Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: Mikrofon

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Vortexx
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Ostrava-Vítkovice
    Příspěvky
    83


    Exclamation Mikrofon

    Zdravíčko, potřeboval bych pomoci.

    Jedná se o zapeklitou situaci, kterou se snažím opravit už nějaký ten pátek, ale stále jsem nenašel řešení. Problém je takový, že když chci mluvit do hry a držím tlačítko na kterém mam voice nejde mne slyšet to se, ale změní jakmile se připojím na teamspeak. Bez jakéhokoliv restartu hry nebo změnění něčeho mne po napojení nebo zapnutí teamspeaku jde slyšet.

    Děkuji za všechny rady předem. Člověk, který na to kápne bude nějakým způsobem odměněný.

  2. #2
    Profesionální člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    259


    Odpověď: Mikrofon

    Používáš bezdrátová sluchátka s mikrofonem ?
    Naposledy upraveno Asiimovíček; 06-12-19 v 14:21. Důvod: chybička se bloudila
    My Steam Profile (from SteamDB)

    „Když se vytratila veškerá naděje, když nikdo nepřichází na pomoc a krásy života vyprchaly, zjišťuji, že pomoc přece přichází, i když nevím jak a odkud.“

  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Vortexx
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Ostrava-Vítkovice
    Příspěvky
    83


    Odpověď: Mikrofon

    Ne

  4. #4
    Profesionální člen Avatar uživatele Vachyas
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Chernobyl
    Příspěvky
    224

    *VIP*



    Odpověď: Mikrofon

    No ale na Ts to máš aktivovaný hlasem, pokud se nepletu. No a v csku se občas stává, že se nabindovaný tlačítko neuloží do configu, tak se můžeš zkusit mrknout do nastavení, jestli to tam máš. Nic jinýho mě asi nenapadá.

  5. #5
    Profesionální člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    259


    Odpověď: Mikrofon

    Mohl bych se ti akorát na to podívat přes AnyDesk či TeamViewer, takto asi moc nepoznám, o co by šlo za problém
    My Steam Profile (from SteamDB)

    „Když se vytratila veškerá naděje, když nikdo nepřichází na pomoc a krásy života vyprchaly, zjišťuji, že pomoc přece přichází, i když nevím jak a odkud.“

  6. #6
    Server admin Avatar uživatele Revan
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Furien, Jump, Knife, Aim
    Příspěvky
    667


    Odpověď: Mikrofon

    To môže spôsobovať veľa vecí. Pohraj sa s nastaveniami mikrofónu priamo v PC alebo daj cez steam overiť integritu súborov, pozri nastavenia ingame voicu.

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Vortexx
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Ostrava-Vítkovice
    Příspěvky
    83


    Odpověď: Mikrofon

    Citovat Původně založeno Vachyas Zobrazit příspěvky
    No ale na Ts to máš aktivovaný hlasem, pokud se nepletu. No a v csku se občas stává, že se nabindovaný tlačítko neuloží do configu, tak se můžeš zkusit mrknout do nastavení, jestli to tam máš. Nic jinýho mě asi nenapadá.
    Nabindovaný to je normálně.

  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Vortexx
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Ostrava-Vítkovice
    Příspěvky
    83


    Odpověď: Mikrofon

    Citovat Původně založeno Off_Man Zobrazit příspěvky
    To môže spôsobovať veľa vecí. Pohraj sa s nastaveniami mikrofónu priamo v PC alebo daj cez steam overiť integritu súborov, pozri nastavenia ingame voicu.
    Už jsem zkusil vše kromvtoho ověření souborů, zkusím a pak napíšu.
    E: Nic
    Naposledy upraveno Vortexx; 14-12-19 v 21:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •