Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 286

Téma: Travian

Threaded View

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

3 z 4 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Lightbulb Travian

Zdravím, toto téma jsem nikde nenašel, tak kdyby tu bylo tak mě opravte..
    Zde můžete psát svojé zážitky z travianu, dávat reporty..Mluvit o tom kolik jste měli pop a off + jaké jste získali medajle apod..
    I nějaké screeny sem můžete dát .. :)

Jelikož nyní skončilo Cz3x, tak se chci zeptat zda někdo neplánuje začít příští speed, někdo v chatu se zmínil,ale už si nepamatuju kdo to byl..
    Chtěl bych hrát za germana ale z časového důvodu bych to sám neuhlídal a chtěl bych se zeptat asi bych se nemohl k někomu přidat na acc.
    Jsem offenzivní typ hráče co preferuje hru za germány
    Možná mě znáte pod nickem WsTs
    Hraji to už cca od 10-11 let nechci kecat..Začínal sem první kola za římany, ale potom sem přešel na germány
    Mám už odehrano spoustu serverů a celkem dost sem jich i dohrál..
    Když jsem hrál z jedním hráčem tak sme dostali pár medajlí za zloděje a pokus se nepletu i jednu za off
    Hráli sme na cz2x [kvalifikačka] a dostal jsem se dále,ale to už jsem nehrál z časového důvodu..
    Mohl bych hrát od cca. 16:15 - 21:00..
    Hledal bych spíš hráče kteří by to mohli hrát například přes noční nebo dopoledne a někoho kdo to má v hlavě uspořádáne a má už něco odehráno..
    To je z mojé strany vše kdyby měl někdo nějaký návrch nebo dotaz tak pište sem nebo PM
    S Pozdravem
    3K a Jerry
    Naposledy upraveno 3k a Jerry; 29-01-12 v 20:28.

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Pravidla přispívání