Já zase na podzim udělal jen 15 sed-lehů se zajištěním nohou a prostě víc jsem nedal.Dneska na tom jsem oproti podzimu znatelně lépe,ale celkově jsem se s břichem dostal tak na úroven ostatních studentů,kteří ani třeba neposilují,nevím proč jsem měl břicho vždy tak slabé.Všechno bude,nesmíš chtít vše hned,ale dát tomu čas.
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
vše je jen o čase když jsem začal nedal jsem ani 20 kliků, teď jich udělám už skoro 150 najednou, nezvedl jsem ani 50 kg na bench, teď dám 150, vše je jen o trpělivosti, vůli a síle :)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Jinak co uznávám celkem borce ..Člověk mnoho vydrží má-li cíl.
https://www.youtube.com/watch?v=Zcb2uGjcfGE
v 16 rokách
https://www.youtube.com/watch?v=YUJHn24ByX8
a teď ..
Hh a me reknete ze mam velkou pracku, tenhle kluk by me i v 16ti letech strcil do kapsy jak nic, neni zas tak moc velkej ale ma to narysovany jak blazen, nohy ani nemluvim ty ma hodne pekny
no sice je namakanej, ale kdyz jsem asi pred rokem na to video koukal, a viděl jak cvičí, tak takovým stylem si brzo zkurví záda.
Kulturisti jsou vesme vsichni komplet zkurveny, ve 30ti maji v prdeli jatra z tech sracek co vse berou, to beru i ja ale oni na posezeni vypijou napr 5 shackeru ruznych prasku + tabletky jako bcaa a pod, natoz ja beru 2 za den a ono se to v tom pozdejsim veku hodne projevi, taky bych chtel rict kdyby se nekdo ridil mym jidelnickem co jsem posilal na zacatku tak se vyserte na tech 5 vajec a misto toho snezte radsi 1 baleni tvarohu, vyzivovy hodnoty to skoro neovlivni ale penezku to ovlivni celkem dost ;)
Jsem jak stroj, dodelam prezentace do skoly a hned na to jdu delat jidelni a cvicebni plany pro pany :D
Slunicko nezabudni ešte fotku sem hodiť hej :D
Jsem linej se fotit :D ale to prijde ;)
Ahoj Slunicko :-) Vidim že tu rozdávaš rady vo veľkom tak chcel by som ťa o niečo poprosiť. Tréningový plán. Už som začal plávať a behať na kondičku asi mesiac do zadu (zabehnem 5-15km denne a 3x do týždna na plavárni cez 1,5-2km za hodinu a pol). Hľadal som plno plánov a pod... ale neviem čo si môžem dovoliť... už som skúšal a potrhal som si šľachy v ramene=2mesiace som ani honiť nemohol...
Menšie info o mne:
Vek: 16
Výška: 173cm
Váha: 68kg
Pred 3 mesiacmi som mal 58kg. Dal som si pravidlo, nikdy nebyť hladný. To myslím by mal dodržiavať každý kto chce pribrať. Niekedy to zachádza až do zvracania, takže najesť sa znovu. Peniaze niesu problém, takže ak by si vedel nejak poradiť, budem ti vďačný.
Prečo by som nemal? Tie šľachy to som sa poriadne nerozcvičil a neodhadol som váhu.
Keď chutí tak chutí... mam dosť citlivý žalúdok. Aj keď je pravda že 2 dni predtým sme dvaja cicali politrovku rumu.
:D Je známe že kulturisti po 1. Sa dehidrujú pred súťažov aby bolo lepšie vidno svaly
2. Si naschvál trhajú šľachy aby sa im do svalu dostala krv a tým bude väčší
Ja s tým ale nemám nič spoločné. Cvičím na kondičku a aby som nebol "guľatý" . Tie šľachy bola nehoda a týždeň som nevedel hýbať s rukou a rozhodne to neplánujem opakovať, ak mám chuť si rezať žily tak radšej odstrelím pár hláv na CS. Alebo si dobre vyhoním.
Toš už sem začal s tim mučenim :D...uvidime tak za pul roku co to semnu udělá....(ja taky bych mohl jest každý den 165421 kebabu a hamburgeru a nepřiberu ani gram)
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)