Strana 8 z 13 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 106 do 120 z 193

Téma: New heroes + buyxp

Kotel
    Guest

Re: New heroes + buyxp

Na zbrane je morpheus, veronika, vash. Dokud tu budou tihle, tak nebude duvod pouzivat jiny zbrane.

Profesionální člen Avatar uživatele EoL
    Datum registrace
    Aug 2011

Ano je, avsak ked ju (veroniku) niekto naexpi, tak ho bude zlozite zabit s default zbranami.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

a Kotel mozem sa spytat?? nespravil bys rozdiel medzi lvlmi 20k?? do toho lvlu 13-14 alebo aj 12 nech to tak vyde ze 100k xp... potom to nastav lubovolne ako budes chciet ;-) lebo je aj trosku nefer ze jeboton si beha s lvlom 15+ a daktory nemaju este ani 10lvl to je potom moc hard ho zabit... a to iste aj petass nwm kolko ma lvl... ale mal 21 po starom ;-)

Datum registrace
    Aug 2011

Ano, avsak ked to zmeni tak jebotonovi stupne level na 20 minimalne, petass ma tusim 15.. Jebot ma teraz tyzden ban, takze mame tyzden cas na doexpení :D

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

co uz no... :-D a za co ma ban? vulgarnost?? lol tyyzden :-D to dam lvl 20 :-D

Datum registrace
    Aug 2011

Navrhujem odstranit mapu de_rats_fabi, ak je viac T tak zabije ich 3-4 kazde kolo..

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

ne... mapa dobra.. spawn neni upraveny ;-) ked je 9+ tk killuje ;-) inak NIE! a chod ku ct ak mas problem ;-) pri ct je volne 14 miest

Kotel
    Guest

Cim vetsi level maji, tim hur se jim expi, protoze na serveru jsou low lvl hraci, tak za ne maji strasne malo.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

sak ja mam ban tyzden tkze mi to je sumafuk :D

E:za ten tyzden to pojde faka rychlo :-D
    Naposledy upraveno Kazki; 12-05-12 v 21:28.

Ex-admin Avatar uživatele Lazik
    Datum registrace
    Dec 2011

podla mna expenie je fajn, neni to ani malo ani vela... vcera som tam hral dokopy mozno hodinku a pol a v pohode 5 level co je podla mna fajn.. aj tí co boli naexpeny som ich dokazal s prehladom dat... podla mna XP rate je akurat nastaveny uz len doladit herov a bude to fajn :)
    *DEAD*ACHIN : listen ma toto co rychle mu robi/videl som ,JE CHEATER a kedpovie nie/klame

Datum registrace
    Aug 2011

jo XP je akurat nastavene pre low hracov, ale napr z 11 level na 12 je treba 40 000expu, coz si neviem predstavit co to bude z 29 na 30 :)

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

fuuu... zabava :-D co cakat... :-D :-D :-D

Ex-admin Avatar uživatele sILV3
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Ružomberok

Citovat Původně založeno EoL Zobrazit příspěvky
    jo XP je akurat nastavene pre low hracov, ale napr z 11 level na 12 je treba 40 000expu, coz si neviem predstavit co to bude z 29 na 30 :)

Zapni konečne brain. Ten server nemáš naexpiť za týždeň. Je jasné, že to bude trvať dáku dobu a teraz, keď sa začal server, to bude trvať tobôž dlhšie. Zatiaľ sa iba sťažuješ a tvoje sťažnosti nemajú žiadne opodstatnenie. To isté platí, aj keď si na serveri. Nič sa ti nepáči, joj. Keď sa ti niečo nepáči, tak aj napíš prečo a navrhni lepšiu alternatívu. Sťažovať sa vie každý.

Administrátor
    Server Admin
    Datum registrace
    May 2011
    Umístění
    Hlavní nádraží

*VIP*

Nešlo by nějak udělat aby v chatlogu nebylo tome a buyxp? Dělá to tam docela bordel když tam něco hledam.

Datum registrace
    Aug 2011

Citovat Původně založeno sILV3 Zobrazit příspěvky
    Zapni konečne brain. Ten server nemáš naexpiť za týždeň. Je jasné, že to bude trvať dáku dobu a teraz, keď sa začal server, to bude trvať tobôž dlhšie. Zatiaľ sa iba sťažuješ a tvoje sťažnosti nemajú žiadne opodstatnenie. To isté platí, aj keď si na serveri. Nič sa ti nepáči, joj. Keď sa ti niečo nepáči, tak aj napíš prečo a navrhni lepšiu alternatívu. Sťažovať sa vie každý.
    Vela veci som navrhol a boli zamietnute, z nezistenych dôvodou. Ja sa nestazujem, len som poukazal, ake to bude dat taky level. Kde som napisal, ze treba zmenit hodnoty urovni levelov? Neviem co sa do mna navazas, bavi ma to tam hrat a to je jedine co kotel(na) potrebuje, aby superhero hracov bavilo a nie 2 tyzdne len hrat hrat a hrat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání