Jeden offline a druhý afkuje takže kopeček je můj pánové![]()
Jeden offline a druhý afkuje takže kopeček je můj pánové![]()
Toto svet nevidel ! Vrchol drzosti toto ! Zavolajte sem veduceho nech si tu spravy v tomto bordely poriadok. Aha sme na kotelne, prepacte zle dvere.
Jak si to cital, tak som ukoristil Kopcek a utiekli sme na ukrajinu, kde nikto nejde dobrovolne.
"...Zmysel života vnímame ako niečo, čo nám dáva silu každý deň sa zobudiť a mať chuť pozrieť sa na svet. Tento cieľ sa však u každého počas života individuálne mení. V súčasnom svete je množstvo vecí, ktoré sa môžu stať zmyslom života.
Každý má právo žiť tak ako si sám vyberie a ostatní by ho nemali preto odsudzovať, ale pomôcť mu v jeho cieli, ak je správny, ak nie tak ho nenútiť zmeniť sa, ale naznačiť mu správne hodnoty v smerovaní jeho života.."
Jelikož nemohu dovolit aby tenhle kopeček ovládal noblemar či boneslash tak tam musím poslat celou jednotku vojáku aby mi kopeček zabrali zpět a tyto dva slabé lidi poslali pryč.
Šel jsi se dívat na telenovelu Má tlustá Valentýna, tak jsem ti ho vzal a hrajem JB.
Petulee a Kotelňácipodpovrchem
A nezapomeňme na Yuriho, Kejtynku (zlý jste na ní), Janku, Steu, Natálku a Nikol.(sad_grill).
medvidekteddy:To ne já, to můj bratr.
Discord=csko.cz
https://www.youtube.com/watch?v=LLsF...ature=youtu.be
Takový amatér jako boneslash nikdy nebude trvale vlastnit tenhle kopeček to dříve všichni utečou.. btw kopec jsem si vzal zpátky a koukám dále na Mi gorda Bella
tak jsem utekl s kopečkem![]()
A nezapomeňme na Yuriho, Kejtynku (zlý jste na ní), Janku, Steu, Natálku a Nikol.(sad_grill).
Discord=csko.cz
Utekl s kopečkem a prvním kroku zakopl a já mu opět kopeček sebral a odnesl na své původní místo a mohu s radosti říct že kopeček je můj opět..
víš jak ta Valentýna dostala šok? Bylo to tím že mě viděla, jak jsem sebralkopeček blesku rychle jak Chujer![]()
Discord=csko.cz
Dostala šok z tebe jelikož se furt marně snažíš krást ten kopeček o který vždy přijdeš bo jsi slab1 takže opět sem ti vzal kopeček a je to doma
Troppe ti dal ban, bo prej si zapat1tak kopeček je u mě
![]()
Discord=csko.cz
Troppe mi dal ban a já si zpětně dal unban a šel jsem zpět ti ukradnout můj kopeček hihi
Kde sa 2 ... 3 vyhrava. Kopcek je moj.
"...Zmysel života vnímame ako niečo, čo nám dáva silu každý deň sa zobudiť a mať chuť pozrieť sa na svet. Tento cieľ sa však u každého počas života individuálne mení. V súčasnom svete je množstvo vecí, ktoré sa môžu stať zmyslom života.
Každý má právo žiť tak ako si sám vyberie a ostatní by ho nemali preto odsudzovať, ale pomôcť mu v jeho cieli, ak je správny, ak nie tak ho nenútiť zmeniť sa, ale naznačiť mu správne hodnoty v smerovaní jeho života.."
Nemůže něco vlastnit co si nikdy doopravdy nevlastnil kamaráde.. Omyl kopeček je můj a jenom můj tak jako Bella heč
Program Kopcek bol odstraneni. Vytvoril som Kopcek v1.0Toto... Nie je to skutočné ? Čo to je "skutočnosť" ? Ako by si ju definoval ? Ak tvrdíš, že je to, čo môžeš cítiť, k čomu si môžeš privoňať, čo môžeš ochutnať a vidieť, tak potom skutočnosť nie je nič iné, než prosté elektrické impulzy vysielané tvojím mozgom.
I kdyby si měl deset kopečku tak to nic nezmění protože nebude s boneslashem vlastnit ani jeden a když už tak o něj zase rychle přijdete jako jste ho ukradli. Takže boj pokračuje a kopeček si beru na zpět a zase si ho ztratil jako posledně.
There are currently 169 users browsing this thread. (0 members and 169 guests)