Strana 32 z 79 PrvníPrvní ... 22303132333442 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 466 do 480 z 1180

Téma: Posilovna

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno vedouci venny Zobrazit příspěvky
    Tak zer vic nez spalis :D

A jo jsem chytrejsi jak doktori protoze kazdy normalni vi ze rikat o nekom jak je na tom podle vahy a vysky je proste sracka

Vysvetlim ti to na priklade nez napises nejaky moudro co sis precetl nebo nejakou sracku beres BMI mas dva borce 170cm 80kg jeden cvici druhy zere v mekaci jeden je tucny ako hovada druhy je proste korba ale ty si proste kokot co ma kalkulacku a rekne o dvou ruznych lidech ze maji nadvahu ? Ano to je zaklad BMI ktera je stara od stredoveku

180/80 je este normalna vaha :) ale k veci. Picu vies a pises, BMI sa nezistuje len z vysky a vahy, ako som uz pisal vyssie, doplnaju sa tam plus udaje: Ci sportujes, obovod pasu, priblizna denna zataz. Vysvetlenie pre dementa: Ked borec co sportuje zada do BMI indexu ze ma 180/85 a napise tam aj ze sportuje a svoju dennu zataz vide mu logicky ze ma vahu normalnu. Ale ked tucko co zere v MC napise ze ma 180/85 nesportuje a jeho denna zataz je len zdvihnutie sa zo stolicky pre jedlo do chladnicky tak mu vide ze ma proste nadvahu. Toto je moj posledny koment k tejto veci. Z debilom sa hadat nebudem. Bye!

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: Posilovna

:D Uz jen z toho ze sis nevsiml ze tam mam 170

ukaz mi kde je v tom BMI vzorecku zapocitan obvod pasu? http://cs.wikipedia.org/wiki/Body_mass_index

Mozna ty mas doktora co s tebou vypisuje nejakou tabulku protoze na to ma cas a jeste ti vazi pomer tuku v tele a dalsi picoviny ale to je mozna tak u tebe protoze si vyjimecny a par dalsim lidem mozna ale to neni u vsech takze si za tim stojim uz jen kvuli vlastni zkusenosti takze tak a jelikoz uz nemas v planu nic dalsiho psat tak nic nepis dik
    Naposledy upraveno vedouci venny; 20-11-13 v 21:51.
    #ego #boost

Pokročilý člen Avatar uživatele Kyblík Hnoje
    Datum registrace
    Jun 2013

Odpověď: Posilovna

No a jak poznám, kolik tuku, cukru, bílkovin mám jíst? Matiku vidim celý den, to mám ještě očumovat ty mrňaví písmenka na obalech a luštit a kalkulovat kolik mi to hodí? :-D Nebo jak se to dělá? :-D

Jaktože nepaříš?! Nekoukej jak se vyrábí řetěz a běž na Zombie Biohazard! :-) Nebo alespoň mrkni na moje mapy: Kyblíkárna, Sateda a nejnovější přírůstek Iratus.

2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Posilovna

Aby si nabral, tak musíš prostě přijmout víc než vydáš a o to lépe nabereš, pokud energii budeš nabírat v kvalitních potravinách.. Ten princip je jednoduchý. Kolik toho denně spálíš si můžeš lehko spočítat. Běžný člověk spálí okolo 3000 kJ denně. Pokud hodně sportuješ a rychle spaluješ, tak tvůj příjem by měl být okolo 4000-5000 kJ denně. Samozřejmě že ne ve formě energeťáků, hambáčů a podobných chujovin. Ta suplementace v podobě gainerů a bílkovin by měla být pouze náhražkou a čistější esencí běžných denních jídel. Co obsahuje nejvíce bílkovin a sacharidů si zase velmi lehce dohledáš na netu. Jen tak zběžně. Bílkoviny - Bílé ryby, krůtí, hovězí, kuřecí, syrečky, tvaroh, atd. Sacharidy - rýže, těstoviny, brambory, banány, zelenina atd.

U toho BMI indexu je vždycky psáno, že ten přepočet lze dělat jen a pouze, pokud se nejedná o člověka aktivně až vrcholově sportujícího. Ti se pak počítají jinými způsoby.

Cukr má běžné mužské tělo přijmout 9 lžiček denně, to je asi 45 mg. To v pohodě přijmeš v běžném příjmu potravin. Cukr je rychlá energie, která se ale zase rychle spálí a projede ti velmi rychle tělem, nevyužitá se uloží v tuku. A tuk? Ten nepotřebuješ přijímat vůbec. Zase se ti ho na těle utvoří jako zásobárna energie dost i z běžného jídla. Pokud teda neužíváš spalovače, což bych ti, pokud neděláš kulturistiku nedoporučil, protože je to enormní zátěž na organismus. Vzhledem k vaší muší váze se vás ze začátku ani rýsovací taktika netýká.

Etikety ti stačí shlídnout pouze jednou, pak už víš zhruba hodnoty a podle těch jedeš. S věkem se ti spalování zpomalí. Ale to na sobě poznáš sám.
    Naposledy upraveno Hraju nahej; 20-11-13 v 22:46.

Datum registrace
    Jan 2011

je dobra ta vanilka to wpc?
    #ego #boost

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

je dobra ta vanilka to wpc?
    mě šmakuje, já jsem jen na vanilku, v čemkoliv :)
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Datum registrace
    Jan 2011

tak asi pak vyzkousim ted mam jahodu a coko kokos jsem vymenil pul kila sk amosem
    #ego #boost

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

tak asi pak vyzkousim ted mam jahodu a coko kokos jsem vymenil pul kila sk amosem
    ještě mi chutnají sušenky, ale ani nevím, jestli wpc v této příchuti je :)
    A creatin mám banánovej, taky nechutná nejhůř

Datum registrace
    Jan 2011

ono je to spis o tom co ti vydrzi chutnat ten necely mesic me nechutna skoro nic pak jsem moc vybiravej :D
    #ego #boost

Expert člen Avatar uživatele caHor
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Snina, Slovensko

začínam chodiť do posilky, preto by som chcel poprosiť o radu,
    aké cvičenia robiť na
    biceps
    triceps
    brucho
    ramená?

Banned
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Povazska Bystrica

na biceps určite skús tzv "21tku" s činkou http://www.youtube.com/watch?v=RdeqW0-f5bA

Ex-admin Avatar uživatele Toreto
    Datum registrace
    Jun 2012

neohyba sa pri tych cvikoch príliš ?

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno noirbun Zobrazit příspěvky
    na biceps určite skús tzv "21tku" s činkou http://www.youtube.com/watch?v=RdeqW0-f5bA
    Když to budeš dělat, tak to nedělej :D Ten týpek na videu, si myslí, že když si tam naloží půlku své rodiny a začne to zvedat, tak mu naroste bicák až do prdele, ale ta jeho technika je už od základu špatně, už jen to, jak si tu činku nadhazuje celým tělem, aby to vůbec dokázal pozvednout, má špatně i úchop, takhle to prosím tě nedělej :)

Je mnohem lepší naložit si o dost míň, u toho kluka bych tipoval tak o 20 kilo míň a tahem to tím svalem, na který je ten cvik určen a natrénovat tu techniku, je lepší zvedat 10 kilo technicky správně, než zvedat 30 a dělat to úplně k ničemu

Ex-admin Avatar uživatele Toreto
    Datum registrace
    Jun 2012

Všimnite si viac jeho videí..večšinu cvikov robí technicky uplne nahovno :D
    Ten tie činky dviha celym telom

Nováček
    Datum registrace
    Jan 2012

Citovat Původně založeno caHor Zobrazit příspěvky
    začínam chodiť do posilky, preto by som chcel poprosiť o radu,
    aké cvičenia robiť na
    biceps
    triceps
    brucho
    ramená?
    Nohy asi cvicit umis kdyz se neptas
    http://www.youtube.com/results?searc...%A5+svaly&sm=3 ma pekny videa pro zacatek

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání