Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 16

Téma: Zmena/uprava PP

Pokročilý člen Avatar uživatele Kalerab
    Datum registrace
    Feb 2012

Zmena/uprava PP

Zdravim,

uz parkrat tu boli nejake dotazy o zmene PP, ale tento som tu este nezachytil.
    Na DR uz vyse 2 rokov funguje pekny system duelov. Chcel som sa opytat, ci by nebolo mozne pridat ho aj na JB - samozrejme mam na mysli iba vyber zbrani a nie mackanie tlacitka. Pytam sa najma preto, ze je to uz nieco co je naprogramovane a existuje/funguje to a nemyslim si, ze by to bolo nejak extra zlozite pridat aj na JB.

Pre tych ktori nevedia - rozdiel duelov DR oproti JB je ten, ze tam nie je 5 zbrani na vyber ale 11 inak je to rovnaky princip ako PP(po kazdom naboji prebijat). Okrem klasickych zbrani co su na JB je tam famas, galil, m4, ak, glock a gulomet.
    Nemyslim si, ze by to nejak vyrazne zmenilo PP, ale predsalen trosku by ho to ozivilo.

S pozdravom
    Vasa najoblubenejsia zelenina, Kalerab

Odpověď: Zmena/uprava PP

Vzhledem k tomu, že je rozdíl jen v počtu zbraní, tak by nebyl problém tam přidat rovnou všechny :D.

Pokročilý člen Avatar uživatele Kalerab
    Datum registrace
    Feb 2012

Re: Odpověď: Zmena/uprava PP

Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Vzhledem k tomu, že je rozdíl jen v počtu zbraní, tak by nebyl problém tam přidat rovnou všechny :D.
    To je casovo narocnejsie, lebo treba nastavit ktora guna ma kolko nabojov, kedze na DR maju niektore aj 2 naboje :D
    Ale to co je na DR je vazne otazka par sekund, kde len prekopirujes 10 riadkov kodu z jednej funkcie do druhej

Stálý Maniak Avatar uživatele teecko
    Datum registrace
    Nov 2015
    Umístění
    Pod Mostem

Podle mě celkem zbytečnost většina hráčů si dá VD ( těch slabších ) a ti ostatní zkušenější většinou dgl, scout nebo Awp :D
    Život je hořký, bohudík, Radegast. †™

Ex-admin Avatar uživatele KajSinek
    Datum registrace
    Sep 2016
    Umístění
    Košice

Predsa len je to dobrý nápad, ale je to PP ( posledné prianie vezňa ), ktoré má obmedzený limit, pretože za zdržovanie PP je kill a pre niektorých mladších by mohlo toto vyberanie byť dlhšie, ak by si fakt vyberali a nestihli ani dočítať a CT by ich zabilo za zdržovanie PP. Mne osobne by to nevadilo, ale zlý nápad to samozrejme by nebol. Som ZA , ale keby to ostalo tak ako to je momentálne teraz, nebolo by to až také hrozné. Len kôly tomu, že sa tam pridajú M4 a mnohé iné zbrane, tak JB to neoživy na toľko, že všetci budú v úžase.

Stálý člen Avatar uživatele Volume
    Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

To nemůžeš nikdy s jistotou říct :)

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

Ex-admin Avatar uživatele KajSinek
    Datum registrace
    Sep 2016
    Umístění
    Košice

Dobrý deň,
    Volume, ale ja to nevravím s istotou. Na forum sa stretneš s plno ľuďmi ktorý vyjadrujú svoj názor ako ja a názor nie je 100% garancia.
    Ďakujem za pochopenie.

Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Zlín, Prostějov

Stejné téma je zde.
    Já jsem pro.

CT nemá vůbec co zabíjet T za zdržování PP. Je tam vyhrazený čas na výběr, potom všichni chcípnou a začne nové kolo.

Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno KajSinek Zobrazit příspěvky
    Dobrý deň,
    Volume, ale ja to nevravím s istotou. Na forum sa stretneš s plno ľuďmi ktorý vyjadrujú svoj názor ako ja a názor nie je 100% garancia.
    Ďakujem za pochopenie.
    Nereagoval jsem na tebe ale ne téčko :D

Jo Grakone, ale zase si představ 3 minuty čekat na někoho kdo zdržuje jen aby v někom vařřil nervy

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

Citovat Původně založeno Volume Zobrazit příspěvky
    Nereagoval jsem na tebe ale ne téčko :D

Jo Grakone, ale zase si představ 3 minuty čekat na někoho kdo zdržuje jen aby v někom vařřil nervy
    Tak ten čas čekání snižte, ale to, že neumíte počkat 3 zasrané minuty, je váš problém.

Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Tak ten čas čekání snižte, ale to, že neumíte počkat 3 zasrané minuty, je váš problém.
    No jako mě je to vcelku fuk, aspoň si zajdu na hajzlík, ale ostatním to může vadit. A snížení toho času by nebyla špatná úprava :)

Expert člen
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Brno

bylo by fajn přidat nějaký guny do PP, rozhodně pro
    Tak je doadminováno

Citovat Původně založeno sef Zobrazit příspěvky
    Zdravím, tento výsledok som samozrejme čakal. Dôvod prečo som dostal ban: https://csko.cz/forum/showthread.php...fe-Helper-(rn)
    26/05/2020 23:04 <IKEA> já vím, jsem se tak narodil s ním už
    26/05/2020 23:03 <Koprakek> máš to moc velké

Ex-admin Avatar uživatele Nihilia
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    psychiatrická léčebna

Nevymýšlejte kraviny. Čím míň úprav, tím líp. Není nad čistý JB, bez všech "vychytávek".

Protože přidané zbraně v pp rozvrátí celý mód naruby...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání