Zobrazit výsledky od 1 do 6 z 6

Téma: Reset

  1. #1
    Stálý člen Avatar uživatele teosek123
    Datum registrace
    Jun 2014
    Příspěvky
    61


    Reset

    Zdravím , mohu se zeptat, kdy bude zase reset levelů na serveru COD:MW ?
    tEO.

  2. #2
    Stálý člen Avatar uživatele Military
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    156


    Odpověď: Reset

    Nie že by som chcel niečo namietať, ale ani nie je zas tak dávno čo jeden reset bol a je tu desiatky ďalších serverov čo potrebujú tiež starostlivosť. Ak píšeš o resetu dobre by bolo napísať aj zmeny aby to nebolo úplne rovnaké napríklad viac itemov a to tiež zaberie čas. Ak máš všetko max lvl tak rozbehni novu postavu. V pohode v prvý deň vyexpiš lvl 30. Prvy krát po resete, starú postavu den 1, lvl 36 bez vip. Potom som deň predtým než sa my pokazil počítač dal novú postavu lvl 30+- a to bolo na nešťastie naposledy... Vraj na môj počítač zohnať súčiastky bude servisný čas na dobu neurčitú, keďže môj PC ma skoro 13 rokov. :( Ale na druhú stranu nikdy som ho nečistil ani nedal do servisu, preto si opravu zaslúži. Až príde doexpím to na 150 zas :D

  3. #3
    Jailbreak spešl Avatar uživatele Maniac25
    Datum registrace
    Feb 2016
    Příspěvky
    38


    Odpověď: Reset

    Myslím si, že kdyby byl znova reset, tak by to už nové lidi nepřilákalo, spíše naopak, že starší hráči, kteří už měli 200 lvl a teď to expí znova a mají už zase nějaké ty 150 lvl, tak by to už spíš přestali hrát a COD by bylo více mrtvé než už je. Třeba já tam hraji už dost dlouho a když byl reset, tak jsem tam znova začal chodit pravidelně, ale kdyby byl znova reset, tak už tam fakt nejdu, protože to dá docela čas vyexpit aspoň 1 ten max lvl.
    Takže pokud by byl reset, tak bych ho dal spíš až na nový rok, než po cca půl roce? co byl poslední.

  4. #4
    Stálý člen Avatar uživatele Military
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    156


    Odpověď: Reset

    No s tým až tak nesúhlasím ja som dal lvl 150 na Swat za 16 dní hrania bez vip, stopovalo my to 6 ľudí. :) Len bolo na konci na znechutenie, posledných 5 dní. Ten odporný balanc že ja som mal v tíme 11 ľudí lvl 60- a proti mne boli hráči s lvl 80+ a to dvanásti. To aj sám ježíš vie jak som bol s toho vytočený, hlavne na hunticu keď mám 7 nábojov v deaglu a beží po mne 8 hráčov s automatmi a v rohu čítam odhora dole umierajúci spojenci.

  5. #5
    Jailbreak spešl Avatar uživatele Maniac25
    Datum registrace
    Feb 2016
    Příspěvky
    38


    Odpověď: Reset

    Citovat Původně založeno Military Zobrazit příspěvky
    No s tým až tak nesúhlasím ja som dal lvl 150 na Swat za 16 dní hrania bez vip, stopovalo my to 6 ľudí. :) Len bolo na konci na znechutenie, posledných 5 dní. Ten odporný balanc že ja som mal v tíme 11 ľudí lvl 60- a proti mne boli hráči s lvl 80+ a to dvanásti. To aj sám ježíš vie jak som bol s toho vytočený, hlavne na hunticu keď mám 7 nábojov v deaglu a beží po mne 8 hráčov s automatmi a v rohu čítam odhora dole umierajúci spojenci.
    Ne každý tam byl furt. Já tam chodil dřív třeba tak cca 2 hoďky denně a vyexpil jsem snipera cca za 4/5 měsíců. Je pravda, že jsem expil mezitím ještě 1 classu, ale i tak. A teď už by jsi to rozhodně třeba za 16 dní nevyexpil, protože jsi rád, že tam je třeba 10 hráčů a to ještě je huntic). Asi jsi tam dlouho nebyl od té doby, co jsi to vyexpil, bych řekl.

  6. #6
    Stálý člen Avatar uživatele Military
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    156


    Odpověď: Reset

    S tým tiež nesúhlasím, je pravda že keď už expím nejakú postavu tak je nezmysel schválne si to miešať s ďalšími troma. Potom to vyexpi 3x menej, no než sa my pokazil počítač, čo ani nie je tak dávno, som začal lvl 0 novú postavu a skončil o 4 hodiny lvl 35+-. Na ďalší deň som šiel spustiť počítač a po spustení stále viac a viac spomaľoval až o 6 sekúnd zamrzol. Čiže som skončil na tom lvl 35+- bohužiaľ. Ale až my o par mesiacoch príde počítač späť s opravy, opäť to rozbehnem aby bol lvl 150 :) Najväčši problem bude zohnať v dnešnej dobe nejaké moduly doňho keďže mam aj možnosť na tom počítači spúšťať 3D a 2D grafiku. Pri 2D grafike to ťahá aj hry ako BF4 aj keď to na každej druhej hre píše že nespĺňa minimálne požiadavky. Odklikám 20 30 tabuliek warning a hra ide jak raketoplán :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •