Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 20

Téma: <3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

<3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

Vypis z konzole:

Detaily banu
    Hráč <3POOOOOOOOOOOOPy.
    Typ banu SteamID
    SteamID STEAM_0:0:75411690
    IP adresa 109.81.210.202
    Udělen 25-05-2015 - 18:38
    Délka BANu Trvalý
    Vyprší nepoužito.
    Důvod Wallhack
    BAN dal Admin wowz0r (wowz0r)
    BAN dal Server csko.cz | Classic

Poznamka:
    wat?
    Naposledy upraveno hofy; 25-05-15 v 22:12.

Ex-admin Avatar uživatele wowz0r
    Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění
    Klasické a AIM servery, RC cars

Odpověď: <3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W

clear
    I ♥ Classic

Ex-admin Avatar uživatele Giussepe
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Nové Město nad Metují

Re: <3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

Za mě wallhack. Nicméně, trvám na svém tvrzení, což je i zachyceno na demu, že jako trial bys steamery banovat neměl. Jednou tu je zavedený nějaký systém a pravidla, tak bys to měl respektovat a nedělat tu z toho kůlničku na dříví.

Ex-admin Avatar uživatele wowz0r
    Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění
    Klasické a AIM servery, RC cars

A já trvám na svém tvrzení, že když dělám admina 8 let (ale tady jsem trial), tak nebudu shánět někoho jiného kvůli tomu, že hraje na Steamu. Rozhodně nemám v plánu z toho dělat kůlničku na dříví, ale pokud udělám chybu (což se nestane), ponesu si za to následky sám. Nebanuju, dokud si nejsem jistej ;)

ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W

Stálý člen Avatar uživatele Jarny ^|
    Datum registrace
    Jun 2013
    Umístění
    Košice !

Ahoj,nedalo mi sa sem nevyjadrit,zamna tam to wh je .. ale Giusepe myslel nieco uplne ine..je sice pekne ze admina robis dlho, ze mas skusenosti ale tu ide o to, ze vela trialov davalo steamerom faily tak sa uviedlo pravidlo,prikazalo aby Trial admini nebanovali hrace ze steamem,nikdo nerekl,ze skusenosti nemas :-) nebo se pletu Giusepe ?myslel si to tak podla mna..a wh tam je..cus

... muze se vam to jen vzdat.. jinak ub n ijak nejde dostat?
    I ♥ Classic

Ex-Náborář Avatar uživatele dhaaqu
    Datum registrace
    Mar 2013
    Umístění
    CTF a Aim servery

Re: <3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

Odpověď: Re: <3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

Citovat Původně založeno Giussepe Zobrazit příspěvky
    Za mě wallhack. Nicméně, trvám na svém tvrzení, což je i zachyceno na demu, že jako trial bys steamery banovat neměl. Jednou tu je zavedený nějaký systém a pravidla, tak bys to měl respektovat a nedělat tu z toho kůlničku na dříví.
    Co je zachyceno na demu? Že tě nepožádal, abys mu dal ban ty? Hunt hunt na bany? Wallhack.

Server admin Avatar uživatele Samco
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Bratislava

Ahoj, WH.

Ex-admin Avatar uživatele Giussepe
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Nové Město nad Metují

Re: Odpověď: Re: <3POOOOOOOOOOOOPy. --> wowz0r

Citovat Původně založeno pweredbytvaroh Zobrazit příspěvky
    Co je zachyceno na demu? Že tě nepožádal, abys mu dal ban ty? Hunt hunt na bany? Wallhack.
    Jo, máš naprostou pravdu. Mám totiž za každej ban pětikilo a sere mě, když mě někdo bany vyžírá...

....

Ne fakt, jebu na to. Zase se mi potvrdilo, že jakékoliv snažení zde na kotelně je odměněno tím, že je za totálního kokota. Je tu zavedený nějaký systém, který tak nějak funguje, ale když upozorním na to, že to někdo porušuje, tak je to jak házet perly sviním. Bohužel Kotel má moc práce a tak se portálu nemůže pořádně věnovat a pak to tak vypadá. No nebudu to dál pitvat, budu si hledět svýho a o nic ostatního se už nestarat, stejně to nemá cenu.

Jen na závěr bych chtěl poděkovat Jarnymu, který mě v tomto podpořil.

Stálý Maniak
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Levice

WH,
    Rozdiel medzi trialom a adminom: Trial nevidi sračky v AF :)
    Máš nick: 320.230.401.333:27089 tak to riadne provokuješ ľudí čo o tom hovno vedia.
    Sometimes it's hard to know, which way you're supposed to go

RETARDI Z KOTELNY - https://uloz.to/!Sz9nVaB8lNC9/tupci-txt PW je v názve vety obsiahnuté.

Ex-admin Avatar uživatele NarutoO
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    Kraj středočeský

Chjo, děcka čtěte taky to fórum někdy http://csko.cz/forum/showthread.php?...831#post346831

//Podporuju Župezzeho taky, a to bez ohledu na to, že jsem kvůli tomu přišel o ban. Z formálního hlediska je lepší pravidla dodržovat, když jsou dohodnutá a jednoznačná. Pak se o tom nemusíme hádat ve vláknu, které k tomu neslouží.
    Naposledy upraveno NarutoO; 26-05-15 v 10:13.

Ex-admin Avatar uživatele Tutinko
    Datum registrace
    Feb 2014
    Umístění
    Žilina

jj, s Narutom sme ho nejak riesili, takze nebudem ani kukat demo, co pridaval wowz0r, cheater je pravom zabanovany.

Ex-admin
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Karviná/Brno

Demo no comment ......

Dal ban steamerovi a co ? Kdyz si je jisty .... lepsi, nez kdyby tam ta zapnuta spina behala dalsich nvm kolik desitek minut jen kvuli takove picovine, ze trial nema pravo banovat steam in-game. Kdyz se vam to nelibi, tak jim vemte moznost banovat steamery pres web, coz by ovsem byla dalsi kokotina. ... Jinak kdyz me asi 2 tydny zpet wowzor volal na server, abych mu zabanoval steamera, tak jsem mu sam rekl, at mu da ban pres web a pak ho kickne .... nevidim duvod, proc bych mel jit na server nekoho banovat, kdyz to muze udelat dotycny sam, kdyz si je jistej, ja bych jeste musel dalsich nvm kolik minut drepet ve spectu a cumet na neho znova, protoze bany na neci slovo nedavam ........ radsi uz nic, uz jsem k tomu napsal dost drive, furt dokola ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání