a já cvičim v hospodě s půlitrama, ha...už mám obvod na bicáku 55cm, kdo mě trumfne ? :-D
"Zeus neni bůh, je to jen obyčejnej trouba. Johny Pampeliška * 1987
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
objevil jsem malou, dostačující posilku, 10 korun cesta, 10 korun vlezný, heč
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
Poradítě mi někdo potraviny, který dopomůžou tělu zregenerovat, abych mohl další den cvičit? Nechci žádný prášky.
Btw taky jsem si koupil před tejdnem novou hračku a ani jsem se nepochlubil, 7.25 kilo gaineru MASS FUSION s vanilkovou příchutí, po dobrání popřípadě řeknu jak je je využitelnej, kupoval jsem to za 1600,-
![]()
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
[13:44] jolo32323: mas ten mik vobec zapojeny?
[13:45] Annie: mám dve ružové dierky, v oboch bol a nejde:D
průběžně doma pár let, jinak posilka od včerejška po dlouhý pauze
po treninku tam posli dve polevkove lzicky medu a na noc tvaroh a mozna te za dva dny nebude nic bolet :D
#ego #boost
Tak z posilky si za chvíli zvykneš a druhej den tě to bolet nebude, okrem nohou, ty budou bolet i když do sebeš vysypeš celej balík BCAčka
Jinak žádnou potravinu která umožňuje regeneraci neznam, ale jak si zvykneš tak to půjde v pohodě, max 14dní a už to pocejtíš jen ten den
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)