Zobrazit normální verzi : Posilovna
Tygře, tak rýsovačka ne? lehký váhy, milion opakování a vyrýstuješ to za 6 měsíců na 75 kg ;)
Nabrat není těžká záležitost, ať jsi jakýkoliv somatotyp, stačí jen vědět jak na to, jak jsem chtěl začít točit ty videa i o tomhle tam měla být řeč a pomoc Vám, co s tím mají problém, ale moje momentální objemová forma po vánocích řekla že ne, počítám teda, že s tímhle začnu až v létě, po soutěži, až to bude pořádně vyrýsované v alespoň 80 ti kilech
navíc mi teď odešla základovka, takže musím počkat do výplaty na pc :X
v rysovačke nemusíš dvíhať menšiš váhy a ,,milion'' opakovaní, hlavne je to kardio a strava, spáliť viac kalorii ako prijať...
vedouci venny
11-01-14, 17:03
velke vahy = narust sily stredni vahy = tvorba svalove hmoty to je dany a na to se vaze pocet opakovani
jojo tu stravu si ted víc hlídám,chodím x krát domů pěšky,chodím na florec,ale v posilce jedu furt stejně :)
Hraju nahej
12-01-14, 14:18
http://obchod.ronnie.cz/s-5177-beefmass.html
nějaké zkušenosti s tímhle sachariďákem? Jsem na něj zvědav. Lákalo mě to už dávno :)
treba skúsiť a uvidíš čo to urobí :)
http://www.mojevideo.sk/video/1dad4/rozne_typy_ludi_v_posilnovni.html :thumsup4:
vedouci venny
13-01-14, 17:42
spis me zajima kolik lidi si toto koupi :D http://czechvirus.cz/shop#!/~/product/category=0&id=29662708
3k a Jerry
13-01-14, 19:41
http://www.mojevideo.sk/video/1dad4/rozne_typy_ludi_v_posilnovni.html :thumsup4:
zrovna jsem to chtěl postnout pobaví :D
Taky cvičíte na olympijádu? :D
http://www.youtube.com/watch?v=snbAcOftr0Q
Taky cvičíte na olympijádu? :D
http://www.youtube.com/watch?v=snbAcOftr0Q
haha :D motivačné video jak oči :D
Zajtra mi pride gainer, potom vam sem editnem aj fotko o co ide :) len by som sa chcel este spytat po posilnovani uz nemam jest? Iba vypit hned gainer? A kolko hodin pred cvicenim nemam jest? A je to podla vas lepsie s mliekom ci vodou?
Zajtra mi pride gainer, potom vam sem editnem aj fotko o co ide :) len by som sa chcel este spytat po posilnovani uz nemam jest? Iba vypit hned gainer? A kolko hodin pred cvicenim nemam jest? A je to podla vas lepsie s mliekom ci vodou?
Mne má dojst zajtra creatine a protein :) sa teším :) Eso. určite sa najedz po treningu! svaly potrebuju živiny aby mohli rásť, gainer by som odporučal s mliekom je to lepšie a aj lepšia chuť rozhodne... Pred cvičením ja jem ako chcem len aby som neišiel do fitka hladný.. Ja to mám tak že 14:45 dojdem zo školy... o 15:00 cca sa najem a okolo 15:50 si dám ešte banán alebo niečo aby som nešiel do fitka hladný, a cvičit chodím o 16:20 začínam :) takže ja jem iba ked som hladný vpodstate... čo je 5-6 krát denne :pinch:
Hihi :) tak to sme dvaja co sa tesia :) neviem ci to pisal niekdo tu alebo som to niekde cital ale bolo tam napisane ze po posilovani nejest.. :think:
neviem ci to pisal niekdo tu alebo som to niekde cital ale bolo tam napisane ze po posilovani nejest.. :think:
fúú tak to neviem, s takým niečim som sa nestretol ešte... ja si neviem predstaviť že by som po posilovani nejedol...
vedouci venny
15-01-14, 09:24
pokud chodíš cvicit vecer tak je asi blbost aby sis dal v deset vecer deset rizku ale to je kazdyho věc po treninku gainer lehke cukry a po hodine dvou poradne jidlo
pokud chodíš cvicit vecer tak je asi blbost aby sis dal v deset vecer deset rizku ale to je kazdyho věc po treninku gainer lehke cukry a po hodine dvou poradne jidlo
Najvhodnejšia doba doplnenia potrebných živýn do svalov je od 0-45 minut po treningu.. Vtedy su svalové vlákna roztiahnuté a najlepšie vtedy prijmú živiny zo stravy, takže tak....
Cvicim o 17:00, a gajnericek mam uz doma :clap: :3
http://imgupload.sk/images/z/h/zh40wlqmyivwlj1ii0sx_thumb.jpg (http://imgupload.sk/viewer.php?file=zh40wlqmyivwlj1ii0sx.jpg)
aj mne už došol Kreatín a protein :) teším sa jak malý tiež :devil2:
Protein = http://www.bodyworld.sk/protein-complete-whey-cytosport-1000-g-277 ale Vanilkový
PS: Nádherne vonia a chutí .. milujem vanilkuuuuuu :wub:
a Kreatín tento = http://www.bodyworld.sk/kreatin-creatine-monohydrate-prom-in-300g-1899
3k a Jerry
15-01-14, 16:23
Nepostříkejte se z toho :D
Nepostříkejte se z toho :D
ale ''postříkíme veru'' :D :D
vedouci venny
15-01-14, 16:53
Najvhodnejšia doba doplnenia potrebných živýn do svalov je od 0-45 minut po treningu.. Vtedy su svalové vlákna roztiahnuté a najlepšie vtedy prijmú živiny zo stravy, takže tak....
prvni random clanek
Chci nabrat svalovou hmotu
Pokud je ale Vašim cílem nabrat svalovou hmotu, měli byste do půl hodiny po cvičení doplnit sacharidy (banán, džus, müsli tyčinku) a do dvou hodin sníst pokrm, který bude bohatý jak na bílkoviny, tak i na sacharidy (např. kuřecí plátek s vařenými brambory a zeleninovým salátem).
kazdopadne ti neberu to ze si po cviceni zajdes hnedka na gulas se sesti
P4ndaP4nda
15-01-14, 17:11
Ja teda posilku neprovozuju, bavi me to tady cist, ale jako cyklista musim souhlasit s vennym, nazer se klidne i behem (gely/banany/čoko), ale potom zkus tak 1,5h vydrzet bez gulasku, pasty nebo cimkoliv co jis
do dvou hodin sníst pokrm
no ja väčšinou jem hodinu po treningu :smart: a samozrejme ihneď po treningu protein
Hraju nahej
19-01-14, 22:40
Ten gainer s mlíkem určitě ano, ale rozhodně ne po cvičení. Mlíko zpomaluje zpracovávání živin a prodlužuje dobu vstřebávání, takže vlastně se může stát, že díky mlíku ochuzuješ svalstvo o potřebné živiny v nejdůležitějším čase příjmu. Jinak s jídlem před cvičením je to různé, hlavně podle toho, co si jedl. Ale globálně je to tak 1,5 až 2 hodiny před. Někdo užívá i takové ty povzbuzováky před cvičením, jako je třeba hellnox, ale s tím nemám zkušenosti.
Mám otázku,když mám břišní tuky nevím jak se tomu říká..,nejdou mi vidět břišní svaly četl jsem ze nato pomáhá Švihadlo nebo rychlá chůze,ma tu někdo s tím v zkušenosti ?,co je podle vas účinnější ?
vedouci venny
22-01-14, 10:06
jakakoliv aerobni cinnost ktera trva dyl jak 40minut na asi 50-70% jak kdo
Nelze shodit tuk jenom na jednom místě, např. na břiše.. Musíš shazovat tuk všude, tudíž bych se zaměřil na jídelníček a jak píše venny na aerobní činnost.. od nějakých těch 45min intenzivního tréninku, či aerobní činnosti dojde k vyčerpání glykogenu a pak tělo bere energii ze spalování tuků a bohužel i ze svalů.. pokuď by jsi chtěl omezit deformaci svalové hmoty, tak pořídit BCAA
Nelze shodit tuk jenom na jednom místě, např. na břiše.. Musíš shazovat tuk všude, tudíž bych se zaměřil na jídelníček a jak píše venny na aerobní činnost.. od nějakých těch 45min intenzivního tréninku, či aerobní činnosti dojde k vyčerpání glykogenu a pak tělo bere energii ze spalování tuků a bohužel i ze svalů.. pokuď by jsi chtěl omezit deformaci svalové hmoty, tak pořídit BCAA
katabolickej proces prej bere energii teprv z tuku az kdyz nema z coho by mel brat ze svalu, co si pamatuju ze skoly :D (jinak sem si taky myslel ze i ze svalu dovtedy) :D takze nevim co je pravdy
vedouci venny
22-01-14, 18:30
pravda je takova ze kdyz nebudes zrat tucna jidla a budes mit velky prijem bilkovin tak to osekas (jo je to s andsazkou receno #yolo)
katabolickej proces prej bere energii teprv z tuku az kdyz nema z coho by mel brat ze svalu, co si pamatuju ze skoly :D (jinak sem si taky myslel ze i ze svalu dovtedy) :D takze nevim co je pravdy
Já četl že když dojdou zásoby glykogenu, tak používá jako nový zdroj energie tuky a bílkoviny --> aminokyseliny, zejména glutamin.. tím dochází k požírání svalové hmoty..
AlternativníPravda
22-01-14, 21:40
Mám otázku,když mám břišní tuky nevím jak se tomu říká..,nejdou mi vidět břišní svaly četl jsem ze nato pomáhá Švihadlo nebo rychlá chůze,ma tu někdo s tím v zkušenosti ?,co je podle vas účinnější ?
Kamarad si omotal břicho "alobalovou páskou" (např. pohliníkovaná karimatka. stínítko do auta, něco podobného by mělo být součástí lékarničky v autě) a chodíval s tím běhat, jaká je tam účinnost to nevím, ale zkusit to možeš.
Podivam se jestli ma fotr v aute lekarnicku a ten obvaz,ale dneska jsem byl na treningu ''fotball'' po dlouhe dobe a dojebal jsem si cely kotnik,takze chvilku budu muset vydrzet :/ jinak dik za radu
3k a Jerry
23-01-14, 19:48
Kamarad si omotal břicho "alobalovou páskou" (např. pohliníkovaná karimatka. stínítko do auta, něco podobného by mělo být součástí lékarničky v autě) a chodíval s tím běhat, jaká je tam účinnost to nevím, ale zkusit to možeš.
co si pamatuju tak hladik provozoval něco jako igelit na pupek a skákání přes švihadlo .. pokud se nepletu
Byvali spoluziak ktory hraval profesionalne hokej taktiez pouzival ten alobal ktory si omotal okolo brucha ako uz spomenul Knox.
švihadlo je na tohle mnohem účinější, ale nemusíš se obvazovat alobalem, stačí si vzít třeba teplou bundu, mikinu, nebo něco takového, co drží tělesné teplo uvnitř, aby ses víc potil a ty tuky odešly do země zaslíbené a jedeš, ale jak se tu už psalo, neshodíš to jen na 1 místě, musíš všude, prostě pojedeš cardio, ale také to břicho musíš cvičit, nebo ty břišáky mít stejně nebudeš. Nebo budeš, ale takový - https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1526510_476789339096233_1195345563_n.jpg
a za to bych mlátil, když se s tím někdo vytahuje na soc. sítích.. :D
Sluníčko, takýchto borcov ''milujem'' aj ja.. ževraj kocky... pritom maju 50kg a základné svalstvo aby sa mohol človek hýbať :D ale machri maju kocky :D
3k a Jerry
23-01-14, 21:10
proto mam na socialních sítích 12 přátel :) ješte tak 4 roky zpět když jsem jich tam měl mraky, tak tohle tam bylo normalka nafotěno ze všech uhlu přitom chudej kluk co si dal celkem 1000 sklapovaček a má to ..
spolužák.. má 170 cm a váží 45 kilo,asi mu nepujde vidět bicák a další svaly když je jak somálec,pořád se tým vychvaluje že jaký má bicák :thumbdown:
spolužák.. má 170 cm a váží 45 kilo,asi mu nepujde vidět bicák a další svaly když je jak somálec,pořád se tým vychvaluje že jaký má bicák :thumbdown:
45 kíl ? :eek: fúúúú.... aj jeden týpek z našej školy má vyše 170cm a 46 kg.... XS veci na ňom lietajú... nechápem :D
vedouci venny
24-01-14, 09:04
Kazdopadne kdyz se potite tak automaticky nepalite tuky zejo
vedouci venny
24-01-14, 12:38
ale tuky neztracis pocenim kdyby jo proc by lidi chodili do posilky? Kdyz si muzes u komplu vzit pet mikin a potit se jak kokot?
KARDIO máš na spaľovanie tukov.... behanie najlepšie
takže alobal na bricho + beh a obcas zaskakat na svihadle cca 45 minut
3k a Jerry
24-01-14, 18:16
jestli to zezačátku vydržíš tak proč ne ja většinou vydržím v tehle zimně běhat nějakým tempem max 15 minut a jsem vyřiizenej .. mno pc kondička..
Mozem kombinovat gainer s iontakom? Nemyslim ze mixovat dokopy ale ze v jeden den oba.
tech 45 jsem asi hodne prehnal :DDD
mne dneska stacilo 10 minut a byl jsem nadne z toho studeneho vzduchu..
tech 45 jsem asi hodne prehnal :DDD
mne dneska stacilo 10 minut a byl jsem nadne z toho studeneho vzduchu..
no ja som bol tiež cez víkend... na 20 minut :) fúkalo ako sviňa ale dalo sa :D
Eso.= môžeš...
3k a Jerry
29-01-14, 19:19
Btw ptám se všude , hledám všude a názory se pořád rozcházejí kdy je nejlepší jest tvaroh někdo tvrdí po treninku někdo tvrdí před spaním a další tučnej nebo nizkotučnej ?
po treningu je super banan!
Btw ptám se všude , hledám všude a názory se pořád rozcházejí kdy je nejlepší jest tvaroh někdo tvrdí po treninku někdo tvrdí před spaním a další tučnej nebo nizkotučnej ?
Do pul hodiny po treninku bys mel doplnit energii, napr gainerem, ryhle sachy a pod, 1-2 hodiny po treninku protein.
Pred spanim tvaroh ne, ten je dobrej dopoledne, protoze se dlouho vstrebava a spatne se ti spi.
Nizkotucnej ma vic bilkovin, ja ted jedu plnotucnej, protoze objem budi dojem! :-D
3k a Jerry
29-01-14, 19:44
Takže na snídani může být teda .. ? Ok dík
Btw asi začnu s aerobikem :D
http://www.youtube.com/watch?v=BmVnfIbNzSg&list=PL22958B5351880260
vedouci venny
29-01-14, 19:46
ja si davam na noc zase nemam problemy se spankem
já taky ne :D
ma tu nekdo nejaky vzor/idol na cviceni ??
Hraju nahej
30-01-14, 09:18
Právě že tvaroh se dává před spaním, protože se pomaleji rozkládá a dávkuje ti do těla bílkoviny když spíš a neztrácíš tak výživu ani v období spánku :)
Dopoledne bych nedoporučoval, laktoza a obdobné věci co obsahuje zpomalují trávení a ty potřebuješ v téhle době, když jsi činný, spíš věci, které se dos svalů dostanou rychleji.
Dnes som si zrovna nakupil tvaroh ale mame tu dve verzie ako vzdy a neviem teda ci si ho mam dat dnes na veceru alebo zajtra na ranajky.. :D btw tu pri mne je taky super obchod ze som tam mal na vyber z dvoch druhov tvarohov, nastastie bol aspon jeden nizkotucny .
E: dal som si to teda vecer ale musim sa priznat ze tych 200 gramov mi dalo zabrat :D musel som to mixnut s praskovym cukrom, inak by som to do seba nedostal...
dobrý je tvaroh pred spaním samozrejme lepšie ako ráno podľa mňa tiež... vzor ?? Ja preferujem Physique, fitness modelov a takéto druhy postáv ako napr.: Jaco de Bruyn, Lazar Angelov, Alon Gabbay, Sadik Hadzovic a podobne... FITNESS navždy !!! :clap:
Tvaroh pred spanim je proste chujovin, odbouravas si tak svaly, treba k 1. Veceri kolem 6-7 hodiny pohoda ale pozdeji uz je to blbost, ja ho jim rano v 11 uz rok a neco, nemuzu si stezovat :-)
vedouci venny
30-01-14, 21:57
tak kazdyho vec nemohl bych si dat odpoledne proste tvaroh odbouravani az 8hodin a nemam silnej zaludek ze bych to snesl a uz jsem videl typky cosi dali tvaroh a pak tam vytirali svuj tvaroh z podlahy a nechci tak dopadnout :) kdyz vim ze k veceru mi to problem nedela
Taky jsem si dával tvaroh k večeři a pohoda, ale přes den když si dám cokoliv s tvarohem tak to ve mě leží půl dne, takže když toho chci sníst víc tak není možná. A přibíral jsem po něm dobře. Jinak nízkotučný je pro trávicí systém i pro celé tělo větší zátěž, nejlepší je s přirozeným obsahem tuku, tedy asi plnotučný, ten je i chuťově nejlepší, zato má spoustu tuku. Jenže s ničím, ani s tuky, ani s tvarohem, se to nesmí přehánět. Ne každý, ale někdo z toho může mít potíže ve střevech (stejně si myslím že úplně každý). Tvaroh se nalepí na stěny střev a způsobuje dysfunkce, možná právě na noc je to ještě horší z tohoto hlediska. Ať tak či tak, tvaroh je dobrá věc, ale opatrně s ním.
Tvaroh se dá dochutit různými způsoby, většinou je to fajn s kakaem a cukrem, popřípadě s džemem nebo jak se to řiká, taky ovoce je k tomu fajn, i kompotované (možná je i lepší než syrové). Nejradši ale mám, když je to v něčem zpracované, třeba kynuté koláče plněné tvarohem, nebo vařené koláčky místo z brambor tak z tvarohu a plněné ovocem, dají se dělat i takové malinké placky ze stejného těsta a naplnit sladkým tvarohem a jsou to prostě takové tvarohové koláčky :idea: prostě samotný tvaroh, navíc nízkotučný, je pěknej blivajz.
A co se týče cvičení, tak dřív jsem chodil do posilky a cpal se tvarohem a kdejakou chujovinou, no pak mě to přestalo bavit tak jsem s tím praštil. Nedávno jsem našel něco o kalistenice (angl. calisthenics), tedy cvičení s vlastní vahou, a musím říct, že mě to náramně baví. Posilovny mi nevyhovovaly ale tohle se mi fakt líbí, navíc stačí mít něco použitelného jako hrazdu a s tím si člověk docela vystačí (na hrazdu se třeba dají zavěsit kruhy). So no more gyms :) but fresh air.
no dobre,, píšte VZORY :) Vaše vzory :clap:
No, když už byl Anjelik tak bystrý :D a našel mě na jedné stránce, tak to můžu postnout i sem, pokud mě chcete podpořit, můžete dát like, pomaličku tu stránku rozjedu :)
https://www.facebook.com/PechyFitness
No, když už byl Anjelik tak bystrý :D a našel mě na jedné stránce, tak to můžu postnout i sem, pokud mě chcete podpořit, můžete dát like, pomaličku tu stránku rozjedu :)
https://www.facebook.com/PechyFitness
Hm tie cicky ... Nejaky recept ? :D
"Ahoj, jsem začínající fitnessák, je mi 16 let a cvičím skoro 2 roky." ? Inak ako idu tie fotky podla rokov? :) ale tipujem 16, 20 , 20. Ale zmena bombova, to si snad pribral cca 25-30 kg.. :)
....a tých vašich vzorov sa nedočkám ? :vava:
Pre mňa určite arnold :D Ale mne nejde skôr o tie svaly ale že čo dokázal pre kulturistiku ako takú.A k tomu tvarohu ty keď ho zješ večer tak nebudeš mať stav bez živín a nespaluje ti to v noci svaly.
vedouci venny
01-02-14, 10:57
....a tých vašich vzorov sa nedočkám ? :vava:
nemam vzor
Hm tie cicky ... Nejaky recept ? :D
Kozy cvičím, 2x týdně.
Tlaky na šikmé 5x8 80% max.
Tlaky na rovné, nebo bench. 4x6 40kilo na ruku, na tlaky, nebo 100 kilo bench. + když jedu bench, tak jedu 4x8
rozpažky na šikmé 5x12 70%
rozpažky na rovné 4x10 80%
na konec se odrovnám klikama do selhání.
Kozy cvičím, 2x týdně.
Tlaky na šikmé 5x8 80% max.
Tlaky na rovné, nebo bench. 4x6 40kilo na ruku, na tlaky, nebo 100 kilo bench. + když jedu bench, tak jedu 4x8
rozpažky na šikmé 5x12 70%
rozpažky na rovné 4x10 80%
na konec se odrovnám klikama do selhání.
Ake dlhe mas medzitym pauzy ? Minutu , 30 sekund ?
Tie tlaky na ruku :D ... 27 kg max.. Až hanba sakra :D
To zvedneš, to nejde tak těžce. Myslím po čase :D
Pauza 1 minuta
Ja mam na ruku 10 kg... takze sa nemusis az tak hanbit :D Ale postupne budem dokupovat zavazia.
přes noc se nespaluje vůbec nic, a to, co žaludek stihne strávit přes noc, se ti skoro vše uloží do tukových zásob a všude tam kde to je nevhodné, naopak je dobré taky někdy tomu žaludku dát pokoj a nechat ho taky spát.. a můj vzor je taky arnold, mimo jiné
Eso. : to už máš skoro jak kliky ne? nebo to používáš na rozpažky?
3k a Jerry
01-02-14, 20:02
Položím otázku a jak jsem říkal pokaždé se sejdou dvě strany jedna co tvrdí jedině před spaním a druhá jedině dopoledne pak ještě někteří zajimavci, kteří si to dávaj mezi pauzama na cvičení, ale to je zas jiná liga :D
Ja pouzivam 10ky na pumpu bicepsu :-)
Kazdej mate za vzor Arnolda, ten jedl tvaroho dopoledne tak ho tak taky zerte a neodporujte mu!! :-D
Myslel som 10 kg na 1 prst :bruce_h4h: :D
3k a Jerry
02-02-14, 14:38
Ja pouzivam 10ky na pumpu bicepsu :-)
Kazdej mate za vzor Arnolda, ten jedl tvaroho dopoledne tak ho tak taky zerte a neodporujte mu!! :-D
Když mám za vzor vegana nemam ho teda jíst uplně, aha suprově postavené ..
Když mám za vzor vegana nemam ho teda jíst uplně, aha suprově postavené ..
Kde jsi nechal smysl pro humor?!
Arnold, bral od 17 rokov steroidy, tak aj to máme robiť ako on ? :notsure:
Arnold, bral od 17 rokov steroidy, tak aj to máme robiť ako on ? :notsure:
Pokud to chceš dotáhnout se svalama tak daleko jako Arnold,tak ano.Ale musíš vědět kdy,můžeš makat pár let naturál a furt budeš vidět výsledky,pak přijde už "lidská hranice" kde makáš,ale už není viditelné zlepšení,pak přijdou na řadu steroidy.
Pokud to chceš dotáhnout se svalama tak daleko jako Arnold,tak ano.Ale musíš vědět kdy,můžeš makat pár let naturál a furt budeš vidět výsledky,pak přijde už "lidská hranice" kde makáš,ale už není viditelné zlepšení,pak přijdou na řadu steroidy.
takže ty tvrdíš že on v 17 rokoch dosiahol taký svalový objem že už nebol možný ďalší posun dopredu bez steroidov ? zaujímavé :think:
takže ty tvrdíš že on v 17 rokoch dosiahol taký svalový objem že už nebol možný ďalší posun dopredu bez steroidov ? zaujímavé :think:
Ne,já jen píšu,jak to dělají lidé dnes (nemyslím 16tileté týpky,co šli 2x do posilky a hned si myslí že steroidama vše vyženou bez dřiny)
Nevím,v kolika začal brát Arnold steroidy,nečetl jsem jeho knihu,na forech se to liší.
Od tvarohu ke steroidum -,- on sam vedel, co je pro nej dobre, jeho nic jineho nezajimalo, chtel byt nejlepsim a alespon na nejakou dobu se jim stal.
Na steroidech v tomhle ohledu nevidim nic spatneho a uz ted jsem rozhodnuty, ze je taky budu brat, protoze chci byt stejne jako on nejlepsim a udelam pro to maximum ;-)
Kludne poradim chodim do posilky pravidelne :D
Tak ja osobne ludi, čo beru steraky za najlepšich nepovažujem. Ale to je tvoja vec.
Tak ja osobne ludi, čo beru steraky za najlepšich nepovažujem. Ale to je tvoja vec.
Jak se to dovis? Kdybych to ted nenapsal, tak to nikdo nikdy nezjisti ;-)
3k a Jerry
02-02-14, 22:04
Od tvarohu ke steroidum -,- on sam vedel, co je pro nej dobre, jeho nic jineho nezajimalo, chtel byt nejlepsim a alespon na nejakou dobu se jim stal.
Na steroidech v tomhle ohledu nevidim nic spatneho a uz ted jsem rozhodnuty, ze je taky budu brat, protoze chci byt stejne jako on nejlepsim a udelam pro to maximum ;-)
Btw tak to hodně štěstí, léta mučení v posilce než dojdeš k nějakym vysledkum .. to by mě nebavilo ..
Ja to beru tak že už nechcu být kulička, mět sílu a nějak v1padat ..
Tot mě stačí mět 2 m na šírku ramena díky určitě ne ..
Btw tak to hodně štěstí, léta mučení v posilce než dojdeš k nějakym vysledkum .. to by mě nebavilo ..
Ja to beru tak že už nechcu být kulička, mět sílu a nějak v1padat ..
Tot mě stačí mět 2 m na šírku ramena díky určitě ne ..
Kazdej chce neco jineho :-)
A jeste k tem steroidum, ten kdo je v tomhle sportu nebere, ten nema sanci se udrzet mezi narodni spickou, natoz mezisvetovou spickou..
Btw Pro me cviceni neni drina, ale zabava ;-)
A aby nedoslo k omylu, tak zatim jsem stale naturalni a jeste nejakej ten rok tak zustanu :-)
3k a Jerry
02-02-14, 22:11
Třeba se něco za rok posere a změníš názor nebo budeš muset dělat něco jiného.. zdraví je taky důležité a mladší lidé se mrzačí číl dam dřív a dřív ..
Neřikám že to bude tvuj připad, ale latku sis rozhodně nízko nedal..
Ale GL ..
Třeba se něco za rok posere a změníš názor nebo budeš muset dělat něco jiného.. zdraví je taky důležité a mladší lidé se mrzačí číl dam dřív a dřív ..
Neřikám že to bude tvuj připad, ale latku sis rozhodně nízko nedal..
Ale GL ..
Clovek, kterej si neveri nic nedokaze, mel jsem v planu to brat kolem 20ti, treba do ty doby zmenim nazor, ale kdyz ti to reknu takhle, tak kvuli tomu, abych byl nejlepsim, se tim mrzakem klidne stanu, na svete jsou hodnoty, ktere jsme schopni pro neco obetovat a tohle schopnej obetovat sem :-)
Treba se to zmeni a za rok budu myslet jinak, nerikam ze ne :-)
vedouci venny
02-02-14, 22:59
to ze clovek uznava jine hodnoty tak je neco horisho nez ostatni? to bych mel mlatit lidi po hlave tyci kdyz neji maso nebo kdyz se jim nelibi ze mam kostickovanou peneznku? kazdopadne je pravda ze nekdo chce zit stereotyp byt ve vsem prumerny a v sedesait si rict no bylo to fajn a nekdo chce neco dokazat a ze v 50 dostanu infarkt who cares?
#atzijoudrogy
to ze clovek uznava jine hodnoty tak je neco horisho nez ostatni? to bych mel mlatit lidi po hlave tyci kdyz neji maso nebo kdyz se jim nelibi ze mam kostickovanou peneznku? kazdopadne je pravda ze nekdo chce zit stereotyp byt ve vsem prumerny a v sedesait si rict no bylo to fajn a nekdo chce neco dokazat a ze v 50 dostanu infarkt who cares?
#atzijoudrogy
Mal som rovnaky nazor, ale nevedel som ho takto dobre vyjadrit...
Dakujem, zachranca mojich slov :)
#yolo
3k a Jerry
03-02-14, 06:19
Já ho za to neodsuzuju jen je to fórum tak debatuju ..Nikdo nenapsal že je něco horšího..
Jen jsem zminil že nejspíš většina lidí tady to bere jinak, ale kdonejimasonemanazor šak to znáš..
#WeN4S3K>KL0B4S3K
vedouci venny
03-02-14, 11:27
ja jsem jen napsal jak to vidim ja
každého osobná vec, premňa zamňa aj keby si si pichol Synthol... :D Inak, nehovorím že aj ja niekedy neskusim steroidy, takže nechcem nikoho súdiť.. ale ja radšej preferujem fitness modelov,, uplne ideálna postava symetrická parádna,, nie už tie 130 kilové prasatá (Phil, Kai, Branch a spol...) ale tak každý ma iný vkus a chce dosiahnuť niečo iné.... :) Sluníčko, tak potom pošli fotku pred a po steroidovej kúre keď sa tak rozhodneš,, som zvedavý na ten rozdiel :) :clap:
Ja už mam dosť z tych jedalničkov, čo vidim na nete :D
Ked to tak čitam tak by som zbankrotoval. Neni strava, neni muscle :D
každého osobná vec, premňa zamňa aj keby si si pichol Synthol... :D Inak, nehovorím že aj ja niekedy neskusim steroidy, takže nechcem nikoho súdiť.. ale ja radšej preferujem fitness modelov,, uplne ideálna postava symetrická parádna,, nie už tie 130 kilové prasatá (Phil, Kai, Branch a spol...) ale tak každý ma iný vkus a chce dosiahnuť niečo iné.... :) Sluníčko, tak potom pošli fotku pred a po steroidovej kúre keď sa tak rozhodneš,, som zvedavý na ten rozdiel :) :clap:
No, uvidíme, jak na tom budu s tím soutěžením, aby mě nikdo nepráskl :D
Slunicko tak do těch 20ti v klidu počkej, lépe i do 21 let, protože tehdy se teprve ukončuje vývoj těla, potom se tvé tělo teprve stává dospělým, a taky tvoje názory se v mnohém změní ;)
Slunicko tak do těch 20ti v klidu počkej, lépe i do 21 let, protože tehdy se teprve ukončuje vývoj těla, potom se tvé tělo teprve stává dospělým, a taky tvoje názory se v mnohém změní ;)
To mi je jasné, právě kvůli tomu vývoji chci čekat, na co brát něco, kvůli něčemu, když to ještě roste samo :) Počkám, uvidím, vyhraju Olympii a pak Vám napíšu :D :D
Podľa mna maš šalenu postavu :D .. zbytočne steraky, ked ti to ide dobre aj bez nich.
Podľa mna maš šalenu postavu :D .. zbytočne steraky, ked ti to ide dobre aj bez nich.
Ted mozna, ale to nevidis tu drinu, ktera za tim stoji, bez steroidu se proste neudrzis, myslis, ze kdybych vedel, ze se na tu Olympii alespon dostanu, tak bych je bral? Ja bych si to oddrel, ale bez steroidu nebudu videt ani v CR :-)
Jak rikam, uvidim pozdeji, zatim to oddru jako do ted :-)
Ale stoji to za to, kdyz Vam 20ti lety kluci rikaji, jak jste nasteroidovany atp. to ma pro me ted nevycislitelnou hodnotu, proje toze vidim, ze ta drina k necemu je :-)
Hraju nahej
04-02-14, 20:30
http://www.nutrend.cz/bodybuilding/odborne-clanky/proteiny-odborne-clanky/art_245994/nocni-protein-proc-ho-brat.aspx
to k tomu tvarohu před spaním
Jinak k tomu poslednímu co tu řešíte. Sluníčko, máš dobrou postavu a nejlépe bys udělal, si ji takhle udržovat a pomalu růst či kvalitnit věkem. V rámci kulturistiky to ale není nic, osobně se znám s kluky, kteří už ve svých cca 20 letech vážili metrák svalů a přesto se na úplný vrchol nedostali. Vůbec uvažovat v tomto věku o steroidech, je blbost. Ono je občas lepší něco dělat na méně než 100% a dělat to třeba celý život, než si kvůli pár letem pseudoúspěchu zničit své zdraví. Copak ty to děláš kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali a říkali jaký jsi borec nebo pro sebe?
vyhraju Olympii
zasmiali sme sa trochu :pinch: :laugh: :gg:
http://www.nutrend.cz/bodybuilding/odborne-clanky/proteiny-odborne-clanky/art_245994/nocni-protein-proc-ho-brat.aspx
to k tomu tvarohu před spaním
Jinak k tomu poslednímu co tu řešíte. Sluníčko, máš dobrou postavu a nejlépe bys udělal, si ji takhle udržovat a pomalu růst či kvalitnit věkem. V rámci kulturistiky to ale není nic, osobně se znám s kluky, kteří už ve svých cca 20 letech vážili metrák svalů a přesto se na úplný vrchol nedostali. Vůbec uvažovat v tomto věku o steroidech, je blbost. Ono je občas lepší něco dělat na méně než 100% a dělat to třeba celý život, než si kvůli pár letem pseudoúspěchu zničit své zdraví. Copak ty to děláš kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali a říkali jaký jsi borec nebo pro sebe?
O tom tvarohu to pisou taky na kazde strance jinak, jak psaljerry,jsou 2 a vice nazoru a tak to zustane :-)
Jinak, ani nevim pro co to delam, jak jsem psal, chci byt nejlepsi + si tim vytvarim svoji vysnenou image.
A kdyz mi nekdo rekne jakej jsem borec, to cloveka po chvilce omrzi, koukni na moji stranku, nic jinyho tam ani nectu :-) A pak to omrzi. Driv jsem to delal kvuli lidem a hlavne holkam, ted uz jen sam pro sebe a sam za sebe :-)
Andelicku muj, to jsem rad, to taky byl ucel :-D ale kdyby nahodou, vyfotil jsem si to a pripomenu ti to :-D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQoybGPW0D9uDeaGGcPj0c0EypKN-CFfrAnqgl97_rdiQTanp_rqA učitě on kvůli němu jsem i začal cvičit
kdo neví kdo to je tak "scott adkins" někdo ho může znát z filmu neporazitelny pod jménem "Yuri Boyka" super film :)
Andelicku muj, to jsem rad, to taky byl ucel :-D ale kdyby nahodou, vyfotil jsem si to a pripomenu ti to :-D
fúú kámo ja by som ti to aj doprial, ale silno pochybujem že niekedy vyhráš Mr.O... nič v zlom ale moj názor :)
vedouci venny
05-02-14, 17:48
fúú kámo ja by som ti to aj doprial, ale silno pochybujem že niekedy vyhráš Mr.O... nič v zlom ale moj názor :)
ja si taky myslim ze si kokot :) a pochybuji ze se zmenis ale je to taky muj nazor nic ve zlem :))
ja si taky myslim ze si kokot :) a pochybuji ze se zmenis ale je to taky muj nazor nic ve zlem :))
vedouci venny tlieskam ti :clap:
vedouci venny
05-02-14, 18:23
dakujem
vedouci venny tlieskam ti :clap:
A já bych ti to možná i dopřál, zkusit si někdy být i něčím jiným než kokotem. Ale silně pochybuji. Neber to ve zlém :).
3k a Jerry
05-02-14, 19:34
A já bych ti to možná i dopřál, zkusit si někdy být i něčím jiným než kokotem. Ale silně pochybuji. Neber to ve zlém :).
Přál bych ti naprosto to samé, ale ješte se ti to za ty roky nepovedlo, možná ještě ten čas přijde.
Neber to ve zlém :-).
÷kdonemazubytennemazuby
Btw odsuzovat někoho kvůli názoru je unáhlené.
Myslím že neni třeba sám kdo má stejnej názor jen se to nepalečkuje ..
No flame, mír všude..
dtr? Drbnutý Trápny Retard ? Dosť výstižný nick.. takže si frajer :thumbdown:
Hraju nahej
06-02-14, 13:41
Jděte do prdele s flamem v tomhle topicu, magoři.
No tak, tohle sem nepatri, to si nechte jinam.
Oni začali, ja by som to nechal tak, len ked mi tie deti rozprávaju nezmysli tak čo .....
vedouci venny
06-02-14, 14:48
Kolik ze ti je to jsem nekde preslechl
Kolik ze ti je to jsem nekde preslechl
7 a pól :harhar:
vedouci venny
06-02-14, 16:56
7 a pól :harhar:
"Termín dětství není přesně daný a může zahrnovat různý rozsah let v lidském vývoji. V mnoha zemích existuje legální věk dospělosti, tzv. zletilost, kdy dětství oficiálně končí a osoba se stává právně dospělá. Tento věk se nachází v rozmezí let 13 až 21, ve většině zemí je to 18. rok."
nepsal bych neco o detech kdyz ti je tak malo kazdopadne u vas v romske osade nekde na jihovychodnim madarsku to mate asi jine v tom pripade je to v poradku
Jasne a musis pokracovat. Toto je thread o POSILOVANI a nie o vasich detinskych hadkach ktore tu nikoho nezaujimaju.
"Termín dětství není přesně daný a může zahrnovat různý rozsah let v lidském vývoji. V mnoha zemích existuje legální věk dospělosti, tzv. zletilost, kdy dětství oficiálně končí a osoba se stává právně dospělá. Tento věk se nachází v rozmezí let 13 až 21, ve většině zemí je to 18. rok."
nepsal bych neco o detech kdyz ti je tak malo kazdopadne u vas v romske osade nekde na jihovychodnim madarsku to mate asi jine v tom pripade je to v poradku
sorry, ja neviem čítať :sadbye:
AlternativníPravda
07-02-14, 06:58
Jak je to s jídlem před cvičením/treninkem? Třebas v pátek mám trenink na 5 hodin, což je docela brzo, domů ze školy příjdu o pul čtvrté, jídlo si nejdříve udělám ve čtyry, jenže když se málo najím tak pak mám na tréninku hlad a když se zase moc najím tak je mi na treninku špatně (odhadnout "tak akorát" nejde). Co byste mi doporučili za jídlo ?
Jak je to s jídlem před cvičením/treninkem? Třebas v pátek mám trenink na 5 hodin, což je docela brzo, domů ze školy příjdu o pul čtvrté, jídlo si nejdříve udělám ve čtyry, jenže když se málo najím tak pak mám na tréninku hlad a když se zase moc najím tak je mi na treninku špatně (odhadnout "tak akorát" nejde). Co byste mi doporučili za jídlo ?
Jíst takhle je naprd,může se stát,že to vyhodíš na tréninku.Já teda jím poslední jídlo tak max 2h před tím,než jdu do posilky.
Ja jem hodinu a pol pred treningom obed.. a hodinu pred tg si ešte dávam banán... a cítim sa výborne na tg, ani hlad ani prejedenosť, akurát :wink: a pol hodinu pred tg protein a kreatín, a ihneď po tg kreatín, protein a banán :)
a večeriam až cca 1,5 hodinu po tg
Hraju nahej
07-02-14, 14:05
Hodně záleží na tom, co zrovna jíš. Ale snaha o dodržení dvou hodin před, nejíst. Pokud přijde hlad, tak jeden banán nezaškodí.
vedouci venny
07-02-14, 14:06
sorry, ja neviem čítať :sadbye:
jjj a pak to nemame mlatit ty madary
kup si gainer a pred treninkem si dej tatranku a izy nebo si navar rpedem a jez v buse izy
jjj a pak to nemame mlatit ty madary
Ja niesom maďar bratu .. :notsure:
Skus toto na prsia Toreto, za mna je to poriadna makacka. Mas tam aj vysvetlene presne ako prsny sval posilujes a tak... vyhoda je ze to mozes cvicit aj doma.
http://www.youtube.com/watch?v=9y7Wjg113BE
Neviem kde na internete ale skús si pozrieť že koľko v žalúdku travia potraviny mne to pomohlo :) Nájdi si niečo čo ti pretrávi za polhodinu až hodinu a potom za tým si daj cukor aby si v posilovni vládal . PS: ja osobne si dávam vajička lebo su to skoro čisté bielkoviny a rýchlo travia lebo protein ti zaťažuje ladviny :)
http://www.youtube.com/watch?v=9y7Wjg113BE
nemusí to byť zlé, ale činky sú činky :) :devil2:
Jak jste na tom Vy? Já mám momentálně 12% v objemu. A vyrýsovat jsem zvládl maximum na 8%, což mám na prof. fotce tady :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1459821_1408006376118407_1673291604_n.jpg
Nieco medzi 25 - 20 ale samozrejmne nie v tych kilach. Osobne sa mi najviac paci tych 10 - 12 a da sa povedat ze to je moj momentalny ciel/vizia na par rokov dopredu :) Tie prve dva sa mi uz hnusia. A este k tomu rysovaniu, je to tak isto ako aj s rukami ze milion opakovani, ci proste brucho sa tak vyrysuje samo pri klasickych cvikoch na brucho?
ted jsem momentalne 20-25 ruky mam ale vyrysovane vic :) nejvetsi problem je bricho ,tak 2 mesice jsem zacal cvicit bricho ted ho mam tak na 15-20 ale problem je ten tuk..ale zas to je vse strava :D
ted jsem momentalne 20-25 ruky mam ale vyrysovane vic :) nejvetsi problem je bricho ,tak 2 mesice jsem zacal cvicit bricho ted ho mam tak na 15-20 ale problem je ten tuk..ale zas to je vse strava :D
Počítá se to celkově.... :D
Také mám jednou tak velké ruce a celkově jsem lepší než týpek na obrázku s 12%, je to jen orientační.. :D
Eso.: Kliky jsou výborným cvikem, zvláště pokud je to pro cvičence dostatečná námaha, ale jakmile začnou být příliš snadné, pak je teprve čas na závaží, dobré je pokračovat v klicích s přidaným závažím na zádech, to závaží může být v jakékoliv podobě. Cviky komplexní, mezi něž patří i kliky (je to ale většina cviků s vlastní vahou, a možná byste se mnozí divili, avšak dá se pouze s vlastní vahou procvičit úplně celé tělo, a mě to přijde mnohem zábavnější, cvičit komplexnější sviky, při kterých zapojuji mnoho svalů po těle, než izolované cviky, při kterých aktivně zapojuji jen několik vybraných svalů, a ostatní jen pasivně "trpí"), jsou vhodné pro celkové zpevnění těla, což mnoho začátečníků podceňuje, a potom při vyšších vahách mívají problémy a dokonce i zranění, jenom proto, že cvičí pouze nebo převážně izolované cviky a proto neposílí všechny svaly důležité pro správné držení těla. Z toho videa se mi moc nezdá ta vnitřní část prsního svalu, protože já když cvičím tak jak je ukázáno na videu, tak zapojuji vnější část prsního svalu. Na vnitřní oblast se mi zdají být lepší jiné polohy kliku, například ruce vytočit ven do stran, vzdálenost mezi dlaněmi na úzko.
Hraju nahej
12-02-14, 18:28
10-12%
Nejméně jsem to dal něco málo přes 6, ale to neni dlouhodobě udržitelné.
znate nejake cviky na ten prostredni brisni sval.. ? ja jsem hledal snad vsude,vsude je napsane "deska" to sice dělám ale nebaví mně tenhle cvik
6, ale to neni dlouhodobě udržitelné.
a čo napr. LAZAR ANGELOV ? keď je vysekaný 365 dní v roku. ?? dá sa udržať
a čo napr. LAZAR ANGELOV ? keď je vysekaný 365 dní v roku. ?? dá sa udržať
Ked tym zije tak sa to da, to je jasne ale ked musi niekto chodit do prace, riesit bezne veci v zivote a pritom chodi do posilovne...
tak jsem navštívil posilku podruhý v tomto týdnu, celkem po čtyřech měsících pauzy, cvičim dost, kreatin před, sacharidy po, pohodička, asi si toho koupim pár kilo domů :D
otázka : když cvičím a na druhý den nemám "svalovicu" nebo jak se tomu říká ,znamená že jsem cvičil špatně ne ?
protože na všechny partie "bricho,záda,triceps,nohy,prsa" mám vždy jen na biceps ne :D
to je vporiadku... ja mávam tiež málo kedy svalovicu na bicepsoch... takže O.K.
Dobra otazka :) tiez som sa tomu cudoval a rozmyslal som nad tym ci cvicim malo/kratko.
Pan květináč
17-02-14, 13:44
Hlavní je aby to šlo cítit při a krátce po tréninku ne?
Hlavní je aby to šlo cítit při a krátce po tréninku ne?
áno... biceps je malý cval a tú svalovku toľko nepociťuješ ako napr. po tréningu chrbtu alebo nôh....
Hraju nahej
26-02-14, 08:44
Hodně záleží na formě tréningu. Nejvíc ten sval pocítíš při cvičení vytrvalostním.
minule jsme delali ve skole kliky,sedy lehy
tech kliku jsem dal 40,to jsem byl prekvapený a pochválil mne i ucitel :D
sedy lehy - vedel o tom dopredu tak jsem zkousel doma.. s pokrcenyma nohama dal jsem 70 a nebavilo mne to dál,řekl jsem si pohoda ve skole dam 100 a budu hero,jenomže ve škole jsem dal 33 :D byl jsem zklamaný
nevíte čím to je?
3k a Jerry
15-03-14, 20:20
Den předtím ses odpálil ..
Vsetko so vsetkym suvisi. Ako sa vyspis, ako sa najes, aku mas naladu, bol si viac namotivovany a bla bla bla. Ked nieco nie je v poriadku, tak nepodavas take vykony.
to je skurvene ťažký šport... životný štýl
to je skurvene ťažký šport... životný štýl
bud to robis s radostou, alebo sa nato vyjeb...nik ta nenuti
bud to robis s radostou, alebo sa nato vyjeb...nik ta nenuti
samozrejme že to robím s radosťou, vidíš že by som niekde písal že pri tom trpím ? -_- omg....
otázku : zkuste si jen tak pro zábavu kolik dáte max,my jsme ve škole v TV delali same sracky az t ed ucitele napadlo si merit takove cviky takze jsem rad a jsem zvedavy na vas
kliků : jsem dal 35,je to málo ale dal jsem 2. nejvíc z celé školy takže jsem zpokojený D:
shybů : shyby budeme delat dnes pak napisu
Hraju nahej
25-03-14, 14:07
kliků 117 shybů 36
3k a Jerry
25-03-14, 16:04
ježiš ja když fakt se snažím tak dám 35 kliků, ale je rozdíl asi máš 50 kg nebo 80 ..
Ja dělam blbost že si žebříček nezvyšuju .. dělal jsem každej den stejně což je blbost mno..
vedouci venny
25-03-14, 17:19
ale je rozdíl asi máš 50 kg nebo 80 ..
J
ne je rozdil jestli si tucny kokot nebo vychrtly kokot porad zvedas svoji vahu pak jen zalezi na tom kolik mas sily a jestli mas ty tuky ktere navic nezvednes coz je problem toho tucnyho kokota
3k a Jerry
25-03-14, 17:38
Tak to je tedy muj problem :) ale je to zatez navíc ..
Lepší tučnej kokot kterej stím něco dělá než tučnej kokot, kterej řekne nemá to cenu ..¨
¤wenisek>P3n1sek
tudiž je vtom rozdíl, jsem rád že si to obkecal ale souhlasíš .. i když si to ten tučnej zaviní sám BFF weník
vedouci venny
26-03-14, 19:04
je to jako zavazi kdyz potom tuk shodis tak budes v tomto ohledu silnejsi pokud neztrtis svalovou hmotu #wurf
Hraju nahej
28-03-14, 00:35
ježiš ja když fakt se snažím tak dám 35 kliků, ale je rozdíl asi máš 50 kg nebo 80 ..
Ja dělam blbost že si žebříček nezvyšuju .. dělal jsem každej den stejně což je blbost mno..
mám 82 kg O váze to není. Stačí si dělat denně pyramidu a každej den o jeden navýšit. Kliky jsou lehko naučitelnej cvik, stejně jako bench. (Jako že si tělo na něj rychle zvykne)
tak kliků udělám 92 in a row a shyby těch dám něco málo přes 30
3k a Jerry
30-03-14, 18:08
Byl jsem se podívat do posilky asi po 4 letech .. když jsem byl tehdy tak jsem to prostě přehnal že jsem si druhej den nemohl sednout tak jsem se tehdy na to vyprdl možno tomu pomohlo i to že tam v té posilce byli trošku nafoukani jedinci a ted jsem vlezl do garažovane posilky kde byli prostě uplně jinači lidi vstup jen za 25 ..
Takže muj názor na posilky to uplně změnilo škoda jen že jsem byl blbej a nešel do toho dřív..
vstup za 25 kč? :ohmy: 3k a Jerry?
3k a Jerry
01-04-14, 20:27
Ano ..
Je to spíš postarší posilka moc velká néni, ale odpálíš si tam všechno a když chvilku počkáš tak se ke všemu v klidu dostaneš :)
tak to máš fajnové... ja za jeden vstup platím 1,45€
tak to máš fajnové... ja za jeden vstup platím 1,45€
to máš ešte fajn, tu je to 2-2,50€...
vedouci venny
02-04-14, 08:06
10kč :3
sweet home https://www.youtube.com/watch?v=aK6R8RETyvw&list=UUZ_dgzLcUM8Tf-XlKeTb7-Q
kdyz to nekdo natocil jak to u nas vypada..
že 10 kč... mňa jebne :D jak zadarmo
Mně vychází 37,- za 1 vstup,ale to s permicí na 30 vstupů..Jinak jednorázové stojí 70,-.
U nás stojí vstup 40,- měsíční permice 450,- nebo vstupovka na 11 vstupů za 400,-
Dřív jsem kupoval měsíční, protože trénuju 5x týdně, takže se to vyplatí, teď mi tam sponzoři koupili roční, takže mám na chvíli vystaráno :)
3k a Jerry
02-04-14, 22:45
To už máš aj sponzora ? :D
Hraju nahej
03-04-14, 01:10
Na koleji mám posilovnu za 200 na rok :) Sice jsou stroje trochu starší, ale na funkčnost to nemá vliv.
jak si zohnal sponzora Sluníčko?
Po 2 mesiacoch v posilke, riadna pecka teda :thumsup4:
Jak jsem ti psal uz v pm, sponzor si me nasel podle fan page na fb, neni to nic velkyho, zatim mam od nich tu permici, trenera, par suplementu a 2. kvetna mam fotit reklamu na trenky (na moje narozky <3) z cehoz by mi meli kapnout lehci penizky.
Jerry, po pravde jsem nic nehledal, prave se mi plni sen, pomohlo mi to alespon v tom, ze nemusim pracovat na plny uvazek s muzu se venovat skole a dalsim dulezitejsim vecem, nez je v mych 17ti letech prace :-)
ale zase mě štve, že s něma mám smlouvu a už to není taková ta volnost, aby to neznělo až tak dobře
no nič. zakladám stránku aj ja asi.. :) nech aj mňa nájdu :gg:
Hraju nahej
04-04-14, 13:13
https://www.youtube.com/watch?v=YUGjpq-d_uk
nějaká doporučená značka kreatinu, gaineru a proteinu? pokud možno spíš levně :D
nějaká doporučená značka kreatinu, gaineru a proteinu? pokud možno spíš levně :D
kreatin scitec, biotech
gainer scitec jumbo
protein ON gold standard
Všechno beru od Amixu, mají kvalitní zboží za přiměřenou cenu.
Hraju nahej
11-04-14, 06:28
Tak zrovna u gaineru se ti třeba moc nevyplatí kupovat levnější a s horším složením. Je to dost znát.
Pokud už něco kupuju, tak od české extrifit.
Tak zrovna u gaineru se ti třeba moc nevyplatí kupovat levnější a s horším složením. Je to dost znát.
Pokud už něco kupuju, tak od české extrifit.
To se vyplatí, máš v tom steroidy zdarma ;) :D http://www.novinky.cz/ekonomika/331135-v-doplnku-stravy-se-nachazel-anabolicky-steroid-zjistila-inspekce.html
nemám rád BioTech USA.... nemajú dobré suplementy (teda nie som s nimi spokojný)
nemám rád BioTech USA.... nemajú dobré suplementy (teda nie som s nimi spokojný)
u kazdeho inak :)
vedouci venny
11-04-14, 20:40
nejaky ten stanozolol nebo tak
u kazdeho inak :)
no veď jasné.. ;)
3k a Jerry
13-04-14, 17:34
:)
http://s11.postimg.org/m270rnm8j/1662003_427570274040560_2062456522_n.jpg (http://postimage.org/)
image share (http://postimage.org/)
http://s29.postimg.org/s3wqcpos7/14319_1_1.jpg (http://postimage.org/)
post image online (http://postimage.org/)
pekne streetworkouteri :) LIKE for him :) ale posilovňa je posilovňa ... teda aspoň premňa...
PS: mám aj ja už týždeň vlastnú fan page.. https://www.facebook.com/Michal.Jansky.Fitness a blbé pripomienky si nechajte pre seba, nezaujímajú ma...! :harhar:
http://ekonomika.idnes.cz/szpi-nasla-zakazane-steroidy-v-kapslich-pro-sportovce-p1z-/test.aspx?c=A140415_165847_test_spi
už prý taky nejsem naturální :)
Kluci potrebuju poradit http://spalovace-tuku.heureka.cz/nutrend-synephrine-60-tablet/galerie/http:// pomuze mi tohle? Potrebuju neco jako berli do zacatku, budu chodit 5x tydne do posilky (mozna i 2x denne obcas, abych prisla na jiny myslenky) nebo nejaky jiny tip? Hlavne ne nic co by me zruinovalo :)
Kluci potrebuju poradit http://spalovace-tuku.heureka.cz/nutrend-synephrine-60-tablet/galerie/http:// pomuze mi tohle? Potrebuju neco jako berli do zacatku, budu chodit 5x tydne do posilky (mozna i 2x denne obcas, abych prisla na jiny myslenky) nebo nejaky jiny tip? Hlavne ne nic co by me zruinovalo :)
Nevěř spalovačům, neznám nikoho, komu by to kdy pomohlo, když budeš chodit 5x týdně do posilovny, zhubneš to co potřebuješ poměrně rychle.
Když už chceš něco takového kupovat, tak třeba něco na energii, nakopávač a podobně, docílíš tím silnějšího a intenzivnějšího tréninku, který ti pomůže zhubnout. Také to záleží hodně na stravě, nějaké diety, kde se nejí a podobně bych vůbec nedoporučoval, spíš jíst víc. Hlavně ráno, začni jíst dříve, než jsi zvyklá a večer opět dřív přestaň. :) Klidně mi napiš do pm, nebo na facebook a pokusím se ti v rámci možností pomoct (trénoval jsem už spoustu holek, mám s tím menší zkušenosti. :))
3k a Jerry
20-04-14, 17:18
Nevím proč mně taky všichni melou o spalovačích přitom to řekne kluci co nejsou jen kost a maj dobrej základ což mně přijde zbytečné, já třeba hubnout ani v plánu nemněl, ale jak člověk má víc aktivit a hned to ide dolů jen to chce nachvilku vypnout pc a něco dělat..
Jinak nevím proč mam takove období kdy 3 týdny nic nedělám a potom se to snažím dohnat za 1 den :D
tohle prej nakopavac je, nevim treba by mi to pomohlo spis psychicky, recenze jsou na to taky dobry. Slunicko tak mi hod fb :) a s tim jidlem, vzhledem k tomu, ze prvni jidlo jim vetsinou tak v 1 odpoledne tak se nejdriv musim vubec naucit snidat :D
no tak rozhodne by si mala raňajkovať, začať deň hned s nejakými dobrými raňajkami a potom aspoň každé 2-3 hodiny nejaké rozumné jedlo... (samozrejme nie hranolky so syrom :D) a keď nejaké spaľovače tak skús nejaký L-Carnitine... a keď chceš schudnúť tak behávaj... :) a samozrejme strava je základ
tohle prej nakopavac je, nevim treba by mi to pomohlo spis psychicky, recenze jsou na to taky dobry. Slunicko tak mi hod fb :) a s tim jidlem, vzhledem k tomu, ze prvni jidlo jim vetsinou tak v 1 odpoledne tak se nejdriv musim vubec naucit snidat :D
https://www.facebook.com/kuba.pechysko
je to vedené jako spalovač tuku, nevidím tam žádnou látku, kterou bych znal, co by ti měla pomoct nahodit tě.. :)
https://www.facebook.com/kuba.pechysko
je to vedené jako spalovač tuku, nevidím tam žádnou látku, kterou bych znal, co by ti měla pomoct nahodit tě.. :)
hm tak to je v pytli :D No a neco jinyho? Carnitin?
Carnitin, podle toho kterej, L-carnitin by pro tebe byl dobrej, D-carnitin asi ne no :D
Ten podporuje výkonnost a snižuje únavu člověka, taky se uvádí jako spalovač tuku. To by pro tebe bylo asi dobrý, hlavní je zvýšit tu výkonnost, aby jsi to pořádně vydřela, tak se spalují tuky nejlíp, taky mi řekni, kde by sis představovala zhubnout, nebo celkově? :)
Carnitin, podle toho kterej, L-carnitin by pro tebe byl dobrej, D-carnitin asi ne no :D
Ten podporuje výkonnost a snižuje únavu člověka, taky se uvádí jako spalovač tuku. To by pro tebe bylo asi dobrý, hlavní je zvýšit tu výkonnost, aby jsi to pořádně vydřela, tak se spalují tuky nejlíp, taky mi řekni, kde by sis představovala zhubnout, nebo celkově? :)
jako uplne idealni by bylo kdybych se rano probudila hubena, ale to uz jsem zkousela a nefunguje to :( :D
potrebuju celkove prijdu si jak golem, mam malou hlavu a obri zbytek a prvni hlavne zadek, protoze ho mam neumerne velkej svymu telu.
jako uplne idealni by bylo kdybych se rano probudila hubena, ale to uz jsem zkousela a nefunguje to :( :D
potrebuju celkove prijdu si jak golem, mam malou hlavu a obri zbytek a prvni hlavne zadek, protoze ho mam neumerne velkej svymu telu.
Koukal jsem na tvé fotky a podle mě spíš trpíš chorobou zvanou vidím se tlustá :D Podle mě jsi akorát, mě se takové holky líbí, ale je to na tobě, pomůžu ti s tvou představou, jak budu moc. :) Zítra ti napíšu na fb, za chvíli přijde přítelkyně a asi bude lepší, když tu nebudu řešit jiné slečny :D
Koukal jsem na tvé fotky a podle mě spíš trpíš chorobou zvanou vidím se tlustá :D Podle mě jsi akorát, mě se takové holky líbí, ale je to na tobě, pomůžu ti s tvou představou, jak budu moc. :) Zítra ti napíšu na fb, za chvíli přijde přítelkyně a asi bude lepší, když tu nebudu řešit jiné slečny :D
noo nasral me chlap tak ho naseru taky :D a nemam takovou predstavu je to pravda :D
Tak lálinka je snad vyřešená, doufám, že jsem ti alespoň trochu pomohl (nemyslím pomohl utratit peníze :D).
Předtím mi psalo hodně lidí ohledně těch jídelníčků, tréninků a podobně, na rovinu řeknu, že jsem se na to prostě vysral, protože se mi nechtělo (pár lidem jsem ho udělal, ale zdaleka né všem) tak pokud máte zájem, napište jako Lála na můj osobní facebook a probereme to všechno hned spolu. Ještě jednou stánka - https://www.facebook.com/kuba.pechysko
Taky se omlouvám za to postavení k tomu, nejsem jeden z těch, co mluví ale nečiní, prostě jsem to nebral jako povinnost, tak snad vám to vynahradím tímhle.
Dexter.Morgan
25-04-14, 00:35
to Karnub :
doporucuju toto 1100 tablet za 500, no neber to:) - http://www.fitness007.cz/e-shop/sportovni-vyziva/kreatin/kreatin-monohydrat/kreatin-monohydrat-800-tbl-300-tbl-zdarma
pokud chces trosku kvalitnejsi protein,tak rozhodne doporucuji tenhle - http://www.fitness007.cz/e-shop/sportovni-vyziva/proteiny/proteiny-66-80-bilkovin/100-whey-gold-standart-2-27kg?keyword=gold+whey
btw: toto jsem si objednal minulej tejden a nemuzu si stezovat :)
načo ti je toľko kreatínu ?
vedouci venny
25-04-14, 17:24
neber to ale stejne ti to vydrzi dva mesice :D
minule jsme delali ve skole kliky,sedy lehy
tech kliku jsem dal 40,to jsem byl prekvapený a pochválil mne i ucitel :D
sedy lehy - vedel o tom dopredu tak jsem zkousel doma.. s pokrcenyma nohama dal jsem 70 a nebavilo mne to dál,řekl jsem si pohoda ve skole dam 100 a budu hero,jenomže ve škole jsem dal 33 :D byl jsem zklamaný
nevíte čím to je?
Spánok je mocná vec to je asi najzákladnejší kameň ak sa nevyspíš dobre nedáš ani desať a v normálke dáš dajme tomu 80 (u mna to je tak ) voda , ak nepiješ tvoj výkon sa tiež rapídne znižuje a potom cukor ten by tiež nemal chýbať .Osobne som sa vykašlal na telesnu pretože mam spolužiakov magorov čo ta kopnu do nohy a potom sa tam posekame a vo výsledku maš z každého športu ako napr. futbal doebane kĺby a doránané nohy atď. Zase mne sa stalo že som každý deň zvyšoval asi o 5 klikov ale u nejakých 60 som sa zastavil takže ak chceš dať viac tak si daj nohy napr. na posteľ alebo schody aby ti viac braly ruky alebo si na seba niečo polož potom daš 100-200 v pohode ale treba tomu čas.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10330286_1418432251757677_7520053271172315772_n.jp g
Nemá tu někdo zájem o činky? Uklízím doma a vyhazuju/prodávám věci, který mi jsou k ničemu.
Vhodné pro začátečníky i pokročilé 2x10 kg možno zakoupit jednotlivě. Jsou v hodně dobrém stavu, téměř nepožité. Zakoupeny v hervis sportu, původní cena 1200 Kč, dám to za polovic, postovne v cene.
http://www.imghosting.cz/images/472014_05_08_12_tn.13_tn.16_tn.jpg (http://www.imghosting.cz/view-472014_05_08_12.13.16.jpg)
Pak protein od extrifitu WPC 80ka 2000g, balení je otevřené, využito cca 550g (dostávám od sponzora kvalitnější, tudíž tento nepotřebuji). Balení nyní obsahuje 1400g proteinu vanilkové příchuti. Je otevřen cca 30 dní, výdrž má ještě delší než půl roku. (Nikdy bych neprodal nic, co by mělo nějaké vady, tudíž ručím vrácením peněz při jakékoliv nespokojenosti). Cena: 350 Kč taktéž i s poštovným a balným.
http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/056/056e50105983ce181fa5dc6c2367a4d6--mmf250x250.jpg
Možno manipulovat s cenami po dohodě :)
Nemá tu někdo zájem o činky? Uklízím doma a vyhazuju/prodávám věci, který mi jsou k ničemu.
Vhodné pro začátečníky i pokročilé 2x10 kg možno zakoupit jednotlivě. Jsou v hodně dobrém stavu, téměř nepožité. Zakoupeny v hervis sportu, původní cena 1200 Kč, dám to za polovic, postovne v cene.
http://www.imghosting.cz/images/472014_05_08_12_tn.13_tn.16_tn.jpg (http://www.imghosting.cz/view-472014_05_08_12.13.16.jpg)
Pak protein od extrifitu WPC 80ka 2000g, balení je otevřené, využito cca 550g (dostávám od sponzora kvalitnější, tudíž tento nepotřebuji). Balení nyní obsahuje 1400g proteinu vanilkové příchuti. Je otevřen cca 30 dní, výdrž má ještě delší než půl roku. (Nikdy bych neprodal nic, co by mělo nějaké vady, tudíž ručím vrácením peněz při jakékoliv nespokojenosti). Cena: 350 Kč taktéž i s poštovným a balným.
http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/056/056e50105983ce181fa5dc6c2367a4d6--mmf250x250.jpg
Možno manipulovat s cenami po dohodě :)
Škoda že nemám peniaze :D Nevyhadzuješ ešte niečo? A ten protein normálne kolko stojí?
Ich výrobky su dosť predražené ale to nemení že je to dosť kvalitné (maju totiž top technologie) ale najlepší výrobca akého poznám je stillmass majú aj eshop , velmi priateľské jednanie dá sa v pohode vybaviť zľava i keď maju najlacnejšie produkty na trhu a pri tom veľmi vysokej kvality.Na slovensku majú asi nakvalitnejšie dostupné produkty .
Tvaroh pred spanim je proste chujovin, odbouravas si tak svaly, treba k 1. Veceri kolem 6-7 hodiny pohoda ale pozdeji uz je to blbost, ja ho jim rano v 11 uz rok a neco, nemuzu si stezovat :-)
Hraju nahej má pravdu .Aj večerný mycellar (protein) je tak spravený aby sa rozkladal dlho a človek mal celú noc živiny , to isté píšu aj na fórkach o cvičení.Prip. keď niekomu nesadne tvaroh lebo ho nemá rád , alebo má intoleranciu na laktózu tak odporúčam vaječné bielka , tie tiež predávajú sušené ale oproti čerstvým je to humus.
Škoda že nemám peniaze :D Nevyhadzuješ ešte niečo? A ten protein normálne kolko stojí?
z tohodle odvětví jen toto, protein stál novej 1099 Kč
Ich výrobky su dosť predražené ale to nemení že je to dosť kvalitné (maju totiž top technologie) ale najlepší výrobca akého poznám je stillmass majú aj eshop , velmi priateľské jednanie dá sa v pohode vybaviť zľava i keď maju najlacnejšie produkty na trhu a pri tom veľmi vysokej kvality.Na slovensku majú asi nakvalitnejšie dostupné produkty .
so SCITEC-om som spokojný... proteíny majú dobré :) aj BCAA...
Protein i cinky uz jsou prodany.
Protein i cinky uz jsou prodany.
ááá škoda, že jsem tu nějaou chvíli nebyl, ten protein bych bral z fleku :-/ :-D
Ja si vcera koupila rifle mensi nez jsem mela predtim, puvodne to vypadalo, ze se do nich nevejdu, ale vesla a malem jsem se po* radosti :D
ty spalovace a posilka asi fungujou :D
Ja si vcera koupila rifle mensi nez jsem mela predtim, puvodne to vypadalo, ze se do nich nevejdu, ale vesla a malem jsem se po* radosti :D
ty spalovace a posilka asi fungujou :D
Nemáš za co :D :D
ááá škoda, že jsem tu nějaou chvíli nebyl, ten protein bych bral z fleku :-/ :-D
Noo, promiň :/ :D
Nemáš za co :D :D
Noo, promiň :/ :D
joo dekuji ti, i kdyz na tom kole slapu ja a ne ty :DDD
ne vazne, diky za pomoc :)
joo dekuji ti, i kdyz na tom kole slapu ja a ne ty :DDD
ne vazne, diky za pomoc :)
Já to psal jako srandu.. :D ale tvé díky si beru k srdci a později mi to splatíš ;) :D
Já to psal jako srandu.. :D ale tvé díky si beru k srdci a později mi to splatíš ;) :D
jasne dame flasku na srazu :DDDDD
a to co shodila, na sraze nabere :D!
a to co shodila, na sraze nabere :D!
kusuj! :D
AlternativníPravda
14-05-14, 18:33
Neznáte nějaký dobrý cvik na narovnání zad, nebo aspoň na zbavení se bolestí ?
jsem bezne prohla jak paragraf, takze si lehnu na zem na zada a nohy si polozim v pravym uhlu na postel .... nebo leda zada od nekoho prokrupat, jinak nevim
mozna taky podsadit panev by mohlo pomoct :)
Pulover - zobereš si jednoručku do rúk zboku sa oprieš lopatkami na lavičku aby si mal zadok a nohy proste na zemi , keď tlačíš činku za seba nadychuješ sa a tlačíš zadok dole , keď dávaš činku hore tak dávaš zadok hore . Ja osobne som mal pokruteny chrbat a hruď a pomohlo mi to.
Na chrbát si rob cviky ktoré su na chrbát všeobecne , keď ta chrbát bolí znamená to že tam máš slabé svalstvo , zo začiatku ti pomôžu napríklad kliky z rukami na široko , zdvíhanie sa na tyči z rukami na široko (ak nevládzeš kamarát ti môže chytiť nohy) , alebo zobrať si jednoručky a tlačiť nad hlavu v stoje .
Máte niekto skúsenosti z produktami od stillmasu?
Čo vravite na fazuľove struky ako priloha ku kuraciemu masu ?
tak žádná posilka už přes měsíc :(, jen doma kliky, shyby a cviky s jednoručkou, ale jsem spokojenej, rýsuje to stejně :D
vedouci venny
31-07-14, 10:11
hihi cvici jeste nejaky nerd?
hihi cvici jeste nejaky nerd?
dosť blbá otázka :D samozrejme 5x týždenne ;) treba...
Čo vravite na fazuľove struky ako priloha ku kuraciemu masu ?
dobrá voľba... nevidím nič zlé natom ;)
Ja sa priznam, že to flakam cez prazdniny :D
Uvidim, že ako od septembra popri mature
dosť blbá otázka :D samozrejme 5x týždenne ;) treba...
Aký máš tréning? Mne to časovo vychádza buď 4 krát týždenne pondelok :brucho utorok : biceps , ramena,plecia streda : triceps ,chrbát štvrtok : leg day + niekedy to brucho z pondelka . Inak cvičím už 8 mesiacov dobre to na mne vidno tehličky a tak :3 ale neviem či mam začať brať creatine keď zavodňuje :/
Sestrin frajer cvici a laka nato aj mna. Ale ja zacnem cvicit a potom sa mi nechce :D A Ani nemam nato poriadne vybavenie. (ked sa chce vstko sa najde) :D
Přes léto jedu objem,grilování,pivo...když tak přemýšlím,tak i v zimě jedu objem :D ale to i pravidelně posiluju...
Ja sa priznam, že to flakam cez prazdniny :D
Uvidim, že ako od septembra popri mature
ja to neflákam vôbec či sú prázdniny alebo niesu.. budúci rok maturujem aj ja ale aj tak budem chodiť 5x týždenne... nič ma neodradí.... :) Tréning? Pondelok= prsia, biceps.
Utorok= chrbát triceps (občas trapézy).......... Štvrtok= ramená, nohy....... Piatok= prsia, biceps...... Nedela= načo mám chuť :) samozrejme cvičím občas aj brucho a lýtka ale hento mám prioritu a ked ešte vládzem alebo mi vystane čas tak dám aj brucho alebo lýtka :)
Aký máš tréning? Mne to časovo vychádza buď 4 krát týždenne pondelok :brucho utorok : biceps , ramena,plecia streda : triceps ,chrbát štvrtok : leg day + niekedy to brucho z pondelka . Inak cvičím už 8 mesiacov dobre to na mne vidno tehličky a tak :3 ale neviem či mam začať brať creatine keď zavodňuje :/
kreatin po 8 měsících cvičení ze naprosto zbytečný, kdybys o tom uvažoval po 3 letech, pak bych to viděl reálně, do té doby budeš mít pokroky i bez kreatinu ;)
ja to neflákam vôbec či sú prázdniny alebo niesu.. budúci rok maturujem aj ja ale aj tak budem chodiť 5x týždenne... nič ma neodradí.... :) Tréning? Pondelok= prsia, biceps.
Utorok= chrbát triceps (občas trapézy).......... Štvrtok= ramená, nohy....... Piatok= prsia, biceps...... Nedela= načo mám chuť :) samozrejme cvičím občas aj brucho a lýtka ale hento mám prioritu a ked ešte vládzem alebo mi vystane čas tak dám aj brucho alebo lýtka :)
v pondělí a v pátek cvičíš to samé? a jak to děláš, že cvičíš triceps a po něm ramena? a po ramenou prsa... :D po bicepsu záda.. dle mého názoru je tohle naprosto špatně :D ale dokud cítíš pokroky tak to jde, jenom jsem zvědavý jak dlouho ty pokroky budou pokračovat
mimochodem to břicho ti doporučuji zamakat pořádně, nejen občas, střed trupu je potřeba mít nejpevnější z celého těla, abys předcházel úrazům a vůbec všelijakým problémům při zvládání správné techniky jakéhokoliv cviku
jenom moje názory :)
v pondělí a v pátek cvičíš to samé? a jak to děláš, že cvičíš triceps a po něm ramena? a po ramenou prsa... :D po bicepsu záda.. dle mého názoru je tohle naprosto špatně :D ale dokud cítíš pokroky tak to jde, jenom jsem zvědavý jak dlouho ty pokroky budou pokračovat
mimochodem to břicho ti doporučuji zamakat pořádně, nejen občas, střed trupu je potřeba mít nejpevnější z celého těla, abys předcházel úrazům a vůbec všelijakým problémům při zvládání správné techniky jakéhokoliv cviku
samozrejme tvoj názor ti neberiem :) ale takto to cvičím už dlhší čas a vyhovuje mi to tak... vobec mi to nevadí že idem po tricepse ramená atď ako si spomínal... keď to je podla teba špatne tak si cvič ako si myslíš že je dobre podla teba ok... mne to takto vyhovuje a pýtal sa ma týpek že aký mám trening tak som to napisal... s tým bruchom máš pravdu ale brucho urobim za par mesiacov ked budem v diete aby bolo fajnové ked pojdem budúci rok na súťaž...
Tak Volume, tobe jsem neco splodil ale jeste nevimjak to mas pres ten den, az. Apises tak to dodelam, jelikoz si psal ze mas v 15ti 100kg tak jsem ti trochu snizil hmotnosti jidel a i pocet jidel, pak bych ti udelal jeste i cvicebni plan, jidlo co je napsano v tomto jidelnicku nemusis dodrzovat uplne presne, muzes si je nahradit jinymi produkty s podobnou vyzivovou hodnotou.
snidane 6:00 - ovesne vlocky x puding x cerealie 100g
svacina 8:00 - tvaroh (nizkotucny, muze byt ochucenej) 200-250g
obed 12:00 - v tvym veku proste co se doma uvari :) + multivitamin
svacina 15:00 - pul sacku piskotu x puding 150 g + vitamin C 500 mg (rozpousteci tabletky)
vecere 18:0m - ryze (nesmazena) 100 g s masem (hovezi x kruti x kureci) 150 g
pres den vypit kolem 4-5 l vody (zaklad)
snaz se vyhnout veprovymu zadnimu masu a po veceri uz nic nejez, pak ti pripisu ten trenink, nejlepe kazdy den ve stejnou hodinu ale kdybys zacal hned cvicit, necvic 7dni v tydnu, nic ti to neda okrem bolesti, svalove horecky a dalsich nehezkych veci :) zacni cvicit treba obden, nebo 3dny cvic, 1 den volno ale to ti pak jeste napisu :)
Mohl bych konečně zvednout svou těžkou prdel a začít něco dělat :D
kreatin po 8 měsících cvičení ze naprosto zbytečný, kdybys o tom uvažoval po 3 letech, pak bych to viděl reálně, do té doby budeš mít pokroky i bez kreatinu ;)
Ono práve by sa mal začať brať na začiatku aby ti dodal sily a výdrž ktorú vtedy veľmi nemáš a keby po takých 3 rokoch mam už vybudované svaly nechcel by som si ich dojebať creatinom aby mi ich zavodnilo a vypadali nanič .
Slunicko : Tvaroh na na svacinu? Je v tom kazein čiže sa to dlho trávi takže nebude dostávať energiu do tela , ak sa aj snaží schudnuť ale určite len v netréningové dni .To už skôr na večer aby mal čo najmenší katabolický stav a telo by si nebralo energiu zo svalov.
O creatinu můžu všeobecně říct, že je vhodný brát již po 6-ti měsících cvičení, brát to po nějakých 3 letech je s prominutím blbost, tělo si musí zvyknout na fyzickou zátěž, na což půl roku úplně v pohodě stačí.
Samozřejmě cvičím dál, jen jsem spadl o 27 kilo, docela bombička (holka)
teď už mi chybí jen cca 15 kilo do původní váhy (89 kilo).
Teď jsem přijel z dovolené a zase začíná tvrdý režim, dvoufázové tréninky a tak dále, těším se :)
Forma teď,71 kilo stojí to úplně za píču, potřebuju nabrat do původní váhy( ještě 18 kilo) a pak ještě +- 20 kilo, průběžně budu přidávat fotky :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10432127_797326523633556_7694342326128236039_n.jpg
Ono práve by sa mal začať brať na začiatku aby ti dodal sily a výdrž ktorú vtedy veľmi nemáš a keby po takých 3 rokoch mam už vybudované svaly nechcel by som si ich dojebať creatinom aby mi ich zavodnilo a vypadali nanič .
Slunicko : Tvaroh na na svacinu? Je v tom kazein čiže sa to dlho trávi takže nebude dostávať energiu do tela , ak sa aj snaží schudnuť ale určite len v netréningové dni .To už skôr na večer aby mal čo najmenší katabolický stav a telo by si nebralo energiu zo svalov.
už ho dávám také na večeři i když jsem se dřív hádal, že mám pravdu já, bohužel jsem jí neměl, přiznávám to :) (na 3. večeři, poslední před spaním)
Forma teď,71 kilo stojí to úplně za píču, potřebuju nabrat do původní váhy( ještě 18 kilo) a pak ještě +- 20 kilo, průběžně budu přidávat fotky :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10432127_797326523633556_7694342326128236039_n.jpg
čo si začal fetovať? ked si tak schudol ? :O
čo si začal fetovať? ked si tak schudol ? :O
možná je blbé to tady říkat, protože podle toho co mi píšete, pro hodně lidí jsem tady vzor a všichni chodí pro rady okolo cvičení ke mě.. Ale ano, byly v tom fety, alkohol, 4 měsíce bez posilky, jedl jsem jednou denně, protože nebyl čas, to všechno kvůli jedné holce, do které jsem se zamiloval, která beztak spala s jiným a tak, před 2. měsíci jsem se s ní rozešel a vracím se do formy, všechny ty špatné věci jsou doufám za mnou. Nikdo neví, jak těžké to pak je, dokud to nezkusí, ale nakonec je to jen moje blbost, teď mám krásnou, chytrou a hodnou přítelkyni, která mě podporuje v mých snech a ty špatné věci jsou prostě pryč.
Omlouvám se, jestli jsem tím někomu zkazil iluze o mě, už i v reálnem životě jsem o pár takových lidí, co mě mělo za vzor přišel, ale vím určitě, že další přibudou a že budu ještě lepší, udělám pro to všechno. :)
Taky tohle o mě nikdo neví, styděl jsem se za to a i tak jsem psal, že furt makám dál, přitom jsem byl 4 měsíce úplně mimo, takže se také omlouvám těm, kterým jsem lhal a doufám, že to napravím.
Doufám, že jsem až tak moc nezklamal, když jsem se vrátil :)
možná je blbé to tady říkat, protože podle toho co mi píšete, pro hodně lidí jsem tady vzor a všichni chodí pro rady okolo cvičení ke mě.. Ale ano, byly v tom fety, alkohol, 4 měsíce bez posilky, jedl jsem jednou denně, protože nebyl čas, to všechno kvůli jedné holce, do které jsem se zamiloval, která beztak spala s jiným a tak, před 2. měsíci jsem se s ní rozešel a vracím se do formy, všechny ty špatné věci jsou doufám za mnou. Nikdo neví, jak těžké to pak je, dokud to nezkusí, ale nakonec je to jen moje blbost, teď mám krásnou, chytrou a hodnou přítelkyni, která mě podporuje v mých snech a ty špatné věci jsou prostě pryč.
Omlouvám se, jestli jsem tím někomu zkazil iluze o mě, už i v reálnem životě jsem o pár takových lidí, co mě mělo za vzor přišel, ale vím určitě, že další přibudou a že budu ještě lepší, udělám pro to všechno. :)
Taky tohle o mě nikdo neví, styděl jsem se za to a i tak jsem psal, že furt makám dál, přitom jsem byl 4 měsíce úplně mimo, takže se také omlouvám těm, kterým jsem lhal a doufám, že to napravím.
Super je že si sa z toho dostal a neostal si na dne takých ľudí čo majú vôlu si cenim :) Inak ak niekto chudne tak nizkotučny tvaroh je cez deň inak v pohode lebo sa citi zasiteny aj zasiteny je svaly naberaju a tuk nie ale určite iba v netreningove dni .
Super je že si sa z toho dostal a neostal si na dne takých ľudí čo majú vôlu si cenim :) Inak ak niekto chudne tak nizkotučny tvaroh je cez deň inak v pohode lebo sa citi zasiteny aj zasiteny je svaly naberaju a tuk nie ale určite iba v netreningove dni .
Je dobré, že už je to pryč, ale štve, mě že jsem přestal, měl jsem všechno.. Od sponzorů po pozvánky na soutěže atp. to všechno je pryč, tak se snad dostanu zpět. :)
To mi je ľúto kámo... prajem veľa šťastia do budúcna...
Nebyl jsem v tom zase tak moc, hned po rozchodu pro mě tohle všechno skončilo. :)
Nebyl jsem v tom zase tak moc, hned po rozchodu pro mě tohle všechno skončilo. :)
Správne. Bol si dobrý debil vtedy čo? ale zase chápem že ľudia z lásky robia niekedy aj úplné pi***ny. Hlavne že si sa už z toho dostal.
Táákže, od začátku září do toho chci skočit po hlavě a začít na sobě opravdu makat. Hecujem se spolu s bratrancem že něco začnem dělat s našima tukovýma vakama. Byl by tu prosím někdo tak hodnej a zkusil mi sesmolit jak, kdy a co jíst a jak cvičit ?
102kg, 189cm, 17let. Beze svalů, bez kundičky. Celý prázky žeru co se kde naskytne (ano, i sladký docela často). Můj dosavadní denní režim vypadá zatím tak že vstanu ve 3 odpoledne, zapnu pc, vemu něco ke snídani, flašku s pitím a sedim u pc.. občas pro ňákej plech naproti k ťamance. Pak jdu někdy okolo tý pátý-šestý spát a další se opakuje to samý, občas ven na trochu radosti s kámíkama, jinak fakt nic nedělám. Přes školní rok to bude asi tak že dopoledne škola, nebo dopoledne/odpoledne praxe. Chtěl bych prostě začít žít úplně jinak. Btw, jednou jsem někde ptal že cvičim, lhal jsem a stydim se za to. Břicho mám takový .. jakože visací :D
E: To předtím sem hledal ale ňák sem to nenašel .. koukal jsem po tom ospalej tak je možný že jsem to přehlídnul :D
E2: J, našel sem Eso.
Tak Volume, tobe jsem neco splodil ale jeste nevimjak to mas pres ten den, az. Apises tak to dodelam, jelikoz si psal ze mas v 15ti 100kg tak jsem ti trochu snizil hmotnosti jidel a i pocet jidel, pak bych ti udelal jeste i cvicebni plan, jidlo co je napsano v tomto jidelnicku nemusis dodrzovat uplne presne, muzes si je nahradit jinymi produkty s podobnou vyzivovou hodnotou.
snidane 6:00 - ovesne vlocky x puding x cerealie 100g
svacina 8:00 - tvaroh (nizkotucny, muze byt ochucenej) 200-250g
obed 12:00 - v tvym veku proste co se doma uvari :) + multivitamin
svacina 15:00 - pul sacku piskotu x puding 150 g + vitamin C 500 mg (rozpousteci tabletky)
vecere 18:0m - ryze (nesmazena) 100 g s masem (hovezi x kruti x kureci) 150 g
pres den vypit kolem 4-5 l vody (zaklad)
snaz se vyhnout veprovymu zadnimu masu a po veceri uz nic nejez, pak ti pripisu ten trenink, nejlepe kazdy den ve stejnou hodinu ale kdybys zacal hned cvicit, necvic 7dni v tydnu, nic ti to neda okrem bolesti, svalove horecky a dalsich nehezkych veci :) zacni cvicit treba obden, nebo 3dny cvic, 1 den volno ale to ti pak jeste napisu :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.