Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 1180

Téma: Posilovna

Threaded View

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Posilovna

Citovat Původně založeno dhaaqu Zobrazit příspěvky
    Zdravim, když je koho zeptám se:

Jak správně jíst, před a po tréninku? Množstevně kolik a čeho nejlépe a časově kolik před a po? Bílkoviny předpokládám hlavně navečer.
    Mám ten typ metabolismu, že můžu žrát co chci a nepřiberu, což zrovna do posilky není ideální :-) takže během dvou let co jsem cvičíval jsem na hmotě moc nenabral. Ale taky jsem málo řešil právě stravu, tak chci vědět, když si teď občas zacvičim.
    Díky
    Jak správně jíst..? Jíst pravidelně, aby tělo mělo nějaký stravovací návyk, optimální je každé 3 hodiny, ale když nemůžeš tak často, tak klidně i 4 hodiny.. Kdy a co jíst se odvádí podle toho kdy máš trénink.. takový ten základ povětšinou tvoří : rýže, brambory, vločky, celozrnné pečivo, piškoty, maso, vejce, tvarohy, sýry, oříšky, ovoce, zelenina + doplňky stravy pro zvýšení tělesné hmotnosti se hodí třeba nějaký 20% gainer typu Mutant mass. Musíš si hlídat příjem kalorií, Tvůj příjem kalorií musí být vyšší než výdej..!
    řekl bych se budeš ektomorf, podle toho co píšeš tudíž by bylo ideální jíst v hodnotách .. Sacharidy 7g/kg tělesné hmotnosti, Bílkoviny 2g/kg a tuky 1g/kg .. Když použiješ google, najdeš tam spousty vzorových jídelníčků..
    Naposledy upraveno kaufly; 05-08-13 v 23:48.
    “Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože jsme si přestali hrát.“

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání