plz chicken style
Printable View
Koukat na jeho videa je ztráta času, ten kluk se chce jen vytáhnout, že zvedá nejvíc kilo v holčičí posilovně a přitom se jen ztrapňuje tím, že nic neumí :) Každej normální člověk, kterej na to koukne a zná úplný základy toho posilování ví, že takhle to prostě nepůjde :) K čemu zvedat 30 kg na ruku, když neuzvednu pomalu ani 20 s dobrou technikou? Navíc si tím kurví i klouby atd, je to něco podobného, jako když někdo dřepuje a nejde až pod tu kloubní jamku v koleni, taky si tím akorát ničí nohy a pak jen brečí a stěžujou si, že je to hrozně bolí :)
tak gainery nekupuji jsem tucny dost ale asi zustanu u toho wpc je to dobre chutna mi
Já jsem taky ted dost "tučný" :D ,rád bych začal rýsovat,ale budou Vánoce a perníčky od babičky...to prostě nelze :D.Po novém roce jdu do toho :)
Na nohy určitě dřepy, švihadlo a zvedání nohou (lehni na záda, ruce pod zadek, ale místo břichem zvedej nohy stehnama.)
Na další cvik.. musíte být dva. Klekni na kolena kámoš at ti drží nohy, aby se ti nehejbaly a pomalu se spuštěj dolů. Tzn. že budeš brát svalama na zadní straně stehen (nevim jak se tomu říká, sorry). Po chvilce to začne pěkně tahat :D.
Kdyžtak postnu nějakou fotku mého lýtka, ať to nevypadá, že umim jen kecat.
Já si dal si nesplnitelný ukol. Budu hubnout o vánocích. Pěkně v klidu doma, odhazování sněhu, běhání atd. :) Očekávám že se mi konečně ukáže ta třetí řada buchet, která je momentálně skovaná pod vrstvou tuku. :D
Foto? :D Jinak já se přiznám, že takovej rok jsem na nohy úplně kašlal, prostě jsem si neuvědomil, že nohy je 1/2 mého těla a že bych to měl taky cvičit, takže na nohách hodně zaostávám a mám je celkem dost slabé, ale už na tom makám, cvičím to stejně, jako ostatní partie a tímto bych chtěl ostatním říct, hlavně těm co začínaj, ať na to neserou, když do sebe půjdete pořádně, tak váš ten čas stejně donutí začít cvičit i ty nohy, je to hodně podceňovaný a proto to taky píšu :)
Vím že je tu většina lidí co má radši posilku, ale chtěl jsem se zeptat pokud kupujete činky apod. tak kde to nakupujete ?
Ja si jednou koupil http://www.insportline.cz/1479/jedno...81-2-x-3-10-kg - trošku kravské na to kolik má kotouč váhu, ale jinak jsem spokojený..
Přijde mě to jako jeden z nejlacinějších obchodu..
Btw nějak se mě začala líbit vzpěračská tyč.. Nevíte o nějakem šopu kde by se dala pořídit za lacinej peníz nebo klidně i někde z druhé ruky ..
Použil bych ze začátku na to ty kotouče z jednoruček, takže bych potřeboval průměr osy 30 mm a délka mě vyhovuje nějak okolo toho 1,20 m ..
Tak kdyby jste o něčem věděl1 nebo mě to chtěli rozmluvit tak pište budu jedině rád ..
http://csko.cz/d/fAbGVCEQ
Jemnonožky nekoukat.
Ja hledal spíše tu křivou ..
mět to 30 mm tak bych bral i tuhle..
http://www.nejlevnejsisport.cz/hride...na-p-7560.html
bude to hodne znat když je tam rozdíl 2 mm ? to je snad šumák ne ?
tak podle toho na co ji chces zejo ezetu vyuzijes na triceps bicak ramena mozna s improvizaci i na zada normalni rovnou nevyuzijes na triceps jen ale da se s tim jet bicak zada ramena nic jineho me ted nenapada
pokud se mysli temi sroubovymi maticemi co jsou v cene takovy ty "haky" aby ti nepadaly kotouce tak to nevadi bych rekl
mě se hlavně fajn držela a šlo to lépe než s jednoručkama a když nějakej ten kotouč mam tak bych tam pro začátek naskládal 20 kileček což je nic a pak bych dokoupil ze 5 asi na každou stranu, ale říkam je to zas takovej ulet napadlo mě to ze dne na den koupit, ale říkam šikovná věcička ..
začnu se po tom koukat a asi si udělam radost pod stromek, tak kdyby jste náhodou našli nějakou super čupr vánoční slevu tak mě sem kdyžtak hodte link nebo do pmky ..
ja si taky pravě myslel že ty 2mm to bude šumak jestli to něčím zatáhnu..