Zobrazit výsledky od 1 do 11 z 11

Téma: bug munice

  1. #1
    Nováček
    Datum registrace
    Oct 2018
    Umístění
    Olomouc
    Příspěvky
    89


    Talking bug munice

    Čus, nevím jak je ten bug starý, nebo jestli o něm víte, každopádně já jsem na něj přišel teď. Když po výstřelu rychle stistnete Q (tím rychle myslím téměř s výstřelem), tak vám hra neodebere munici. To se může hodit např. na aim serveru nebo na AWP.

    Demo pro ukázku: http://csko.cz/dema?UPD=eAUpBj7U

    Enjoy.

    E: Funguje to u všech zbraní.

  2. #2
    Expert člen Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    Momentálne najväčší sithsky lord
    Příspěvky
    444


    3 z 4 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: bug munice

    Staré ako sewellove ponožky.

    Ten bug pravdepodobne patrí k súčasti cska.
    Myslím si že to nikomu nevadí a nie každému sa to furt
    podarí + 60% cca hráčov o tom vôbec nevie
    Naposledy upraveno deepLy disappointed; 27-02-19 v 16:08. Důvod: Doplnenie textu

  3. #3
    Server admin Avatar uživatele Revan
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Furien, HnS, Jump, Bhop, Knife
    Příspěvky
    632


    Odpověď: bug munice

    Hellou, o tom bugu viem už veľmi dlho a je to taká fun vec v podstate k ničomu, pretože sa ti nemusí vždy podariť a pri swape zbraní riskuješ, že ťa niekto ez killne... Maximálne je to good s deaglom lebo šetríš náboje ale aj to by si musel mať AB aby to k niečomu bolo :D A neni to bug niektorého servera ale celkovo hry.

  4. #4
    Nováček
    Datum registrace
    Oct 2018
    Umístění
    Olomouc
    Příspěvky
    89


    Odpověď: bug munice

    Citovat Původně založeno Off_Man Zobrazit příspěvky
    Hellou, o tom bugu viem už veľmi dlho a je to taká fun vec v podstate k ničomu, pretože sa ti nemusí vždy podariť a pri swape zbraní riskuješ, že ťa niekto ez killne... Maximálne je to good s deaglom lebo šetríš náboje ale aj to by si musel mať AB aby to k niečomu bolo :D A neni to bug niektorého servera ale celkovo hry.
    Proto je to dobrý jen na AIM/AWP

  5. #5
    Stálý člen (Red Bull :D) Avatar uživatele Lageris
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    Slovensko Nitra
    Příspěvky
    127


    Odpověď: bug munice

    Citovat Původně založeno Off_Man Zobrazit příspěvky
    Maximálne je to good s deaglom lebo šetríš náboje ale aj to by si musel mať AB y.

    :D a nemáš ? alebo ?
    PLESK HO TAM :D

  6. #6
    Expert člen Avatar uživatele Enjoy
    Datum registrace
    Nov 2017
    Umístění
    Ten Nejoblíbenější
    Příspěvky
    477

    *VIP*



    Odpověď: bug munice

    Enjoy. ? :D taky o tom vím
    https://www.youtube.com/watch?v=QLhT7jEfiIw
    https://www.youtube.com/watch?v=Lx1iH8DgrLE

    Smích chytré lidi léčí. A jen blbce uráží. Jan Werich
    Nesuďte jiných, dokud nesoudíte i sebe. Bob Marley

  7. #7
    Pokročilý člen Avatar uživatele Deyik
    Datum registrace
    Nov 2018
    Příspěvky
    138


    0 z 3 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: bug munice

    Jsi sto let za opicemi. xDDDDDD
    Věděl jsem o tom, časem na to přijde každý.
    Only death makes me cry.


  8. #8
    Nováček
    Datum registrace
    Sep 2014
    Příspěvky
    93


    Odpověď: bug munice

    Ale ono ve skutecnosti nevystreli. Teda myslim.
    <a href=http://steamsignature.com target=_blank><img src=http://steamsignature.com/profile/english/76561198154497349.png border=0 alt= /></a>

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Iluminato
    Datum registrace
    Jan 2015
    Umístění
    JailBreak, Furien
    Příspěvky
    49

    *VIP*



    Odpověď: bug munice

    Citovat Původně založeno Hybrid Zobrazit příspěvky
    Ale ono ve skutecnosti nevystreli. Teda myslim.
    Vystrelí, ibaže nemá vo väčšine prípadov damage.
    Odskúšané aj na dust final fix mape, kde vystrelené ammo nepoškodí dvere na cts... takže hypoteticky nemusí ubrať hp hráčovi..

  10. #10


    Odpověď: bug munice

    Je to bug celkově teto hry, ne serveru.

  11. #11
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2019
    Příspěvky
    3


    Odpověď: bug munice

    Ahoj, bohužel, je to už doba co jsem na to přišel a testoval jsem dlouho. Při tomhle bugu např. s awp, je slyšet výstřel, neubyde náboj, ale žádný DMG to nedá, Tudíž je to spíš na obtíž, protože místo možného killu neuděláš ve skutečnosti nic. A pokud vím, ten komu se to takto bugne, je jediný co ten výstřel slyší.. pro ostatní to vypadá jen jako QQ na prázdno

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •