Proc tu budeme probirat dema z jinych portalu? Nechapu. Na jinejch portalech at si kazdej dela co chce snad ne? Me je osobne volny co si kdokoli z hracu nebo adminu dela jinde, ale tady to je neco jinyho.
Proste na u2, adminkovia sa dohodli lebo adminko Valky sa nasral lebo dostával a tak proste toto nemá úroveň...
Zdravím! Vidím, že sa téma pekne rozrástla! :–) Wueuuuueuu. Rád by som sa po dlhom čase vyjadril! Takže:
*CENSORED BY JUR0B* - v texte sa nenachádzala žiadna nadávka ani urážka, ale mohol si s ním ublížiť nejaký závistlivý gay, začať mi nadávať a dostal by som BAN, preto som text zcenzoroval!
A AB som nemal nikdy. Rád by som časy objasnil, ale už to spravil Kotel. Ak budete mať chuť, hoďte tu ešte nejaké demo s časmi a ja ich objasním! :–) Wueu, ueu.
Týmto som sa nechcel dotknúť žiadného závistlivého človeka, ktorý si ublíži, a ak niekto bude mať potrebu začať ma urážať, lebo je príspevok moc dlhý alebo k sa k štýlu čítateľa nehodí, je mi to jednoooooo WEUUEEEUUUUUUUUU. Od teraz žijem svojím štýlom nezávisle od gayov!
Milý Kotel, v texte sa nenachádzajú žiadne urážky a je vyjadrením k téme, ďakujem za pochopenie.
Urážať ma môžte, brániť sa nebudem, WUAAAAAAAAAAAHAHAHAHA!!!!!!!
Naposledy upraveno Jur0b; 09-01-11 v 19:47.
http://csko.cz/forum/showthread.php?...%9A-vzor/page4
KOTEL prečo zase nemá JurOb Ban na fóre?! Cheaty sa vyriešili, tak mu ho prosím ťa daj, lebo vydržal pár dní a už sa zase do všetkého sere. thx
EDIT: 10/01/2011 20:26 <Jur0b> Vysvetľujem Ti prečo si kokot, tak reaguj na to a neplač, že chceš pokoj, nevtieraj sa Syriusovy do riti, aby Ťa zachránil jeho múdrami. Trasú sa Ti tvoje ploché nohy a nevieš čo už napísal, aby to vyzeralo tak, že ty si ten dobrý a zachráňuješ svet pred zlom. Pam pam pampampam, Charonko je narkoman, vraj pichal si steroidy a foter jebával ho do riti.
10/01/2011 20:44 <Jur0b> Takého kokota – čo si ma začne brať do huby – by som poriadne prefackal a bol by pokoj. Ale Teba prefackať nemôžem. Keď si ma začal urážať za nič, nikto Ťa nezabanoval, ja si proste nenechám srať vedľa huby.
10/01/2011 20:41 <Jur0b> V pohode si si mohol žiť svoj život – 20 hodín denne za cskom a vtierať sa ku každému 10 ročnému nsmákovi, ale ty si sa rozhodol urážať nebezpečné autority.
10/01/2011 20:40 <Jur0b> postih blbý, postih blbý :D:D:D keď to nevieš, tak si nezačínaj. Pam Pam Pampampam, Charonko má na kokote hnustný hnis, lebo chytil scifilis.
10/01/2011 20:38 <Jur0b> Nie, už aj tvojej tučnej mame, ktorá porodila niečo medzi hovnom a retardom by pochopila, že sa jedná o Tebe.
Kotel daj mu Ban na fórum prosím ťa. Na to decko tu nikto nie je zvedavý. Nech sa ide vykecávať inde. A komu sa to jeho správanie páči, nech si s ním vypisuje na Skype, ale nie tu.
To nech si rozpráva doma, mne sa tie sračky po ňom nechce čítať (už ani nečítam, ale zasiera s tým celé fórum a robí Kotelne "dobré" meno) a ešte napíše, že to je jeho "humor". Veď to je človek na psychiatriu.
EDIT: Vyriešené.
Naposledy upraveno Charon35; 12-01-11 v 17:58.
Inak kuknite si 1. demo na de_dust to ked kuká dole do tunelu a trhne.....od trhne to je v poho ale načo by trhal crossom naspäť doľava ked niekoho dal a záhadne presne na hlavu. Nwm fakt sa mi nechce hrabať aký čas aké demo. Je to demo kde dá tých 5hláv na začiatku. 4x si spomalte tú situaciu kde kukne s awp dole ako mu to zo zabitého teroristu trhne naspäť na durhého teroristu a ešte aj na hlavu. wOw~
Tohle je jeden z momentu, kterej byl jasnej na aimbota. Ovsem jeden moment nestaci.
Ale tak jasný moment by aj stačil. To už jasnejšie nemôže byť
Takze jsi tu neustale prohlasoval, ze je cisty, misto toho, aby ses koukl na demo?
Foxik má 12 rokov, nevie ako vyzerá AB.
Zmizni! Nevolaj ma brácho, bráško, brat,
len preto, lebo som Ti podal ruku zopár krát.
Tak strať sa smrad v čelom vzad a vráť sa
až keď zistíš praví zmysel slova kamarát.
Jurob prestan drogovat, vytvarat si dalsie ucty a pocuvat Kaliho alebo aspon prestan kopirovat jeho texty. Robis mu zle meno.
Proste mu dajte ban na Ip na webu , servery atd ... Nech je to uz za nami ...
Jur0b mně pobavil (patří teď mezi top 3 idioty z kategorie hax). Sám sebe totiž zabanoval na u2 - povedlo se mu uploadnout screen se zapnutým wh (za těch pár let co hraju se to povedlo jen dvěma dalším retardům (z toho kofilonovi hned 2x)).
http://www.undzwei.eu/index.php?opti...ayer=123493602
byl to tenhle zápas, http://www.undzwei.eu/index.php?opti...filter_cw=stav ale screen už si smáznul. Tuk rulez!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)