30 minutový video renderuju cca 1 hodinku a něco přes movie maker
a mám 20 MB/s
30 minutový video renderuju cca 1 hodinku a něco přes movie maker
a mám 20 MB/s
Naposledy upraveno Slunicko; 26-12-12 v 11:02.
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Download upload presne nevim, puky co by si nechcel k cemu mi bude internet co bude mit 100 mb/s kdyz uplne napohodu staci to co mam prumerny film mam stazeny cca za 5 minut a nic jineho okrem toho uploadu nepotrebuju takze asi tak :)
asi pul roku nazpet jsem mel asi 10 mb/s a kdyby jsme nepresli k jinemu dodavateli ktery nabizi min prave tech 20 tak bych to nechal na te desitce nikdy jsem s tim nemel problem a slapalo to skoro stejne..
a ja doma pocitac nevypinam takze mi je jedno jak dlouho to uploaduju ikdyz je to na YT to 30ti minutove video cca za 20 minut, takze i kdyby se to uploadovalo celou noc tak mi je to putna :)
Naposledy upraveno Slunicko; 26-12-12 v 20:49.
A Pinere pro radost jsem se cele rano resp. 6 hodin stoural proc je ten zvuk tak potichu a obcas ten double hlas, mam takovy program na prislusenstvi je tam vsechno co mam picle v pc a u mikraku jsem mel nastaveno ztiseny zvuk a ozvenu proto to tak bylo a jeste specialne kvuli tobe jsem premejslel jak udelat defenestraci v minecraftu a uz neco mam takze se muzes tesit :D
sry za double post ale v offu je to snad jedno?
Udelam v creativu repliku mrakodrapu a nekde nahore bude lehci redstone obvudek a pak uz jen nakyho Paroubka najit abych ho z toho okna mohl poslat :D
Tak toto už bylo super, bavilo mě to a tak :D
Akorát tam máš jedno mínus, kde je defenestrace ?!
Ale jak už jsem říkal, super. :D
Pinere to bude zvlášť :D ted mi trochu pomohla lili mi likla video a hned naskočilo 300 shlédnutí a 15 odběrů :) aviatik děkuju ale mě ta sranda u toho nejde :/ :D
zejtra budu točit tak zkusim trošku té srandy do toho no.. :D ale nic neslibuju když jsem tam sám tak mi to moc vtipný nepřijde :D
btw: Nechtěl by semnou někdo natočit nákou parkour mapku?
Naposledy upraveno Slunicko; 25-01-13 v 17:33.
To by asi nevadilo, faili jsou prave to co lidi na videiich bavi, bohuzel ja jsem dokonalej a zadne faili nedelam :D takze to mam tezke :(
Slunicko Niekedy možme.. mám s kamošom channel tak AK budeš chieť napíš mi ;)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)