Tiez sa chcem podakovat za JB only steam :) dakujem, mozem si tam ist zahrat.
No takže takto. Ak to má byť only steam s oldpackom, tak to úplne stratilo význam. Som myslel, že ide o to, aby sa počuli steameri BEZ oldpacku. Takto je to len obycajny JB akurát bez NS. Takže sa mi úplne stratila poitna toho celého.
Čo tak pridať tam podmienku do pravidiel, že steam musí byť bez úprav, alebo tak nejak?
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Taky jsem dnes čekal, že si zahraju poprvé JB a to bez oldpacku. Kdyby se ale oldpack zakázal, jak by to dělali admini/spešlové, kteří oldpack musí mít kvůli ostatním serverům?
Nijak,nechodili by tam.Tým pádom by tam bolo povačšine prázdno.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
GL&HF. It´s just a game.
Čau, no nějak sem todle nečet ale co mam dělat když mam steam a neslyšim ct ?
GL&HF. It´s just a game.
vždit nejde
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)