Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazit výsledky od 16 do 18 z 18

Téma: Only Dust2

Ex-admin
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    Hamilton near Glasgow UK

Odpověď: Only Dust2

Tak sory vcera jsem byl na porade pak jsem sel na pohovor kvuli brigade pak jsem se sel napit vratil jsem se ve 4 rano v 6 sem sel na praxi ted jsem skončil jedu vyřizovat do mesta pak du doprovodit sestřičku na trhy pak jedu dom , na 2 hodiny si schrupnu a pak jedu do prahy zitra v 7 odjizdim z prahy a jedu ucit decka lyžovat do nemcicek skoncim ve 3 du na ples pak jedu na intr lehnu a konecne se vyspim sory nemam cas se ani nažrat

Odpověď: Only Dust2

Opravdu mě pobavil ban za blokovanie :D Zkus treba kdyz te "blokuju" (Takovym stylem ze se ani nehneš.) Jít do spectu a natočit Demo sama. Za další Admini mají vlastní život to ano. Chápu to. To jak napsal hladik je opravdu bujně nabytý program admina. Ale jsou schopní hráči co tam jsou 15 Hodin denně. Tak proč nejsou admini oni? Ono by neuškodilo udělat nábor. Ale za další. VOTEBAN je největší kravina co na server dát! To dáš nijakemu děcku hlavu přez zed a mužeš jít. To by byla jen další práce adminů řešit tyto UNBANY a stížnosti. A v 22:00 tam admin je.. jsou nejmin 2. To vim. Ale nejsi jedina kdo má na serveru "HACKERA , BLOKERA" a oni musí natáčet/hlídat i jiné servery. To neni tak že tam někdo běhá s AB nebo WH oni jen napíšou příkaz a je bannlej. To bouhžel nefunguje.
    [W]aKe[ZZ]aShi! -> COD:MW , War3FT

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Re: Only Dust2

@Svacik: H, tjn. To mi nedoplo :D

@Votekick, je somarina. Pride tam banda kamosov a nikto si okrem nich nezahra.
    Ako dlho ta blokovali? Ci sa vobec oplati stahovat a pozerat to HLTV.
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání