Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: [ archivace 21.4. ] config pro server jailbreak..

  1. #1

    [ archivace 21.4. ] config pro server jailbreak..

    dobrý den za prvé bych dodal že nevím jestli to dávám dobře.. ale je to dotaz tak snad jo... takže k věci.. dost by my pomohlo a zajímalo kdyby jste mi poradili jak nabindovat nějaký příkazy.. jako /simon , /open /box a /stopbox už mám.. ale
    zajímalo by mě jestli jde nabindovat doplňovaní HP veznum atd... dost by my to ulehčilo hru.... a určitě i jiným simonum... :D děkují předem za odpovědi.....
    Naposledy upraveno bobs; 19-04-21 v 00:19.

  2. #2

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Ahoj, ja by som ti akurát skôr povedal, že čím častejšie budeš hrať Simona, tým rýchlejšie budeš zvládať reagovať na veci ktoré sa ti budú diať na jb a bude ti stačiť iba bind na /simon či /open. Stačí si zvyknúť na ktorom tlačítku máš daný bind a ovládať čo kde je a nebudeš potrebovať ďalšie bindy ktoré by ti zaberali miesto;)


    E: poskúšal som pár bindov, tu máš full bind na doplňovanie hp:) bind "x" "say /simon; slot6"
    Naposledy upraveno InLoveSvK; 19-04-21 v 09:13.


  3. #3

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Citovat Původně založeno InLoveSvK Zobrazit příspěvky
    Ahoj, ja by som ti akurát skôr povedal, že čím častejšie budeš hrať Simona, tým rýchlejšie budeš zvládať reagovať na veci ktoré sa ti budú diať na jb a bude ti stačiť iba bind na /simon či /open. Stačí si zvyknúť na ktorom tlačítku máš daný bind a ovládať čo kde je a nebudeš potrebovať ďalšie bindy ktoré by ti zaberali miesto;)


    E: poskúšal som pár bindov, tu máš full bind na doplňovanie hp:) bind "x" "say /simon; slot6"

    Hmm máš pravdu.... a děkuji ti za bind.. ale myslel sem že jde dat do konzole jako doplhp.. ale asi to nejde...
    Pokud ještě někdo nechce něco napsat do tématu... tak můžete lock..

  4. #4
    Nováček
    Datum registrace
    Mar 2021
    Umístění
    Ivančice
    Příspěvky
    4

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    dostal sem ban bezduvodně potřeboval bych poradit co s tím mám dělat doufám že se mi ozvete děkuji :D

  5. #5

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Citovat Původně založeno mafianLP Zobrazit příspěvky
    dostal sem ban bezduvodně potřeboval bych poradit co s tím mám dělat doufám že se mi ozvete děkuji :D
    děláš si z nás prdel? :DD proč to píšeš sem založ si vlastní téma do kategorie žádosti o UB... a nepiš to tady :DDDDD


    ,,Být vůdcem znamená být schopný hýbat masami.“
    - Adolf Hitler

    „Je štěstím pro stát, když lidi nepřemýšlejí.“
    - Adolf Hitler

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Baška
    Datum registrace
    Feb 2021
    Příspěvky
    16

    *VIP*

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Ak si dostal ban, tak ti radím napísať tu ak si chceš požiadať o UB
    - https://csko.cz/forum/forumdisplay.p...1dosti-o-unban

  7. #7
    Spešl hráč Avatar uživatele Any
    Datum registrace
    Dec 2018
    Příspěvky
    47

    *VIP*

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Citovat Původně založeno mafianLP Zobrazit příspěvky
    dostal sem ban bezduvodně potřeboval bych poradit co s tím mám dělat doufám že se mi ozvete děkuji :D
    Ahoj, věnuj prosím svůj příspěvek sekci Žádosti o unban.
    Přesnější návod zde: https://csko.cz/forum/showthread.php...n%26%23367%3Bm
    Stop being such a fucking cliche.

  8. #8

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Citovat Původně založeno bobs Zobrazit příspěvky
    Hmm máš pravdu.... a děkuji ti za bind.. ale myslel sem že jde dat do konzole jako doplhp.. ale asi to nejde...
    No takto, ak si chcel bind na klávesu skrz ktorú ti ihneď doplní hp cez simon menu, tak ten bind je bind "x" "say /simon; slot6" presne tento, zmačkneš klávesu, doplnia sa hp väzňom.


  9. #9

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Výběr z menu si můžeš nabindovat způsobem použití aliasů, kde za pomocí příkazů wait a menuselect 0-9 vybíráš jednotlivé položky v menu. Použití waitu je velmi důležité, protože jednotlivé přepínání mezi položkami v menu ve skutečnosti nějakou malou nepostřehnutelnou chvilku trvá, protože server musí zpracovat požadavek na výběr z menu a otevření dalšího menu. Doporučuji si tedy udělat alias na deset waitů (tedy čekání 10 framů).

    alias "w10" "wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait"

    A pak už vytvářet aliasy na výběr z menu tímto způsobem.

    alias "select1" "say /simon; w10; menuselect 1; w10; menuselect 2"
    alias "select2" "say /simon; w10; menuselect 5; w10; menuselect 3"

    atd.

    Každý příkaz "say /simon" a "menuselect" trvá jeden frame na vykonání a každé w10 trva 10 framů, takže pokud máš stabilních 100 fps (fps_max 99.5!!!), tak oba aliasy select1 a 2 trvají 23 framů, tedy 0,23 sekund. Při fps_max 59.5 (60 fps) trvá vykonání scriptu 0,38 sekund.
    Naposledy upraveno Grakon2702; 19-04-21 v 18:00.

  10. #10

    Odpověď: config pro server jailbreak..

    Citovat Původně založeno InLoveSvK Zobrazit příspěvky
    No takto, ak si chcel bind na klávesu skrz ktorú ti ihneď doplní hp cez simon menu, tak ten bind je bind "x" "say /simon; slot6" presne tento, zmačkneš klávesu, doplnia sa hp väzňom.
    dobře diky...


    Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Výběr z menu si můžeš nabindovat způsobem použití aliasů, kde za pomocí příkazů wait a menuselect 0-9 vybíráš jednotlivé položky v menu. Použití waitu je velmi důležité, protože jednotlivé přepínání mezi položkami v menu ve skutečnosti nějakou malou nepostřehnutelnou chvilku trvá, protože server musí zpracovat požadavek na výběr z menu a otevření dalšího menu. Doporučuji si tedy udělat alias na deset waitů (tedy čekání 10 framů).

    alias "w10" "wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait"

    A pak už vytvářet aliasy na výběr z menu tímto způsobem.

    alias "select1" "say /simon; w10; menuselect 1; w10; menuselect 2"
    alias "select2" "say /simon; w10; menuselect 5; w10; menuselect 3"

    atd.

    Každý příkaz "say /simon" a "menuselect" trvá jeden frame na vykonání a každé w10 trva 10 framů, takže pokud máš stabilních 100 fps (fps_max 99.5!!!), tak oba aliasy select1 a 2 trvají 23 framů, tedy 0,23 sekund. Při fps_max 59.5 (60 fps) trvá vykonání scriptu 0,38 sekund.

    ok... dobře děkuji za pomoc...


    ,,Být vůdcem znamená být schopný hýbat masami.“
    - Adolf Hitler

    „Je štěstím pro stát, když lidi nepřemýšlejí.“
    - Adolf Hitler

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •