Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazit výsledky od 16 do 25 z 25

Téma: jailbreak games

Ex-admin
    Datum registrace
    Oct 2011

Re: jailbreak games

Citovat Původně založeno HoracioKeine Zobrazit příspěvky
    A ano hrával jsem na gameshites kde jsem taky narval 4 kilča za extra vip a je mi to úplně k hov*u...
    Tím bych se moc nechlubil.

Expert člen Avatar uživatele mrkvicka
    Datum registrace
    Nov 2011
    Umístění
    Košíce

myslim ze do 5 rokoch to kotel urcite urobi :)
    to si posral.

Ex-admin
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Svet patrí mne.

Ale ja sa aj bojím toho že nové mody by boli možno aj trošku nepríjemne myslím ako dalšie hádky,konflikty atd :-)

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Sep 2011

Určitě bych nějáké ty mody přidal :) jako třeba zombie, metrix, only scout :)

Ex-admin
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Svet patrí mne.

Citovat Původně založeno Rosi! xP Zobrazit příspěvky
    Určitě bych nějáké ty mody přidal :) jako třeba zombie, metrix, only scout :)
    To by už bolo 5xmodov: schovka,prestrelka,zombie,metrix,only scout a ked berem aj HVD čo mod až taky nieje to by bolo prehnané aspoň podla mňa každý by chcel len hrať mod,mod a mod potom by bolo oveľa menej simonovania ak sa nemýlim mody 2X po sebe nejdu to by bolo kolo,mod,kolo,mod,kolo,mod aspoň podla mňa možno 2xmody aspoň na skúšku by šli a potom by sa mohlo vidieť ako sa to bude zvládať no je to na kotlovy :-)

Expert člen Avatar uživatele mrkvicka
    Datum registrace
    Nov 2011
    Umístění
    Košíce

Citovat Původně založeno piki Zobrazit příspěvky
    To by už bolo 5xmodov: schovka,prestrelka,zombie,metrix,only scout a ked berem aj HVD čo mod až taky nieje to by bolo prehnané aspoň podla mňa každý by chcel len hrať mod,mod a mod potom by bolo oveľa menej simonovania ak sa nemýlim mody 2X po sebe nejdu to by bolo kolo,mod,kolo,mod,kolo,mod aspoň podla mňa možno 2xmody aspoň na skúšku by šli a potom by sa mohlo vidieť ako sa to bude zvládať no je to na kotlovy :-)
    logicke by bolo ze mod by sa mohol dat az po 3 kolach bolo by to ovela lepsie
    to si posral.

Profesionální člen Avatar uživatele zavo
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Slovensko

Jj mrkvicka ma pravdu. Ale to by sa museli vymysliet nove pravidla ci ne? a piki tie hadky a konflikty su stale(ked niekoho zabijes zaspamuje ta ze FK. minule mi tak nadaval jeden pri prestrelke. ak sa teda nenaucia pravidla tak hadky a konflikty budu stale)

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Sep 2011

Samozdřejmě by to nebylo co 2. kolo :) Ale HVD bych teda do modu nepočítal :), protože za to většinou může simon a né vězni
    Naposledy upraveno Rosi! xP; 25-02-12 v 13:05.

Ex-admin
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Svet patrí mne.

Citovat Původně založeno mrkvicka Zobrazit příspěvky
    logicke by bolo ze mod by sa mohol dat az po 3 kolach bolo by to ovela lepsie
    Logické by bolo ,ale to by muselo sa tak nastaviť ak sa nemýlim teraz je to po 1kole normálnom takže neprebiehajme skôr by sa malo vyriešiť po koľkých kolách pôjde mod a potom ich pridať hádam by sa nedali mody a potom ako by sa dali spustiť :-) to by bol chaos!!

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Sep 2011

Tak dal bych spuštění modu nejpozději po 30 secundách po startu kola. A dal bych mod co 3 kolo max tj. Simon(VD), Simon(VD), Mod...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání