Citovat Původně založeno Charon35 Zobrazit příspěvky
@deatrun: Ani sa nepýtam, ako policia prišla na teba. Či sledovali ten účet, alebo tvoj mobil :D Mne by sa s tým nechcelo piplať a nahlasovať to. U nás to (ne)funguje tak isto, takže ja by som s tým mal zbytočné opletačky a v konečnom dôsledku jemu sa nič nestane. A z netu to už neodstráni nikto.
podle těch premium sms co lidi posílali. Asi to někdo musel nahlásit a oni pak vyšetřovali tu společnost kdo tam poslal všechno sms. A to jich nebylo málo. Když po roce přišel papír kdo a jak to udělal a kdo se všechno nachytal i měl nějakou škodu kvůli tomu zmetkovi malýmu, tak bylo asi necelé 4 stránky jmén poškozených. Jsem si předtím myslel, že to stíhnu zazálohovat na disk po sms a stejně jsem to nestíhl, tak jsem musel už jen novou instalaci systemu. Jemu by se nic nestalo ikdyž by byl zletilý? Omezil úplně či částečně několik počitačů a tím i několik lidí.. tímhle zdržování. By měl jít do hajzlu, když by byl zletilý. Teď jsem si všiml natom obrázku, že to nemáš na sms, ale na několik tisíc. :/

Vyplatí se pak vše zazálohovat co chceš na nějaký externí disk a znova udělat novou instalaci systemu. Co když tam zbyde nějaká sračka co odposlouchává..nebo nwm se v tomhle nevyznám.