bol... ale zas moj spoluziak chodi do fitka aj do posilky a je dobre namakany, a nebere ani kreatin, protein a podobne vecicky :) Tak este raz diky ze si sa takto rozpisal a uviedol si ma na spravnu mieru :)
tajtrlik, a mohol by si mi vysvetlit, co je to benchpress a tie ostantne cviky co si mi poradil? :D do posilky som chodil tak 2 tyzdne... :D
bench - http://www.youtube.com/watch?v=uVe32YHDeYQ
rozpažky - http://www.youtube.com/watch?v=WFjEuP1XDDA
smith - http://www.youtube.com/watch?v=G2nQvPgv_Gg
Posilujem aj ja a už to budú dva roky.. Len niekedy to netreba preháňať lebo je tam riziko natiahnutia svalu, ja som si minulý týždeň natiahol biceps, našťastie nie šlachu.
Len mám jednu otázku pije niekto z vás aj gainery a proteiny lebo ja to pijem každý deň .
Posilujem aj ja a už to budú dva roky.. Len niekedy to netreba preháňať lebo je tam riziko natiahnutia svalu, ja som si minulý týždeň natiahol biceps, našťastie nie šlachu.
Len mám jednu otázku pije niekto z vás aj gainery a proteiny lebo ja to pijem každý deň .
To je nieco ako Iontak?
Jontovy nápoj je zase niečo iné jontak je na inergiu aby si vládal cvičiť. Gainer je na objem, pribratie nieje to na rast svalov ale na zvýšenie hmotnosti a trošku aj na ochranu svalstva. Protein je na rast a ochranu svalstva.. Obsahuje vysoké percento proteinov, sacharidov atď :)
jo, taky si dám občas skleničku, nebo dvě, nebo tři.. :D
Kaufly tady radí, jak správně cvičit :P .. Nene :D
A to ještě dva roky zpátky byl poloviční :D
mali ste už niekto protein s prichutou tofu? :DDD
Ne ne ale jednou jsem mel protein s nejakou srackou, ja si na to nevzpomenu ale vazne to chutnalo jak voda ze zumpy, no kazdopadne byl kvalitni a dost ucinej, ze zacatku jsem se z toho 2x pozvracel ale pak uz to slo ;)
Takze nikomu nedoporucuju kupovat si protein s prichuti vy vite jakou! :D
Tak je pěkné, že se mladí kluci snaží a nesedí jen u PC toho si u Vás fakt cením. Jen tak dál. Já začínám s posilováním zase taky. Momentálně mám 193cm a 87kg takže si s tím musím trochu pohrát :laughing1: takové ty věci jako mrtvý tah jsou pro mě out sice sem zvedal velké váhy, ale trpí tím tělo jako hrom. Takže tohle vaše téma beru jako přínos.
Tak je pěkné, že se mladí kluci snaží a nesedí jen u PC toho si u Vás fakt cením. Jen tak dál. Já začínám s posilováním zase taky. Momentálně mám 193cm a 87kg takže si s tím musím trochu pohrát :laughing1: takové ty věci jako mrtvý tah jsou pro mě out sice sem zvedal velké váhy, ale trpí tím tělo jako hrom. Takže tohle vaše téma beru jako přínos.
Kolko si daval na lavicke ked si este aktivne posilnoval? :)
Ten protein byl se sojou, takže to nekupovat! :D
Na lavicce to bylo docela malo to se priznam. Myslim, ze to bylo okolo tech 60kg, ale ted nevim je skoda, ze sem necvicil dal a vykaslal se na to. Reknu vam co je nejlepsi posilovna. Kazdy den sem mel bicak jak hrom :D pracoval sem v kovosrotu tahal kusy zeleza po smene sem tak tak dosel domu. Jinak takovy mrtvy tah sem se driv naucil tak, ze sem trenoval s pytlem cementu 50kg.
Já mam maximálku 150 kg a začínal jsem na 40ti kilech :)
PRAETORIAN
16-07-13, 10:55
80 kg před 8 léty,dnes už jen pivsona :taunt:
Kolik davate na bench?
102,5kg max na konci zimy po 4 měsících posilování,jinak 75kg na serie (4x10/8-podle stavu :D),ale ted jsem dlouho v posilce nebyl,tak se do toho budu muset zase dostat,až začnu zase chodit...
Tohle zvládl spolužák za 1,5roku ..
keď som chodil do posilky, tak som na benchpress daval 50kg.. potom som prestal tak už ti to ani odhadom nepoviem
tak 2 tydny z5 jsem zacal natvrdo svicit s jednoruckama 15 kg jedna myslím do posilky nechodim doufám že neco vykutim zesebe :D
cviku delam vic
tak 2 tydny z5 jsem zacal natvrdo svicit s jednoruckama 15 kg jedna myslím do posilky nechodim doufám že neco vykutim zesebe :D
cviku delam vic
Co s nima cvičíš, biceps? Kolikrát jí přitáhneš?
jojo bicáky, 10x po 5-7*
edit cvičím víc cviků ale na tech bicákách si dám zabrat :D
Pokud nekecáš, tak máš podobnou ruku asi jako já. Jen já to flákám a dělám to jen když si na to vzpomenu. Ale to si dám klidně 15 přítahů na ruku (činka má 12,5 kg)
za jak dlouho bych tu ruku mohl vypracovat ? cvičím každý 3. den 10x po 6 činka má shruba 14,5 kg
za jak dlouho bych tu ruku mohl vypracovat ? cvičím každý 3. den 10x po 6 činka má shruba 14,5 kg
z větší části záleží na jídle než na cvičení, řekl bych tak 70/30
Ja cvicim kazdy 2. den s 5 kg cinkou. Na pravej ruke ju zdviham 400x, na lavej to iste, stravu si moc upravovat nemozem, ale snazim sa aspon jest vela vajec, tvarohu a tak a moc velke zmeny nevidim.
Ja cvicim kazdy 2. den s 5 kg cinkou. Na pravej ruke ju zdviham 400x, na lavej to iste, stravu si moc upravovat nemozem, ale snazim sa aspon jest vela vajec, tvarohu a tak a moc velke zmeny nevidim.
to je sranda že ? to s tou 5 kg činkou :D
to je sranda že ? to s tou 5 kg činkou :D
A? co sa ti nepaci?
A? co sa ti nepaci?
Ja len že to velky efekt asi nemá
Ja len že to velky efekt asi nemá
Cvicim podla svojich schopnosti a moznosti. Ale vychadza to na jednu ruku 2 tony.
Cvicim podla svojich schopnosti a moznosti. Ale vychadza to na jednu ruku 2 tony.
To nemáš nějakou možnost vyrobit si, nebo poprosit třeba tátu aby ti udělal 10kg činku? stačí normální tyč a nějaký železný kola a svařit to dohromady, takhle mam vyrobený 20ti kilovky a stěžovat si nemůžu, je to zadara a efekt je stejnej, jako když si jí koupim v a3 sportu za 2.5 k..
To nemáš nějakou možnost vyrobit si, nebo poprosit třeba tátu aby ti udělal 10kg činku? stačí normální tyč a nějaký železný kola a svařit to dohromady, takhle mam vyrobený 20ti kilovky a stěžovat si nemůžu, je to zadara a efekt je stejnej, jako když si jí koupim v a3 sportu za 2.5 k..
Tak to nepoznas mojho tatka :D :D Byvam v meste na bytovke a tu nemam moc moznosti si nieco niekde vyrabat... a v obchode je to fakt pre mna drahe. A v podstate to mozem mat jedno ci zdvihnem 200x 10kg alebo 400x 5kg :)
To by sis asi pekne strikl do kalhot zvednout 200x 10ti kilovy cinky :D
Jedno to neni, ja se tu chtel rozepsat a vsechno dopodrobna vysvetlit ale vubec nevim jak to napsat :D. Tak se koukni na film pumping s Arnoldem, tam to mas vse vysvetlene, mluvi tam prave i o tom :)
Ten film je i na yt.
A nemysli si, chapu ze na to proste nejdou penize, kdyz jsem si nevydelaval sam, tak jsme na tom s penezma taky nebyli uplne nejlip, zili jsme od vejplaty k vejplate a kvuli tomu jsem zavrhnul i moje nejoblibenejsi aktivity, takze vim jak to chodi, tak bych ti jen chtel rict, ze vzdy se najde cesta, jen nesmis bejt linej tu cestu najit.
A ted i kdyz na to mam s penezma prakticky nemam co delat, tak i tak si tu cinku radsi svarim a usetrim za to v tomhle pripade bezmala 2,500 a radsi za to koupim neco sve male mile holce :)
Taky pak musis popremejslet, jestli se nevyplati spis permice, ja si kupuju na 30 dni za 450 a muzu tam chodit kazdej den treba 256x ale nekdy doma chytnu depku a proste musim cvicit i doma, tak na to mam cinky i doma, proste kdyz neco chces, tak si za tim bez ;)
Ted jsem si tu vypsal svoje city, snad to alespon nekdo docte do konce :D
Zdravim, když je koho zeptám se:
Jak správně jíst, před a po tréninku? Množstevně kolik a čeho nejlépe a časově kolik před a po? Bílkoviny předpokládám hlavně navečer.
Mám ten typ metabolismu, že můžu žrát co chci a nepřiberu, což zrovna do posilky není ideální :-) takže během dvou let co jsem cvičíval jsem na hmotě moc nenabral. Ale taky jsem málo řešil právě stravu, tak chci vědět, když si teď občas zacvičim.
Díky
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2qZ0iUj7kco
mně to taky udělal "tatko" v práci našel tyčku a svařil ktumo takové kotouče a činku mám..
Jak správně jíst, před a po tréninku? Množstevně kolik a čeho nejlépe a časově kolik před a po? Bílkoviny předpokládám hlavně navečer.
Mám ten typ metabolismu, že můžu žrát co chci a nepřiberu, což zrovna do posilky není ideální :-) takže během dvou let co jsem cvičíval jsem na hmotě moc nenabral. Ale taky jsem málo řešil právě stravu, tak chci vědět, když si teď občas zacvičim.
Díky
Nemůžu říct kolik čeho, je to podle tebe, tvojí postavy atp. musíš si stanovit vlastní jídelníček, podle toho, co vidíš, že tvoje tělo potřebuje.
Po cvičení se jí sacharidy např. banán, jablko a podobné ze zdravějších a cca po půl hodině od snězení těch sacháčů se jí protein, sacharidy ti rozvedou ty proteiny po těle.
Když nemůžeš nabrat pomocí jídla a poctivě cvičíš, tak zkus základní objemové cviky, tím bys měl nabrat svalovou hmotu.
Díky
Jak správně jíst..? Jíst pravidelně, aby tělo mělo nějaký stravovací návyk, optimální je každé 3 hodiny, ale když nemůžeš tak často, tak klidně i 4 hodiny.. Kdy a co jíst se odvádí podle toho kdy máš trénink.. takový ten základ povětšinou tvoří : rýže, brambory, vločky, celozrnné pečivo, piškoty, maso, vejce, tvarohy, sýry, oříšky, ovoce, zelenina + doplňky stravy pro zvýšení tělesné hmotnosti se hodí třeba nějaký 20% gainer typu Mutant mass. Musíš si hlídat příjem kalorií, Tvůj příjem kalorií musí být vyšší než výdej..!
řekl bych se budeš ektomorf, podle toho co píšeš tudíž by bylo ideální jíst v hodnotách .. Sacharidy 7g/kg tělesné hmotnosti, Bílkoviny 2g/kg a tuky 1g/kg .. Když použiješ google, najdeš tam spousty vzorových jídelníčků..
Díky pánové, ještě mi povězte:
1) Jak dlouho a jak moc se nacpat před cvičením a kterým typem sacharidů
2) Zda doplňovat nějak energii v půběhu delšího, řekněme několikahodinového, tréninku
3) Po cvičení si teda nedat hned víc pomalých sacharidů? (ovesné vločky, těstoviny al dente apod.) ale radši jen kus ovoce? A tu půlhodinu potom raději čistě bílkoviny (třeba jen maso) nebo norm. jídlo vetně přílohy (sacharidy)?
4) Jsou vůbec v některé fázi tréninku vhodné rychlé sacharidy (slazený nápoj)?
1) 3 hodiny po obědě či větší svačině je ideální čas na cvičení.. nebo můžeš třeba hodinu po nějaký hodně lehký svačince...
2) Delší tréninky většinou jsou za účelem spalování, tudíž tělo bere energii ze spalování tuků.. jinak můžeš pít třeba Iontový nápoj
3) po tréninku jsou lepší nějaké rychlé cukry (glukoza) aby se tělo mohlo hned regenerovat a nějaký rychlý zdroj bílkovin např syrovátkový protein.. a tak 45 min po si dát plnohodnotný oběd
4) Glukóza ti během tréninku neuškodí :-D
1) 3 hodiny po obědě či větší svačině je ideální čas na cvičení.. nebo můžeš třeba hodinu po nějaký hodně lehký svačince...
2) Delší tréninky většinou jsou za účelem spalování, tudíž tělo bere energii ze spalování tuků.. jinak můžeš pít třeba Iontový nápoj
3) po tréninku jsou lepší nějaké rychlé cukry (glukoza) aby se tělo mohlo hned regenerovat a nějaký rychlý zdroj bílkovin např syrovátkový protein.. a tak 45 min po si dát plnohodnotný oběd
4) Glukóza ti během tréninku neuškodí :-D
Díky kucí :-)
až si budu někde příště dávat do těla budou se mi vaše odpovědi hodit...
http://www.youtube.com/watch?v=33pRZLra9SI&feature=youtu.be
jedno od Fredyho :)
http://www.novinky.cz/veda-skoly/310451-novy-lek-umozni-nadmerny-rust-svalu-vedci-se-boji-zneuziti-ve-sportu.html
je otázka času, než se to začne v medicíně praktikovat.. to potom všechny sporty vyskočí o nějaký ten level výše :-D
:D :D
http://cdn2.holytaco.com/wp-content/uploads/2011/10/funny-gifs-punching-bag-fail.gif
je to tu mrtvé (deti v zivom plote :D)
no od zacatku co jsem zacal cvicit na biceps byla moje ruka jak párek :D
ted se mi hodne zvetsila a mam tam "KOPEČEK" ptaj jsem se bráchy no co mi asi řekl "máš to jak puding" screen zatím dávat nebudu :D,až bude ultrapropracovana tak ho sem mozna hodim
je to tu mrtvé (deti v zivom plote :D)
no od zacatku co jsem zacal cvicit na biceps byla moje ruka jak párek :D
ted se mi hodne zvetsila a mam tam "KOPEČEK" ptaj jsem se bráchy no co mi asi řekl "máš to jak puding" screen zatím dávat nebudu :D,až bude ultrapropracovana tak ho sem mozna hodim
Nesmíš si myslet, že výsledky půjdou vidět hned po tejdnu, všechno má svůj čas a docela to trvá, než z kopečku bude hora :D
Nejčastější a největší začátečnická chyba, cvičit jenom biceps.. :mad:
Nejčastější a největší začátečnická chyba, cvičit jenom biceps.. :mad:
Preco? Lebo ja robim presne to iste. S cinkou len na biceps a zhyby na tyci tiez len na biceps. Jedine na triceps a prsia co robim su kliky. Ale ked budem na tom bicepse citit zmenu tak zacnem potom na triceps 100%.
vedouci venny
24-08-13, 19:17
tak az budes mit biceps tipujem tak za tri roky tak se podivej do zrcadla jak budes vypadat s tim svym kopcem a zbytkem tela #hehe
#SWAG :DD
jasně že necvičím jen na biceps,už jsem to psal..
ale cvicis nehrej to :D ja sem v 15 taky cvicil jen biceps a to vecer, predtim nez sem sel spat :D
Martine, ja myslel, ze tenhle cvik je na zapesti, takze mi chces rict, ze celou tu dobu pestuju jen biceps? :D
Nesmíš si myslet, že výsledky půjdou vidět hned po tejdnu, všechno má svůj čas a docela to trvá, než z kopečku bude hora :D
Přesně. Cvičim biceps a zada s přestávkma celé prázdniny a i když jsem na to občas sral (nebyla nálada), tak tam ten nárůsta znát je. Většina lidí se na to po týdnu vykašlou, protože nevidí žádnou změnu.
Johny Pampeliska
25-08-13, 14:47
a já cvičim v hospodě s půlitrama, ha...už mám obvod na bicáku 55cm, kdo mě trumfne ? :-D
a já cvičim v hospodě s půlitrama, ha...už mám obvod na bicáku 55cm, kdo mě trumfne ? :-D
Arnold Schwarzeneger?:D
http://www.youtube.com/watch?v=p2IrFyb5O-c
objevil jsem malou, dostačující posilku, 10 korun cesta, 10 korun vlezný, heč
objevil jsem malou, dostačující posilku, 10 korun cesta, 10 korun vlezný, heč
GJ :thumsup4: já začnu taky zase posilku po prázdninách,sice za 36,-/vstup,ale dobrý lidi,kvalita strojů a VELKÝ zrcadla všude :D prostě motivace :strongbench:
http://www.protein.sk/e-30-nitrix-180-tbl---avpt---bsn je to dobre?
Pro někoho kdo začíná úplně zbytečný
Poradítě mi někdo potraviny, který dopomůžou tělu zregenerovat, abych mohl další den cvičit? Nechci žádný prášky.
Btw taky jsem si koupil před tejdnem novou hračku a ani jsem se nepochlubil, 7.25 kilo gaineru MASS FUSION s vanilkovou příchutí, po dobrání popřípadě řeknu jak je je využitelnej, kupoval jsem to za 1600,-
http://i44.tinypic.com/2ur9xue.jpg
Zbyotcne su tie velke balenia. Po chvily ti prestane aj tak slapat. Najlepsie je si s niekym kupovat 2 druhy nejake a potom si to rozdelit
Btw taky jsem si koupil před tejdnem novou hračku a ani jsem se nepochlubil, 7.25 kilo gaineru MASS FUSION s vanilkovou příchutí, po dobrání popřípadě řeknu jak je je využitelnej, kupoval jsem to za 1600,-
http://i44.tinypic.com/2ur9xue.jpg
Zbyotcne su tie velke balenia. Po chvily ti prestane aj tak slapat. Najlepsie je si s niekym kupovat 2 druhy nejake a potom si to rozdelit
Dávkuje se to po 3 odměrkách, což je 235g, není to zas na tak dlouho :)
Poradítě mi někdo potraviny, který dopomůžou tělu zregenerovat, abych mohl další den cvičit? Nechci žádný prášky.
Jak dlouho už cvičíš?
průběžně doma pár let, jinak posilka od včerejška po dlouhý pauze
vedouci venny
27-08-13, 18:40
po treninku tam posli dve polevkove lzicky medu a na noc tvaroh a mozna te za dva dny nebude nic bolet :D
průběžně doma pár let, jinak posilka od včerejška po dlouhý pauze
Tak z posilky si za chvíli zvykneš a druhej den tě to bolet nebude, okrem nohou, ty budou bolet i když do sebeš vysypeš celej balík BCAčka
Jinak žádnou potravinu která umožňuje regeneraci neznam, ale jak si zvykneš tak to půjde v pohodě, max 14dní a už to pocejtíš jen ten den
zeus :D
ja som sa tiež nepochválil s mojou novou hračkou, pred týždnom kupovanou, 2,3 kg Whey Gold Standard od Optimum Nutrition a je vinikajúci, super rozpustnosť a chuť, mám extrémne mliečnu čokoládu, chutí ako kakavko, keď je mliekom.
3039
Bratranec mi radil 100 percentnu stavu z ceresni alebo vysni. Vraj ked vypijes liter po cviceni nebudes mat na dalsi den svalovicu. Oskusane to nemam ale mozes sa zahrat na pokusneho kralika a dat potom vediet :D
Bratranec mi radil 100 percentnu stavu z ceresni alebo vysni. Vraj ked vypijes liter po cviceni nebudes mat na dalsi den svalovicu. Oskusane to nemam ale mozes sa zahrat na pokusneho kralika a dat potom vediet :D
to už bych radši ty prášky :D
Ja volim radsej alternativnu metodu ale nie kvoli tomu ze sa mi zdaju byt prasky skodne ale kvoli tomu ze su pre mna drahe :D
Spis po tom bude srát celej den na hajzlu.
Ja nic na regeneraci momentalne neberu a cvicim 5 dni v tydnu, jak jsem psal, po nejakejm case si zvyknes, kazda partie potrebuje jinou dobu ale nohy te budou bolet furt a ze vseho nejvic..
Někdo nějaké nové centimetry ? :)
Možná tam v pase :-D
Od doby co jsem založil firmu, tak jsem posilovnu neviděl. Nemám na to čas, za to mám spusty výmluv proč tam nejít :-)
Když jsem chodil na výšku, tak jsem ještě posilku zvládal a taky jsem zkoušel různé ty "pomocníky" (L-glutamin, Kre-alkalin 1500, atp.)
Završil jsem to sérií "Benche" 2x105kg, 2x100kg a pak jsem prostě už do posilky nechodil.
Aky gainer by ste mi vedeli odporucit? Bojim sa ze budem stracat na vahe pritom cviceni. Deli sa to aj nejako na vahovu kategoriu?
jannovacek
23-09-13, 18:58
xD
Aky gainer by ste mi vedeli odporucit? Bojim sa ze budem stracat na vahe pritom cviceni. Deli sa to aj nejako na vahovu kategoriu?
Až bude milka ve slevě(cca 12,90),tak nakup 50x milku a po každým tréninku si jednu dej :thumbup:
A to je Cesky vyrobok? Lebo google mi jedine pod slovom milka najde cokoladu :D ps: len Slovenske e-shopy.
Gainer si spravis aj sam doma.
A to je Cesky vyrobok? Lebo google mi jedine pod slovom milka najde cokoladu :D ps: len Slovenske e-shopy.
aj s protakom naberies,aj schudnes, podla stravy, len potrebujes v prvom rade dobru stravu, tvori 70% úspechu, radšej investuj najprv do toho, ako do doplnkov
vedouci venny
23-09-13, 20:44
http://www.protein.sk/e-364-mutant-mass---pvl
pokud mas polske chutove bunky tak ti nemusi sednout a pokud cvicis a zeres aspon trochu normalne tak naberes i kdyby si nechtel
Praveze sa stravujem pravidelne, ranajky, desiata, obed, olovrant a nieco lahke na veceru ale chcel som pribrat este viac a rychlejsie. Myslel som ze gainer by mi to urychlil.
vedouci venny
23-09-13, 22:25
podle me je mass mutant jeden z nejlepsich za dobrou cenu jestli sedm kilo nesezeres muzes s nekym koupit na pul a izy
podle me je mass mutant jeden z nejlepsich za dobrou cenu jestli sedm kilo nesezeres muzes s nekym koupit na pul a izy
Mutant mass ti nepomůže nabrat nic kvalitního, z velkého procenta akorát tuk.. když "gainer" tak je nejlepší koupit si kvalitní protein dle vlasního výběru (potřeby) a k tomu maltodextrin, když chceš k tomu i rychlejší cukry, tak přidáš glukozu..
vedouci venny
28-09-13, 10:56
imo kdyz si ektomorf tak je to celkem jedno. vsechno nebude fungovat stejne musi vyzkouset vic ja mam zkusenost s timto tak jsem mu to doporucil
Mutant mass ti nepomůže nabrat nic kvalitního, z velkého procenta akorát tuk.. když "gainer" tak je nejlepší koupit si kvalitní protein dle vlasního výběru (potřeby) a k tomu maltodextrin, když chceš k tomu i rychlejší cukry, tak přidáš glukozu..
Mutant mass je celkem kvalitní, taky jsem ho měl a nabral jsem, ale stejně je to jen 1/5 toho, co musíš sežrat abys nabral, nabrat se dá i bez těchto doplňků stravy, stačí když si rozvrhne jídlo podle typu genetiky nebo jak se to jmenuje, pokuď jsi ektomorf, tak musíš jíst denně 1,5g x 1kg bílkovin, 7.5g x 1kg sacháčů, 1.5g x kg tuku, tím bys měl přibrat, tak si rozvrhni to jídlo, aby to tak nějak sedělo a přibereš ani nevíš jak, taky jsem ektomorf, takže to máš ozkoušené :)
Ale ty svaly se pak vypracovávají hodně těžce, při tomhle typu genetiky ti ty svaly rostou hrozně pomalu a je to hodně dlouhá a těžká cesta to vymakat, takže si to rozmysli předem, nebo pak skončíš s pneumatikou v pase <3
Mutant mass je celkem kvalitní, taky jsem ho měl a nabral jsem, ale stejně je to jen 1/5 toho, co musíš sežrat abys nabral, nabrat se dá i bez těchto doplňků stravy, stačí když si rozvrhne jídlo podle typu genetiky nebo jak se to jmenuje, pokuď jsi ektomorf, tak musíš jíst denně 1,5g x 1kg bílkovin, 7.5g x 1kg sacháčů, 1.5g x kg tuku, tím bys měl přibrat, tak si rozvrhni to jídlo, aby to tak nějak sedělo a přibereš ani nevíš jak, taky jsem ektomorf, takže to máš ozkoušené :)
Ale ty svaly se pak vypracovávají hodně těžce, při tomhle typu genetiky ti ty svaly rostou hrozně pomalu a je to hodně dlouhá a těžká cesta to vymakat, takže si to rozmysli předem, nebo pak skončíš s pneumatikou v pase <3
Já vím co a jak, ale mutant mass má na hovno složení, chuť není nejlepší - ale ani nejhorší.. a rozpustnost nic moc, docela se usazuje na dně shakeru.. Jinak se tomu říká somatotyp.. :-))
vedouci venny
28-09-13, 21:03
stejne si rejpnu Termínem somatotyp označujeme kvantitativní popis stavby a kompozice lidského těla.
Kaufly, ja ho taky mel a je jasne, ze za tu nizkou cenu to nebude unikat ale pro tyhle "cvicence" je to idealni, do zacatku
(to není urážka, je to myšleno tak, že když začínáte, tak je to ideální :))
3k a Jerry
02-11-13, 16:10
Tak co měsíc to tady sedí kolik špačku ješte cvičí a papá sypáníčko ?
Vykašlal se na to už někdo, nebo přib1l někdo navíc kdo začal cvičit ?
Ješte otázka na slunce .. Jak jsi psal na první stránce ten tvuj jídelníček, stále ho ještě dodržuješ ?
Jasně že se pořád cvičí, je to srdeční záležitost :-)
tomu sa proste nevyhneš, je to ako fet, stále tú posilku potrebuješ :), a takisto aj sypaníčko, aj jedálniček
Spravna muzika ta nastartuje lepsie jak kreatin , topka Fort Minor-Remember the name
3k a Jerry
04-11-13, 19:32
je to ako fet, stále tú posilku potrebuješ :), a takisto aj sypaníčko, aj jedálniček
Sypání je pro bábovky :D Stejně nejvíc uznávam borce, kteří mají náročnější práci a mají sílu z dělaní ne že jen sedí u pc a mamka podej, udělej a vy jen sedíte u pc a žerete odměrky jednu za druhou a zvedate činky v posilce at je biceps ..
A nebo druha možnost workout ..
Na další stranu každého vkus a každý at si řídí svuj život jak chce ..
vedouci venny
04-11-13, 21:47
Stejně nejvíc uznávam borce, kteří mají náročnější práci a mají sílu z dělaní ne že jen sedí u pc a mamka podej, udělej a vy jen sedíte u pc a žerete odměrky jednu za druhou a zvedate činky v posilce at je biceps ..
plz rekni mi jak mam zit v sedmnacti letech si toho zazil asi hodne a te prace
ted vazne nevim proc porad narazis na doplnky stravy az budes nemocnej taky ti nebudu rikat ze si babovka ze beres antibiotika a ze pak se o tebe musi nekdo starat a ze cenim radsi lidi co nejsou nemocni protoze svestky
Tak tak venny, a jerry ako, nepoznas môj život, tak nemôžeš vedieť co robím... Alebo si boh?
Spravna muzika ta nastartuje lepsie jak kreatin , topka Fort Minor-Remember the name
Řekl bych, že si Kreatin pleteš s před-tréninkovými výrobky. :D
http://2i.cz/2i/i/527ebd8d/918c506c15aa646b743455d55714aa44/4a26a78d5e.p.jpg
I drobnosti vám občas udělaj radost :). Na fotce je vedlejší produkt posilování bicepsu činkou + kliky na prstech :3
Teď jsem objednal protein WPC 80ku
gainer od aminostaru actions whey
creatin od BioTechUSA 210 kapslí
U všech je to moje první zkušenost, tak jsem zvědavej, ale hodně lidí mi doporučovalo hlavně ten protein do diety, tak uvidíme, pak dám když tak vědět :)
vedouci venny
10-11-13, 20:58
wpc je dobrej ted ho mam
Jo jo, hodne lidi mi to rikalo, tak jsem se ho na konec taky rozhodl zkusit, tak uvidime, co to umi :-) tusim to byl nejprodavanejsi protein v r. 2011 a na tu cenu mi to prijde jako hodne slusnej protein, kupoval jsem ve sleve za 1000 kc a ma to 2.25 kila
vedouci venny
11-11-13, 07:17
jono na roonie se sackem ja to bral na strongbody bez sacku o par kacek levnejc :D
Snad mi poradite. Mam v plane si kupiť jednoručky, ale na nete je toho hrozne veľa, recenzie sa nezhoduju. Rád by som kupil overenu kvalitu za dobré peniaze, ak by niekto o niečom vedel..
Snad mi poradite. Mam v plane si kupiť jednoručky, ale na nete je toho hrozne veľa, recenzie sa nezhoduju. Rád by som kupil overenu kvalitu za dobré peniaze, ak by niekto o niečom vedel..
Není lepší si to koupit normálně v kamenném obchodě, já si kupoval třeba ve sportisimu, kde prodávají 10ti kilovky a k tomu jsem si přikoupil dalších 15 kilo závaží 2x.
A o tý objednávce, už jsem ani nedoufal, že by to mohlo projít bez problémů, tak prej tu objednávku dostanu hnedle 2x, takže mi ten protein bude muset fungovat i kdyby nechtěl :D Někde se stala chyba a tu objednávku mi poslali 2x
http://i42.tinypic.com/29wmn1y.png
vedouci venny
11-11-13, 21:26
recenze na cinku? prijd do obchodu omakej a ber nebo ne :D
V kamennom som bol, akurat vsetko prilis drahe. Cez net ma to vyjde lacnejsie.
vedouci venny
12-11-13, 07:14
Tak si najdi v kamenom ten typ a pak si ho najdi na netu izy
Tak už mi to přišlo, ještě byli tak hodný a dali mi 5 proteinových tyčinek + 5 musli tyčinek zdarma :D http://i41.tinypic.com/2cd8js4.jpg
3k a Jerry
12-11-13, 19:35
Kolik tě ta kouzelná krabička stála ?
Slunce ještě máš stejnej jídelniček jako si psal na začátku ?
Kolik tě ta kouzelná krabička stála ?
Slunce ještě máš stejnej jídelniček jako si psal na začátku ?
tento mocný bylíček stál 1600, ale úplně všechno bylo ve slevě, nebo by to bylo asi 2,700,- :)
A jídelníček mám jinej, ale jím furt ve stejným čase, jako předtím, musel jsem do toho jídelníčku přidat trochu víc sacharidů, jinak ty varianty zůstavaj skoro u všeho stejný, ale vyměnil jsem ještě nějaký jídla, které byly obsahem hlavně bílkovin za více sacharidů, teď do konce roku mám tu objemovku a pak rýsováníčko, na který se právě už připravuju, protože bude hodně drahý :D
vedouci venny
12-11-13, 20:50
hlavne si davej pozor na zavirani ja ho mel tyden otevrenej :D (ten sacek)
hlavne si davej pozor na zavirani ja ho mel tyden otevrenej :D (ten sacek)
Budu si dávat majzla (y) :D
Vaječnej koktejl + špetka soly mezi palce... cca necelá půlka čajové lžičky. Já si dávám 4 vejce. Lepší než nějaky prášky. :-) Navíc je to dobry...vždy rád tu sklenici i vylížu :D
Vaječnej koktejl + špetka soly mezi palce... cca necelá půlka čajové lžičky. Já si dávám 4 vejce. Lepší než nějaky prášky. :-) Navíc je to dobry...vždy rád tu sklenici i vylížu :D
víš, to si dávám i k těm práškům, akorát asi trochu víc :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MSwovKWTKRc
:drool:
Jak si ty dáváš vajíčka? :D Někdo třeba s mlíkem a kakaem. To zkusím někdy možná taky.
pro ostatní ;) http://www.kulturistika.net/vajicka-temer-dokonala-potravina
Kvalita proteinů na stupnici 1-100
Celé vajíčko - 93.1
Mléko - 84.5
Ryba - 76
Hovězí - 74.3
Sója - 72.8
Rýže - 64
Pšenice - 64
Kukuřice - 60
Fazole - 58
mlieko ked si kupis v obchode tak tam nemas ani 1g, pretoze je to len nejaka sracka a tak to aj chuti, biela voda
Z obchodů jsou takovy věci nic. Děda má slepice, tak to mám domácí. Jen to mlíko.. to snad už nejde sehnat domácí skoro nikde. To když bych si to chtěl dát někdy s kakaem, tak bych musel jedině zahuštěnou smetanu.
3k a Jerry
14-11-13, 19:27
mlieko ked si kupis v obchode tak tam nemas ani 1g, pretoze je to len nejaka sracka a tak to aj chuti, biela voda
Na jednu stranu se dnes trvanlivé klasické mléko strašne ředí a davaj se tam blbosit aby to vydrželo 2 měsíce ve sklepě, ale včera jsem měl po delší době fakt kvalitní mléko co matka sehnala přes známeho, že když jsem to nechal asi 30 minut otevřený v kuchyni tak jsem to cítil aj v obyváku,, prostě sila nezvyk jak na chut tak na čich, někdo se dokonce z toho pozvrací nebo posere, když to pije po delší době.. neni nad kvalitní potraviny..
Btw chtěl jsem se zeptat tady těch vajíčkářů ty vajíčka když tak hltáte jedno za druhým máte od znám1ch/ rodiny/ domací nebo prostě koupený v klasickém obchodě ?
Ja bych asi nelupl neupravené vejíčko do krku když vidíme jak pěkně su farmy a co žerou ty slepice :)
ja mavam od babky, domace, to je zaručené
AlternativníPravda
14-11-13, 19:50
Na jednu stranu se dnes trvanlivé klasické mléko strašne ředí a davaj se tam blbosit aby to vydrželo 2 měsíce ve sklepě, ale včera jsem měl po delší době fakt kvalitní mléko co matka sehnala přes známeho, že když jsem to nechal asi 30 minut otevřený v kuchyni tak jsem to cítil aj v obyváku,, prostě sila nezvyk jak na chut tak na čich, někdo se dokonce z toho pozvrací nebo posere, když to pije po delší době.. neni nad kvalitní potraviny..
Btw chtěl jsem se zeptat tady těch vajíčkářů ty vajíčka když tak hltáte jedno za druhým máte od znám1ch/ rodiny/ domací nebo prostě koupený v klasickém obchodě ?
Ja bych asi nelupl neupravené vejíčko do krku když vidíme jak pěkně su farmy a co žerou ty slepice :)
Nevím kde jsi došel na to, že se mléko ředí, taková kontrola jako je teď u mléka nikdy nebyla.
3k a Jerry
14-11-13, 20:15
Nevím kde jsi došel na to, že se mléko ředí, taková kontrola jako je teď u mléka nikdy nebyla.
Nebudu stebou prokecávat v sekci o posilování mléko, jednoduše tím že se napišej mléka co si koupíš v obchodě a potom se napiješ mleka pořádneho, které ti bude dokonce tak smrdět že se ti ani nebude moc chtít pít :)
Jinak stačí přečíst složení krabice, ale spor o mléku kdyžtak pořešme v pm :D
Ja si davam vajicka I neupravene (ted do me jebte, jak me ceka salmonela atd) ale to mi je jedno, me to za to stoji, ale za 2 roky, co to jim jsem nemel zadnej problem, az na tu chut ze zacatku, ale to si zvyknete, jinak zeru vajicka normalne z obchodu, nebo od tety, abych pravdu rekl, necitim zadny rozdil :-) a klidne tu reste I to mleko, je to kvalitni zdroj bilkovin a zajima me, co vsechno spatneho na to vite :-)
Hraju nahej
15-11-13, 10:13
Sporty dělám od mala. Asi 8 let jsem kombinoval fotbal s aikidem. Pak jsem se chtěl posunout trochu dál, tak jsem ho vyměnil za box a MMA. Jedná sou pouze o treninky, nedělám to závodně. Na to opravdu koule nemám. Od 15 let chodím do posilovny, ale nejedu objemovky. Spíš se jedná o tréninky zaměřené na sílu a dynamiku, kterou využiju i ve zmíněných sportech. Ve 23 letech mám míry 176/80, což mi zcela vyhovuje. To je asi tak všechno.
Jinak moje tréninky vypadají asi zhruba takhle. Mezi cviky nejsou pauzy. Sluníčko snad omluví mou dikci, nikdy jsme se nezajímal jak se jmenují cviky, co dělám, tak možná budu používat jiné než obvyklé názvosloví.
K tomuto rozvrhu dělám denně 500 opakování cviků na břišní část - různá kombinace. Pro pár lidí může být dobrá rada k csku, pokud se nudíte :) často dělám to, že těžce rushuju na pubech a jakmile umři jdu cvičit na břicho do dalšího respu, já se tímhle způsobem za 1 až 1,5 hodiny dostanu cca na 800 opakování. Pokud jste ale hodně dobří hráči, tak to asi nemá význam :D
Pondělí:
10 minut jakákoliv činnost na zahřátí. Kolo nebo švihadlo.
bench 4x10 90kg pak 6x10 50kg - nebo do únavy - pauzy mezi sériemi 1 minuta
tlaky na biceps velká činka - 4x10 40kg - 30 vteřin pauzy
motýlek - 4x10 85 kg - 30s pauzy¨
tlaky na předloktí s výkrutem 20kg jednoručky - 4x10 poslední serii 2-3 zdvihy jsou většinou s cheatováním, 30s pauzy
veslovací lavice 4x10 60 kg 30s pauzy
tlaky na bicepsy s jednoručkami 4x10 18 kg 30s pauzy
kladka na ramena a horní část zad 4x10 55 kg 30s pauzy
kladivový zdvih jednoruček 4x10 15 kg 30s pauzy
Pak se přesunu vždy k velké 20 kg ose na bench
uchopení nadhmatem a zdvihání s výkrutem zápěstí - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na cvičení horní části předloktí)
uchopení podhmatem s rolováním na konečky prstů - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na spodní část předloktí.
úterý
30 minut kolo nebo běh/pás
pak pomocí úchopů na kliky dělám pyramidu. Princip je jednoduchý začnu v celou (prostě rafička vteřinovky na 12) a odcvičím opakování pauza je ten čas po docvičení a dostání se rafičky zase na 12. :) každou další serii uberete, až se dostanete na 0 kliků. Já začínám na 40. A jakmile se dostanu na 10 kliků, tak je jedu 10 serií. Už prostě neubírám jeden klik po sérii. Doufám, že to je srozumitelný
pak jdu na hrazdu
podhmat
5x20 30s pauzy
hrazda na triceps s 20kg závažím
4x12-15 30s pauzy
Středa:
Trenink kondičního boxu
30 minut technika 20 minut sparring 20 minut kruhový trening 30 minut posilovačka. Bez výrazných pauz, pití vody a úprava eqipu nepočítám.
Čtvrtek:
MMA trenink
10 minut rozcvička
25 minut nácvik techniky 15 minut sparring
25 nácvik techniky grappling 15 minut sparring (grappling je takové to lámání a páky na končetiny, škrcení atd. - nesnášim sparring toho, nikdy jsem nedělal nic fyzicky náročnějšího, než když se dva lidi snaží několik minut navzájem "zabít")
20 minut posilovačka
Pátek
45 minut kolo
20 minut stínový sparring
Sobota
opakuji to co dělám v pondělí
Neděle
rest day
ale neodpustím si 1,5 hodiny sálové kopaný s kamarády
To je asi všechno. Někdy to nevyjde dodržovat. Občas se do toho vloudí nějaké zranění z MMA nebo boxu. Ale takhle zhruba vypadá optimum.
Jídelníček moc neřeším. jím ale cca 6-8x denně, jak čas dovolí. Jím hodně tvarohu, banánů, ryb, hovězí, kuřecí, krůtí, rýži a těstoviny. Ostatním věcem se snažím vyhýbat, ale je to dost těžký :D
Aby nedošlo k mystifikaci, v profilovce to nejsem já, ale nějaký exhibicionista Anglie :D
Sporty dělám od mala. Asi 8 let jsem kombinoval fotbal s aikidem. Pak jsem se chtěl posunout trochu dál, tak jsem ho vyměnil za box a MMA. Jedná sou pouze o treninky, nedělám to závodně. Na to opravdu koule nemám. Od 15 let chodím do posilovny, ale nejedu objemovky. Spíš se jedná o tréninky zaměřené na sílu a dynamiku, kterou využiju i ve zmíněných sportech. Ve 23 letech mám míry 176/80, což mi zcela vyhovuje. To je asi tak všechno.
Jinak moje tréninky vypadají asi zhruba takhle. Mezi cviky nejsou pauzy. Sluníčko snad omluví mou dikci, nikdy jsme se nezajímal jak se jmenují cviky, co dělám, tak možná budu používat jiné než obvyklé názvosloví.
K tomuto rozvrhu dělám denně 500 opakování cviků na břišní část - různá kombinace. Pro pár lidí může být dobrá rada k csku, pokud se nudíte :) často dělám to, že těžce rushuju na pubech a jakmile umři jdu cvičit na břicho do dalšího respu, já se tímhle způsobem za 1 až 1,5 hodiny dostanu cca na 800 opakování. Pokud jste ale hodně dobří hráči, tak to asi nemá význam :D
Pondělí:
10 minut jakákoliv činnost na zahřátí. Kolo nebo švihadlo.
bench 4x10 90kg pak 6x10 50kg - nebo do únavy - pauzy mezi sériemi 1 minuta
tlaky na biceps velká činka - 4x10 40kg - 30 vteřin pauzy
motýlek - 4x10 85 kg - 30s pauzy¨
tlaky na předloktí s výkrutem 20kg jednoručky - 4x10 poslední serii 2-3 zdvihy jsou většinou s cheatováním, 30s pauzy
veslovací lavice 4x10 60 kg 30s pauzy
tlaky na bicepsy s jednoručkami 4x10 18 kg 30s pauzy
kladka na ramena a horní část zad 4x10 55 kg 30s pauzy
kladivový zdvih jednoruček 4x10 15 kg 30s pauzy
Pak se přesunu vždy k velké 20 kg ose na bench
uchopení nadhmatem a zdvihání s výkrutem zápěstí - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na cvičení horní části předloktí)
uchopení podhmatem s rolováním na konečky prstů - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na spodní část předloktí.
úterý
30 minut kolo nebo běh/pás
pak pomocí úchopů na kliky dělám pyramidu. Princip je jednoduchý začnu v celou (prostě rafička vteřinovky na 12) a odcvičím opakování pauza je ten čas po docvičení a dostání se rafičky zase na 12. :) každou další serii uberete, až se dostanete na 0 kliků. Já začínám na 40. A jakmile se dostanu na 10 kliků, tak je jedu 10 serií. Už prostě neubírám jeden klik po sérii. Doufám, že to je srozumitelný
pak jdu na hrazdu
podhmat
5x20 30s pauzy
hrazda na triceps s 20kg závažím
4x12-15 30s pauzy
Středa:
Trenink kondičního boxu
30 minut technika 20 minut sparring 20 minut kruhový trening 30 minut posilovačka. Bez výrazných pauz, pití vody a úprava eqipu nepočítám.
Čtvrtek:
MMA trenink
10 minut rozcvička
25 minut nácvik techniky 15 minut sparring
25 nácvik techniky grappling 15 minut sparring (grappling je takové to lámání a páky na končetiny, škrcení atd. - nesnášim sparring toho, nikdy jsem nedělal nic fyzicky náročnějšího, než když se dva lidi snaží několik minut navzájem "zabít")
20 minut posilovačka
Pátek
45 minut kolo
20 minut stínový sparring
Sobota
opakuji to co dělám v pondělí
Neděle
rest day
ale neodpustím si 1,5 hodiny sálové kopaný s kamarády
To je asi všechno. Někdy to nevyjde dodržovat. Občas se do toho vloudí nějaké zranění z MMA nebo boxu. Ale takhle zhruba vypadá optimum.
Jídelníček moc neřeším. jím ale cca 6-8x denně, jak čas dovolí. Jím hodně tvarohu, banánů, ryb, hovězí, kuřecí, krůtí, rýži a těstoviny. Ostatním věcem se snažím vyhýbat, ale je to dost těžký :D
Aby nedošlo k mystifikaci, v profilovce to nejsem já, ale nějaký exhibicionista Anglie :D
(y) :D docela pěkně ses rozepsal, mě vůbec nevadí, že někdo nezná název daného cviku, nemusíš ze mě dělat nějakýho intelektuála :D Jen si myslím, že by sis měl dopřát trchu víc odpočinku, jinak jsem taky přemýšlel o MMA, po těch letech boxu už to není ono a rád bych taky zkusil něco novýho, ale mě šlo a vždycky půjde hlavně o tu závodní úroveň, prostě musím vyhrávat, jinak je to o ničem, v boxu mi to docela jde a tak se bojím přesunout jinam :D
Hraju nahej
15-11-13, 18:11
Taky jsem dělal nejdříve box a jestli ti jde tak to MMA zkus. Je to úplně jinde :) Já to dělám hlavně kvůli fyzičce, na kterou je to super :)
Taky jsem dělal nejdříve box a jestli ti jde tak to MMA zkus. Je to úplně jinde :) Já to dělám hlavně kvůli fyzičce, na kterou je to super :)
Fyzička, někdy kdysi dávno jsem o tom slyšel no.. :D
Kyblík Hnoje
19-11-13, 16:41
Zdar borci, pokud to nevadí, přidal bych se ke komunitě a hned mám na vás dotaz :-D Normálně dělám už nějakých 15 let výhradně bojový sporty, ale teď jsem si dal pauzičku a začal jsem taky chodit do posilky. Zatím chodim 2x týdně tak na hodinku, přičemž aktivně projedu všechno...
Potřeboval bych ale poradit co se jídelníčku týče, má někdo zkušenosti s doplňkovými proteinovými nápoji? Teda jako jaký a kde koupit, jak často a kdy brát, co můžu očekávat atd. Svaly mám už ze standartních tréninků, ale potřebuju nabrat váhu, což se mi nedaří (je to nejspíš daný geneticky). Co vy na to?
Hraju nahej
19-11-13, 18:12
pokud chceš nabrat váhu, tak je pro tebe určitě vhodnější gainer (sacharid), než protein.
Zdar borci, pokud to nevadí, přidal bych se ke komunitě a hned mám na vás dotaz :-D Normálně dělám už nějakých 15 let výhradně bojový sporty, ale teď jsem si dal pauzičku a začal jsem taky chodit do posilky. Zatím chodim 2x týdně tak na hodinku, přičemž aktivně projedu všechno...
Potřeboval bych ale poradit co se jídelníčku týče, má někdo zkušenosti s doplňkovými proteinovými nápoji? Teda jako jaký a kde koupit, jak často a kdy brát, co můžu očekávat atd. Svaly mám už ze standartních tréninků, ale potřebuju nabrat váhu, což se mi nedaří (je to nejspíš daný geneticky). Co vy na to?
Kolik ti je, kolik měříš a kolik vážíš? Jinak, je to podle toho, jak rychle chceš nabrat, jen z gaineru určitě nenabereš, musíš k tomu taky hrozně moc papat + k tomu všemu se ještě vyplatí i protein, protože tím nabíráš váhu ve svalové hmotě, ale je to spíše o stravě, než jen o suplementech, ty suplementy jsou jen na to, abys mohl např. vynechat nějaké jídlo a tohle ti nahradí ty nutriční hodnoty obsažené v tom jídle.. :) Jinak, až mi tamto povíš, řekneš mi jak jsi na tom peněžně, tak ti určitě pomůžu/pomůžeme vybrat vhodný doplňky :)
+ třeba trochu pomoct s jídelníčkem.. (už tu mám dalších 5 žádostí o to, abych lidem pomohl s jídelníčkem a jelikžo teď je čtvrtletí, mám písemky, všechno, tak vůbec nestíhám, ale po večerech tu jsem :) )
Kyblík Hnoje
19-11-13, 21:56
Oka, takže váhu mám už 3 roky ustálenou na 63 Kg +/-1 Kg, výška pfff asi 180cm, věk kolem 20ti (nerad píšu věk na net, tak klidně vem těch 20).
Jinak teda jim kde co, vpodstatě celý den. Normálně jím celkem dost ovoce a vůbec sladký, jogurty a hodně sýrů, k obědu a večeři mám obvykle maso (řízky/steak) a v průběhu dne sním několik housek/baget, tyčinky, nějaký ovoce, muslli, hodně piju čaj, minerálky a pivo. Rozhodně nebaštím ty srač*y z MC, KFC, Burgeru apod. Přijde mi, že jím celkem zdravě, ale trochu pochybuju, že správně tak, abych nabral váhu a zmohutněl si postavu :-D Co se týče rozpočtu, ten mám takový běžný. Bude super, když mě to bude stát co nejmíň, což chce asi každej, že jo.
Jinak nijak na to nespěchám, ptám se spíš jen tak, na okraj :-) Budu rád, když mi poradíte, ale nezblázním se, když ne :-)
Oka, takže váhu mám už 3 roky ustálenou na 63 Kg +/-1 Kg, výška pfff asi 180cm, věk kolem 20ti (nerad píšu věk na net, tak klidně vem těch 20).
Jinak teda jim kde co, vpodstatě celý den. Normálně jím celkem dost ovoce a vůbec sladký, jogurty a hodně sýrů, k obědu a večeři mám obvykle maso (řízky/steak) a v průběhu dne sním několik housek/baget, tyčinky, nějaký ovoce, muslli, hodně piju čaj, minerálky a pivo. Rozhodně nebaštím ty srač*y z MC, KFC, Burgeru apod. Přijde mi, že jím celkem zdravě, ale trochu pochybuju, že správně tak, abych nabral váhu a zmohutněl si postavu :-D Co se týče rozpočtu, ten mám takový běžný. Bude super, když mě to bude stát co nejmíň, což chce asi každej, že jo.
Jinak nijak na to nespěchám, ptám se spíš jen tak, na okraj :-) Budu rád, když mi poradíte, ale nezblázním se, když ne :-)
Tak isto mam 180 cm ale vahu mam 67 kg a mam 16 rokou.. osobne si myslim ze mas asi problem so stitnou zlazou tak ako ja. Beriem uz na to lieky. Ale 63kg v 20tich je podhodnota (podvaha) normalneho BMI. Skor by si mohol vyhladat odbornu lekarsku pomoc. Mne pomohly tak ze som za dva roky pribral 20kg a za poslednych 7 mesiacov 8kg.
E: toto je prve co som nasiel len ako priklad http://www.zdravie.sk/kalkulacka/27250/bmi-kalkulacka-body-mass-index-vypocet-bmi-index-telesnej-hmostnosi ale inak je ich cela kopa aj lepsich kde davas aj rozmeri pasu, ako si denne zatazeny a pod..
Kyblík Hnoje
20-11-13, 09:50
Mno podle kalkulačky mi to ukazuje normální hmotnost...pár kámošů, přibližně stejně vysokých váží dokonce ještě míň, takže si nemyslím, že je to něco neobvyklého.
Když jsem potřeboval nabrat váhu na závody, tak jsem nabral tak 3kg, které se do týdne ztratily na klasickou váhu.
Jako neříkám, že potřebuju teď vážit víc, spíš bych si chtěl trochu zmohutnit postavu, což ale myslím s váhou souvisí.
Hraju nahej
20-11-13, 10:39
Já měl dřív podobný problém, vyřešil jsem ho tak, že jsem opravdu začal jíst po dvou hodinách. Váha jde nahoru. Nikdy jsem nedodržoval zdravou výživu, na to prostě nemám sebeovládání. Bez suplementů jsem se za dva roky dostal na 176/80 kg a to mi vyhovuje. Aktuálně vypadám takhle, kvalitu omluvte, jsem na koleji a nemám foťák :D
vedouci venny
20-11-13, 16:05
Kalorie jsou energie, kterou derivujeme z potravin. Jednoduše řečeno, hardgaineři potřebují více kalorií než lidé s normálním metabolizmem a potřebují je pravidelně. Pro přibírání bude dobrý začátek 20 kalorií na libru tělesné váhy. Pokud vážíte například 150 liber, začněte na 3000 kaloriích denně.
Mnoho z vás bude potřebovat víc než to, ale 20 je dobrý začátek. Pokud to vydržíte poctivé dva týdny a nezačnete přibírat, přidejte na 22 nebo víc. (Někteří lidé s extrémně šíleným metabolizmem mohou dokonce ztrácet váhu při 20 kaloriích na libru tělesné váhy!)
Poznámka: Řekl jsem dva poctivé týdny, ne „ jezte hodně den nebo dva a potom začněte vynechávat jídla.“ Důslednost je problémem mnoha nováčků, obzvláště těch se splašeným metabolizmem. Týden pořádného jezení se dá pokazit jedním hvězdným víkendem bez jídla, s ponocováním a s jinými životními nástrahami běžného rekreačního pitomce.
tady je cely clanek http://www.kulturistika.com/planovani-stravy-pro-hardgainery jestli ti to cele neco rekne nevim ale zakladem je ta poctivost ve vsem :D
Jinak BMI je sracka stara jak pravek nechapu jak se podle toho muzou ridit i doktori
Hej jasne, si proste mudrejsi ako doktori ale neboj, oni casom pridu na to ze je to sracka alebo im to rovno napis :happy: . A kyblik hnoje, v 20 tich sa ti zda byt fakt 63 kg dost? Ja si pripadam uz ako pojebany anorektik oproti niektorym mojim spoluziakom :)
Kyblík Hnoje
20-11-13, 20:31
+Vedouci venny: Libra, to je taková běžná česká míra :-D No ale asi chápu, co máš na mysli.
+Eso.: Nezdá se mi to dost, proto bych chtěl taky trochu nabrat, ale hlavně "zmohutnět" :-D Ale moc bych to nevztahoval ke věku, to je taková proměnná, která, bych řekl, nemá vliv.
Takže vaše rada je jíst hodně a často a to celé pravidelně? Mám pocit, že to už dělám, ale hodně sportuju/hýbu se, takže to asi rychle spálím...
+Vedouci venny: Libra, to je taková běžná česká míra :-D No ale asi chápu, co máš na mysli.
+Eso.: Nezdá se mi to dost, proto bych chtěl taky trochu nabrat, ale hlavně "zmohutnět" :-D Ale moc bych to nevztahoval ke věku, to je taková proměnná, která, bych řekl, nemá vliv.
Takže vaše rada je jíst hodně a často a to celé pravidelně? Mám pocit, že to už dělám, ale hodně sportuju/hýbu se, takže to asi rychle spálím...
Podle toho, co tu píšeš budeš asi ektomorf, což se doporučuje 1,5g bílkovin, 3g sacharidů a 1,5g tuku denně a měl bys za nějakej čas nabrat nějaký ty kila, ale jestli chceš přibrat, tak určitě neběhej, tím to zase všechno spálíš :D
vedouci venny
20-11-13, 21:28
Tak zer vic nez spalis :D
A jo jsem chytrejsi jak doktori protoze kazdy normalni vi ze rikat o nekom jak je na tom podle vahy a vysky je proste sracka
Vysvetlim ti to na priklade nez napises nejaky moudro co sis precetl nebo nejakou sracku beres BMI mas dva borce 170cm 80kg jeden cvici druhy zere v mekaci jeden je tucny ako hovada druhy je proste korba ale ty si proste kokot co ma kalkulacku a rekne o dvou ruznych lidech ze maji nadvahu ? Ano to je zaklad BMI ktera je stara od stredoveku
Ty sacharidy jsem popletl :-D ma to bejt neco kolem 5-8g/kilo , ted nevim kolik presne
Tak zer vic nez spalis :D
A jo jsem chytrejsi jak doktori protoze kazdy normalni vi ze rikat o nekom jak je na tom podle vahy a vysky je proste sracka
Vysvetlim ti to na priklade nez napises nejaky moudro co sis precetl nebo nejakou sracku beres BMI mas dva borce 170cm 80kg jeden cvici druhy zere v mekaci jeden je tucny ako hovada druhy je proste korba ale ty si proste kokot co ma kalkulacku a rekne o dvou ruznych lidech ze maji nadvahu ? Ano to je zaklad BMI ktera je stara od stredoveku
180/80 je este normalna vaha :) ale k veci. Picu vies a pises, BMI sa nezistuje len z vysky a vahy, ako som uz pisal vyssie, doplnaju sa tam plus udaje: Ci sportujes, obovod pasu, priblizna denna zataz. Vysvetlenie pre dementa: Ked borec co sportuje zada do BMI indexu ze ma 180/85 a napise tam aj ze sportuje a svoju dennu zataz vide mu logicky ze ma vahu normalnu. Ale ked tucko co zere v MC napise ze ma 180/85 nesportuje a jeho denna zataz je len zdvihnutie sa zo stolicky pre jedlo do chladnicky tak mu vide ze ma proste nadvahu. Toto je moj posledny koment k tejto veci. Z debilom sa hadat nebudem. Bye!
vedouci venny
20-11-13, 21:48
:D Uz jen z toho ze sis nevsiml ze tam mam 170
ukaz mi kde je v tom BMI vzorecku zapocitan obvod pasu? http://cs.wikipedia.org/wiki/Body_mass_index
Mozna ty mas doktora co s tebou vypisuje nejakou tabulku protoze na to ma cas a jeste ti vazi pomer tuku v tele a dalsi picoviny ale to je mozna tak u tebe protoze si vyjimecny a par dalsim lidem mozna ale to neni u vsech takze si za tim stojim uz jen kvuli vlastni zkusenosti takze tak a jelikoz uz nemas v planu nic dalsiho psat tak nic nepis dik
Kyblík Hnoje
20-11-13, 21:59
No a jak poznám, kolik tuku, cukru, bílkovin mám jíst? Matiku vidim celý den, to mám ještě očumovat ty mrňaví písmenka na obalech a luštit a kalkulovat kolik mi to hodí? :-D Nebo jak se to dělá? :-D
Hraju nahej
20-11-13, 22:41
Aby si nabral, tak musíš prostě přijmout víc než vydáš a o to lépe nabereš, pokud energii budeš nabírat v kvalitních potravinách.. Ten princip je jednoduchý. Kolik toho denně spálíš si můžeš lehko spočítat. Běžný člověk spálí okolo 3000 kJ denně. Pokud hodně sportuješ a rychle spaluješ, tak tvůj příjem by měl být okolo 4000-5000 kJ denně. Samozřejmě že ne ve formě energeťáků, hambáčů a podobných chujovin. Ta suplementace v podobě gainerů a bílkovin by měla být pouze náhražkou a čistější esencí běžných denních jídel. Co obsahuje nejvíce bílkovin a sacharidů si zase velmi lehce dohledáš na netu. Jen tak zběžně. Bílkoviny - Bílé ryby, krůtí, hovězí, kuřecí, syrečky, tvaroh, atd. Sacharidy - rýže, těstoviny, brambory, banány, zelenina atd.
U toho BMI indexu je vždycky psáno, že ten přepočet lze dělat jen a pouze, pokud se nejedná o člověka aktivně až vrcholově sportujícího. Ti se pak počítají jinými způsoby.
Cukr má běžné mužské tělo přijmout 9 lžiček denně, to je asi 45 mg. To v pohodě přijmeš v běžném příjmu potravin. Cukr je rychlá energie, která se ale zase rychle spálí a projede ti velmi rychle tělem, nevyužitá se uloží v tuku. A tuk? Ten nepotřebuješ přijímat vůbec. Zase se ti ho na těle utvoří jako zásobárna energie dost i z běžného jídla. Pokud teda neužíváš spalovače, což bych ti, pokud neděláš kulturistiku nedoporučil, protože je to enormní zátěž na organismus. Vzhledem k vaší muší váze se vás ze začátku ani rýsovací taktika netýká.
Etikety ti stačí shlídnout pouze jednou, pak už víš zhruba hodnoty a podle těch jedeš. S věkem se ti spalování zpomalí. Ale to na sobě poznáš sám.
vedouci venny
21-11-13, 22:10
je dobra ta vanilka to wpc?
je dobra ta vanilka to wpc?
mě šmakuje, já jsem jen na vanilku, v čemkoliv :)
vedouci venny
22-11-13, 16:02
tak asi pak vyzkousim ted mam jahodu a coko kokos jsem vymenil pul kila sk amosem
tak asi pak vyzkousim ted mam jahodu a coko kokos jsem vymenil pul kila sk amosem
ještě mi chutnají sušenky, ale ani nevím, jestli wpc v této příchuti je :)
A creatin mám banánovej, taky nechutná nejhůř
vedouci venny
22-11-13, 19:21
ono je to spis o tom co ti vydrzi chutnat ten necely mesic me nechutna skoro nic pak jsem moc vybiravej :D
začínam chodiť do posilky, preto by som chcel poprosiť o radu,
aké cvičenia robiť na
biceps
triceps
brucho
ramená?
na biceps určite skús tzv "21tku" s činkou http://www.youtube.com/watch?v=RdeqW0-f5bA
neohyba sa pri tych cvikoch príliš ?
na biceps určite skús tzv "21tku" s činkou http://www.youtube.com/watch?v=RdeqW0-f5bA
Když to budeš dělat, tak to nedělej :D Ten týpek na videu, si myslí, že když si tam naloží půlku své rodiny a začne to zvedat, tak mu naroste bicák až do prdele, ale ta jeho technika je už od základu špatně, už jen to, jak si tu činku nadhazuje celým tělem, aby to vůbec dokázal pozvednout, má špatně i úchop, takhle to prosím tě nedělej :)
Je mnohem lepší naložit si o dost míň, u toho kluka bych tipoval tak o 20 kilo míň a tahem to tím svalem, na který je ten cvik určen a natrénovat tu techniku, je lepší zvedat 10 kilo technicky správně, než zvedat 30 a dělat to úplně k ničemu
Všimnite si viac jeho videí..večšinu cvikov robí technicky uplne nahovno :D
Ten tie činky dviha celym telom
začínam chodiť do posilky, preto by som chcel poprosiť o radu,
aké cvičenia robiť na
biceps
triceps
brucho
ramená?
Nohy asi cvicit umis kdyz se neptas
http://www.youtube.com/results?search_query=fitmagazin.sk+ako+nabra%C5%A5 +svaly&sm=3 ma pekny videa pro zacatek
vedouci venny
24-11-13, 16:37
plz chicken style
Všimnite si viac jeho videí..večšinu cvikov robí technicky uplne nahovno :D
Ten tie činky dviha celym telom
Koukat na jeho videa je ztráta času, ten kluk se chce jen vytáhnout, že zvedá nejvíc kilo v holčičí posilovně a přitom se jen ztrapňuje tím, že nic neumí :) Každej normální člověk, kterej na to koukne a zná úplný základy toho posilování ví, že takhle to prostě nepůjde :) K čemu zvedat 30 kg na ruku, když neuzvednu pomalu ani 20 s dobrou technikou? Navíc si tím kurví i klouby atd, je to něco podobného, jako když někdo dřepuje a nejde až pod tu kloubní jamku v koleni, taky si tím akorát ničí nohy a pak jen brečí a stěžujou si, že je to hrozně bolí :)
http://www.youtube.com/results?search_query=fitmagazin.sk+ako+nabra%C5%A5 +svaly&sm=3 ma pekny videa pro zacatek
diky
Kdybys náhodou kupoval čoko gainer, myslím se jmenuje pro whey od Aminostaru, tak to nedělej, chutná úplně příšerně :D
vedouci venny
26-11-13, 20:05
tak gainery nekupuji jsem tucny dost ale asi zustanu u toho wpc je to dobre chutna mi
Já jsem taky ted dost "tučný" :D ,rád bych začal rýsovat,ale budou Vánoce a perníčky od babičky...to prostě nelze :D.Po novém roce jdu do toho :)
Na nohy určitě dřepy, švihadlo a zvedání nohou (lehni na záda, ruce pod zadek, ale místo břichem zvedej nohy stehnama.)
Na další cvik.. musíte být dva. Klekni na kolena kámoš at ti drží nohy, aby se ti nehejbaly a pomalu se spuštěj dolů. Tzn. že budeš brát svalama na zadní straně stehen (nevim jak se tomu říká, sorry). Po chvilce to začne pěkně tahat :D.
Kdyžtak postnu nějakou fotku mého lýtka, ať to nevypadá, že umim jen kecat.
Já jsem taky ted dost "tučný" :D ,rád bych začal rýsovat,ale budou Vánoce a perníčky od babičky...to prostě nelze :D.Po novém roce jdu do toho :)
Já si dal si nesplnitelný ukol. Budu hubnout o vánocích. Pěkně v klidu doma, odhazování sněhu, běhání atd. :) Očekávám že se mi konečně ukáže ta třetí řada buchet, která je momentálně skovaná pod vrstvou tuku. :D
Na nohy určitě dřepy, švihadlo a zvedání nohou (lehni na záda, ruce pod zadek, ale místo břichem zvedej nohy stehnama.)
Na další cvik.. musíte být dva. Klekni na kolena kámoš at ti drží nohy, aby se ti nehejbaly a pomalu se spuštěj dolů. Tzn. že budeš brát svalama na zadní straně stehen (nevim jak se tomu říká, sorry). Po chvilce to začne pěkně tahat :D.
Kdyžtak postnu nějakou fotku mého lýtka, ať to nevypadá, že umim jen kecat.
Já si dal si nesplnitelný ukol. Budu hubnout o vánocích. Pěkně v klidu doma, odhazování sněhu, běhání atd. :) Očekávám že se mi konečně ukáže ta třetí řada buchet, která je momentálně skovaná pod vrstvou tuku. :D
Foto? :D Jinak já se přiznám, že takovej rok jsem na nohy úplně kašlal, prostě jsem si neuvědomil, že nohy je 1/2 mého těla a že bych to měl taky cvičit, takže na nohách hodně zaostávám a mám je celkem dost slabé, ale už na tom makám, cvičím to stejně, jako ostatní partie a tímto bych chtěl ostatním říct, hlavně těm co začínaj, ať na to neserou, když do sebe půjdete pořádně, tak váš ten čas stejně donutí začít cvičit i ty nohy, je to hodně podceňovaný a proto to taky píšu :)
Foto? :D Jinak já se přiznám, že takovej rok jsem na nohy úplně kašlal, prostě jsem si neuvědomil, že nohy je 1/2 mého těla a že bych to měl taky cvičit, takže na nohách hodně zaostávám a mám je celkem dost slabé, ale už na tom makám, cvičím to stejně, jako ostatní partie a tímto bych chtěl ostatním říct, hlavně těm co začínaj, ať na to neserou, když do sebe půjdete pořádně, tak váš ten čas stejně donutí začít cvičit i ty nohy, je to hodně podceňovaný a proto to taky píšu :)
tak to ja mam opacnej problem :D na nohou utahnu pomalu celou svoji vahu ale ruce mam jak spagety :D .. treba se tu taky jednou budu moc pochlubit rukama jak lopat(k)y :)
3k a Jerry
27-11-13, 19:39
Vím že je tu většina lidí co má radši posilku, ale chtěl jsem se zeptat pokud kupujete činky apod. tak kde to nakupujete ?
Ja si jednou koupil http://www.insportline.cz/1479/jednorucni-nakladaci-cinkovy-set-insportline-dbs2181-2-x-3-10-kg - trošku kravské na to kolik má kotouč váhu, ale jinak jsem spokojený..
Přijde mě to jako jeden z nejlacinějších obchodu..
Btw nějak se mě začala líbit vzpěračská tyč.. Nevíte o nějakem šopu kde by se dala pořídit za lacinej peníz nebo klidně i někde z druhé ruky ..
Použil bych ze začátku na to ty kotouče z jednoruček, takže bych potřeboval průměr osy 30 mm a délka mě vyhovuje nějak okolo toho 1,20 m ..
Tak kdyby jste o něčem věděl1 nebo mě to chtěli rozmluvit tak pište budu jedině rád ..
vedouci venny
27-11-13, 19:59
http://www.nejlevnejsisport.cz/vzperacska-rovna-p-180.html ?
http://csko.cz/d/fAbGVCEQ
Jemnonožky nekoukat.
3k a Jerry
27-11-13, 20:44
http://www.nejlevnejsisport.cz/vzperacska-rovna-p-180.html ?
Ja hledal spíše tu křivou ..
mět to 30 mm tak bych bral i tuhle..
http://www.nejlevnejsisport.cz/hridel-cinky-spokey-aketon-lomena-p-7560.html
bude to hodne znat když je tam rozdíl 2 mm ? to je snad šumák ne ?
vedouci venny
27-11-13, 21:57
tak podle toho na co ji chces zejo ezetu vyuzijes na triceps bicak ramena mozna s improvizaci i na zada normalni rovnou nevyuzijes na triceps jen ale da se s tim jet bicak zada ramena nic jineho me ted nenapada
pokud se mysli temi sroubovymi maticemi co jsou v cene takovy ty "haky" aby ti nepadaly kotouce tak to nevadi bych rekl
3k a Jerry
27-11-13, 22:16
mě se hlavně fajn držela a šlo to lépe než s jednoručkama a když nějakej ten kotouč mam tak bych tam pro začátek naskládal 20 kileček což je nic a pak bych dokoupil ze 5 asi na každou stranu, ale říkam je to zas takovej ulet napadlo mě to ze dne na den koupit, ale říkam šikovná věcička ..
začnu se po tom koukat a asi si udělam radost pod stromek, tak kdyby jste náhodou našli nějakou super čupr vánoční slevu tak mě sem kdyžtak hodte link nebo do pmky ..
ja si taky pravě myslel že ty 2mm to bude šumak jestli to něčím zatáhnu..
vedouci venny
27-11-13, 22:21
mozna bazose nebo aukro ale petikilo neni moc da se na to nejak nasetrit si myslim
3k a Jerry
27-11-13, 22:43
mozna bazose nebo aukro ale petikilo neni moc da se na to nejak nasetrit si myslim
ja to napsal jak debil zase .. tyčku planuju tak okolo 4- 650 kč .. a pak dokoupím jakože kotouče 2x 5kg .. a pak uv1dime jestli dostanu nějakou korunu na praxi a jak budu to dávat .. ja myslím že s 30 kilama + tyčka vystačím nějakej čas :)
jen škoda že nemam nějakyho znameho co se na posilovani vyprdl a nema podobny věcičky doma, pak by se toho i sehnalo víc než kupovat všechno nové .. Viz ty činky nějaka 1 šroubovací chromka 10 kg jako klasická nahazovačka jsem sledoval že chtěli za to 1100 aj s poštou teda pokud to nebyl ješte lepší matroš, což mě přijde za jednu činku dost velká palka, proto jsem si radši koupil henty svině velike za 800 aj s poštákem a mám 2 ..
celkem invest tedka jsem koupil takovou lavici, od zname co jsem tu daval za 500 kaček moc na tom neudělám, ale něco přeci.. tedka bych chtěl koupit ješte tuhle a asi bude stačit .. ja spíš nechapu jak můžete ješte investovat do těch doplňku stravy, ale tak pro normalně vydělavajiciho to zas problem nebude ..
vedouci venny
27-11-13, 22:50
tak bucto si ryc boj nebo mas jine priority a penize nedavas do cigaret a alkoholu vzdycky se daji nejak sehnat penize
jinak si mel spis zkusit nevim odkad si nejakou skolu kde mas treba kamose a je tam posilka nebo tak neco vetsinou je to pro studaky zdarma nebo za hubicku
tak podle toho na co ji chces zejo ezetu vyuzijes na triceps bicak ramena mozna s improvizaci i na zada normalni rovnou nevyuzijes na triceps jen ale da se s tim jet bicak zada ramena nic jineho me ted nenapada
pokud se mysli temi sroubovymi maticemi co jsou v cene takovy ty "haky" aby ti nepadaly kotouce tak to nevadi bych rekl
S rovnou jde jet tricák taky, ale musíš k tomu mít lavici, nebo něco na ten způsob :) Ale na to by byli zase lepší jednoručky, když si koupíš jednoručky, máš to prakticky na všechno, od bicáku, přes záda i na nohy (můžeš s něma dřepovat :D) Ale cena bude za obě činky asi 2x velká, než za tu jednoručku no, já mám doma jednoručky a na každou závaží 30 kilo ale stejně je moc nepoužívám, protože jdu do posilky skoro každý den a pak to ještě cvičit doma? To ne :/
3k a Jerry
28-11-13, 16:20
tak bucto si ryc boj nebo mas jine priority a penize nedavas do cigaret a alkoholu vzdycky se daji nejak sehnat penize
jinak si mel spis zkusit nevim odkad si nejakou skolu kde mas treba kamose a je tam posilka nebo tak neco vetsinou je to pro studaky zdarma nebo za hubicku
Ve školní "místnostni která ma 5x 5 metru a říká se jí tělocvična je pár blbosti na posilovani včetně tohoto, ale raději posiluju u Tv při sledovani pořadu, kde mam klid ..
Posilku mam 11 km od naší vesnice, jsou tam luxusní stroje pěkná, nová vlez pro studenty myslím na den 60 - 70 kč ..
Jinak alkoholu neholduju max si dát v nedělu na večer 2 pivka s kámošem at se dobře spí a cigaretu jsem v hubě ješte neměl ..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.