Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 35

Téma: Furien

Threaded View

Profesionální člen Avatar uživatele professional
    Datum registrace
    Apr 2014
    Umístění
    Kotelna :wub: ❤

Odpověď: Furien

Citovat Původně založeno Del!k Zobrazit příspěvky
    Ja som Proti z dôvodu tvojej debility pred (alebo po, to si už nepamätam) podani tvojej prvej žiadosti-- Btw ja som žiadne hlasenie od teba nemal odvtedy, čo si si ma vymazal zo steamu kvoli incidentu, jak si mi nadaval . Peace
    E:Když jsem ti napsal ať si mě pŕidáš na steam abych ti moh hlásit cheatry tak si mě poslal do ----,Mam to i na demu kde mi Spittareloo točil straffy.:)

Citovat Původně založeno Professional Zobrazit příspěvky
    E:Když jsem ti napsal ať si mě pŕidáš na steam abych ti moh hlásit cheatry tak si mě poslal do ----,Mam to i na demu kde mi Spittareloo točil straffy.:)
    E2: že se semnou nebavíš tak jak ti mám hlásit? když sem ti říkal že si tě přidám na steam jen na hlášení tak si mě ignoruval a odešel si ze servru. Takže na mě to nesváděj že jsem ty nehlásil.
    E3: O právách sem uvažuval dneska si je podat bavil sem se o tom s novicem.
    A že sem si tě vymazal ok ale když ti chcem hlásit cheatry tak si povinen na ně chodit já je buď hlásím na steam což je nejčastější a nebo v nejhorším na forum.
    E4: Že jsem ti nadával nebudu říkat že né, ale změnil sem se minimálně půl roku se semnou nebavíš nelibo díl a třeba Mario který se semnou baví každý den tak ví že jsem se změnil. Delík znám tě 3 roky a pak sme se pohádali (začal jsem si asi já) a od té doby si mi nedal šanci i když sem se pokoušel abys mi jí dal ale nedal.

Chčel bych další vyjádření adminů prosím.
    E: i Darona sice je to bejvalej admin ale má hodnotu.
    Naposledy upraveno Zoyer; 10-10-15 v 19:22. Důvod: používej EDIT / sloučeno
    Furien
    steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198169833570/
    name : Professional

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání