Řeknu ti to naprosto narovinu. Tobě je 15 a jsi úplně stejné děcko jako ti, kterým nadávaš do děcek, takže jste na tom úplně stejně.
Pokud chceš dělat admina, měl by ses nad sebou zamyslet.

Sem dítě,ale nemám zapotřebí někomu urážet rodinu,to mi přijde jako totální ego down.+Ano nadávám,ale třeba na kemp nebo za to že mi někdo nadává nebo nadává jiné osobě ve hře.
Děkuju za vyjádření,vezmu si to k srdci

Dáváte tomu chatlogu moc velkou váhu, stejně jediná věc, na které opravdu záleží, jsou schopnosti daného člověka. Že by práva zneužíval, to si teda nemyslím, na TSku mi naopak připadá jako dost klidný jedinec. Já taky nadávám, kleju a nevím co, to však neznamená, že bych měl zneužívat práva na nesmyslné bany (jako třeba když se do mě někdo obuje).

Dávat PRO/PROTI tu nebudu, nějaké hlášení na steam mi asi přišlo, ale málo na nějaký úsudek. Jinak bych ti vytkl určitě to, že do žádosti píšeš, že nepoznáš cheat 100%, nedělá to dobrý první dojem.


chatlog by měl být u admina co nejvíc čistý,i když to berou moc těžce,tak mají pravdu.Měl bych se sklidnit a potom prosit o práva= něco za něco.
na TS si ani nepamatuju že sem tam s tebou byl :D,to bylo asi dávno ale :D
No s těma cheaterama je to u mě složitější no...takže si přiznám že mi dělá problém WH,ale někdo mi pomůže takže to bude vše OKA