Zdravím, docela často hraju na DM a už mě rozčilují cheateři, kteří tam často hrají, nikdo s tím nic nedělá, nešlo by s tím něco udělat? Klidně bych se toho i zhostil, chodívám se tam vždy jen tak rozehrát. Shot-luck.
Zdravím, docela často hraju na DM a už mě rozčilují cheateři, kteří tam často hrají, nikdo s tím nic nedělá, nešlo by s tím něco udělat? Klidně bych se toho i zhostil, chodívám se tam vždy jen tak rozehrát. Shot-luck.
Sranda, ze to pises akurat ked sme zlepsili system hlaseni a admini reaguju na hlasenia viac ako kedykolvek predtym. :)
Hlas cheaterov cez /cheater alebo cez ! do chatu, ked chces si podaj ziadost o prava (predtym ako to spravis odporucam mat aspon 30 hlaseni).
V cem se to prosim zlepsilo, na me hlaseni stejne nikdo nechodi, a to mam temer 100% uspesnost. Ajo pockat furien mod je na jinym portale asi kde hrajou jini admini chapu sry...
0000 - INFINITY
Zlepšiť sa to zlepšilo ale problém s aktivitou počas školy/práce tu bude vždy. Takže môžeš hlásiť koľko chceš ale keď nie je žiadny admin online, tak je ti to prd platné, nikto nepríde. A ak spomínaš Furien, tak tam je to o to horšie, že tam má práva najmenej adminov.
no Furien keď si zrátaš tak Pelargos občas, Troppe keď má veľa času, Samčo večer aj to nie vždy, Delik cez víkend... je pravda, že keď hlásim tak 90% je niekto online ale na to, že to je 1 nie full server tak cheaters, obchádzači a s prepáčením dementi sa tam množia... aj dnes keď som hlásil aj na steam tak nikto nešiel (nie každému sa tam chce riešiť nonstop kemp, nadávky, flame atď.)
Nadávky a kemp nemá cenu řešit, ale ty cheaty se tam vyskytují opravdu často, popravdě tam hraju docela často, hodně teda když jsem v práci :-) Ale poslední dobou jsem tam dlouho neviděl dát někomu ban.
ono na steame si pridaj adminov a hlás alebo /cheater alebo cez "!" a po pár hláseniach si drž aktivitu a požiadaj si o práva :) nadávky a kemp nemá cenu riešiť ak to tam neserie 3/4 servera... kde sú tie časy kedy som videl, že aj 20/24 hodín bol server pokrytý adminmi ingame, ktorí si držali v hre aktivitu a starali sa o ten server
Ne každý prdí ve hře celý den. Každý buď pracuje nebo má školu. Pokud máš nutkání chránit zákon, zažádej si o práva, počkej tak rok a tadá.
egocentrický, arogantní a sebestřední famfulín
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)