Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
Company, uz jsi 8mej co mi pise o cvicebni plan, takze to bude asi trvat ale vsem to sepisu :) jinak je zbytecnost se prezravat, tim nic nedosahnes musis jist hodne jidel denne tak aby ses neprezral ale tak abys nemel hlad, kdyz se nazeres a pak vyzvracis ztraci to smysl, na zvraceni treba po treningu neni nic spatnyho, kdyz cvicim nohy tak zvracim pokazde.
dyz si psal s tim ze penize nejsou problem tak ti doporucuju koupit kvasnice, ktere se prodavaji bezne v lekarne, nuti te jist ( zpusobujou hlad ) a do toho koupit Gainer, stoji cca 350 Kc ve vetsich obchodech, jakou prichut si zvolis je na tobe, po tomhle budes tak za mesic cca o 5 kilo tezsi a take bych ti nedoporucoval behat dlouhe trate, tim hubnes a svalovou hmotu nepriberes.
delej misto toho denne treba 1000 kliku ;)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Bilkoviny, podporuji rust svalove hmoty
Môžem povedať že sa stravujem zdravo... môj najväčší problém je mäso, ryby, huby. Mäso jem väčšinou kuracie, ale také bravčové už mi robi problém. Ryby... moje tabu ja neviem... zjem jednu max a pri pomyslení že ešte jedna tam je sa mi dvíha žalúdok. Behal som hlavne na kondičku nenapadlo ma že keď chcem cvičiť netreba sa preťažovať :D Nevadí, obmedzím to. A ten plán ak sa ti nechce v pohode, ja už niečo vymyslím. A myslím že keď spravíš jeden, zabiješ jednou ranou 194198748 múch kedže väčšina z herkulov tu majú do 18?
Kazdej mate jinou kondicku, jinou vahu, jiny vek, takze musi mit kazdej zvlast, ikdyz to nebudou plany o moc jine, tak budou pro kazdyho na miru, co by mel davat a taky nekdo nechce chodit do posilky, nekdo jo, nekdo nechce zrat suplementy a nekdo zase chce, je tam hodne rozdilu a udelam ti to, neboj ;)
Cvičím co můžu, doma kliky, sed-lehy, dřepy apod., naštěstí mám doma bench tak valím press a jiné cviky. Do tělocvičny jenom jednou za týden a to při tělocviku. S jídelníčkem si hlavu moc nelámu, jím co dům dá. Ráno sním z večera našlehaný tvaroh, svačina rohlík, bageta. Kolem 12 školní "jídlo" čili "oběd" přídu dom dám si jabka, čekám až příde máma s nákupem=chleba, rohlíky někdy uvařím maso (vepř) nebo krupičnou kašišku. Potom jdu cvičit: vždy 3 serie na doraz, mezi serii 1-2 minuty pauza. Jedu takhle: kliky, dřepy, bench-press, sedlehy, výtahy na špičkách, hrazda, předloktí pomocí "kleští", záda pomocí "opačných sedlehu". Činky - ruce, ramena. Potom si dám našlehaný tvaroh ( kolem 18:30) a ve 20:00 jabko. Jdu spát. Ráno nějaké to protáhnutí a pár kliků. Tohle mě ke štěstí stačí. Mám cca 190 cm a 77kg
Ten tvaroh bych ti doporucil snist nez pujdes spat, sice je to tezky jidlo ale zabere ti mnohem vic jelikoz mas vsechny svaly v klidu kdyz spis tak se to do toho lip dostava..kolik das na bench?
Njn, casem.
Titane, takhle ja chodim domu 5dni v tydnu akorat bez toho tvarohu a vajcek ktere se po cviceni nemaji brat :D po cviceni musis brat sacharidy ne proteiny aby meli svaly z ceho rust a pak az tak za min hodku proteiny ale kazdeho vec ;)
Cvičím nemeckú objemovku, je to super.
Pro Trejika.
Po - RUCE/BRICHO/KOZY
- 4x20 diamantovych kliku
- 1x10 hindu kliku
- 1x10 spider kliku
- 5x40 sed lehu
- 4x5 pritahu na hrazde
----------------------------------------
Ut - NOHY/BRICHO/ZADA
- 5x35 drepu
- 3x15 drepu se zatezi
- 1x2 drepy na jedne noze
- 3x15 stoupani na spicku nohy ( na jedne noze )
- 4x40 sed lehu
--------------------------------------
St - RUCE/KOZY/BRICHO
- 4x20 diamantovych kliku
- 3x15 kliku (ruce daleko od sebe)
- 1x10 walk out kliku
- 2x5 pritahu na hrazde
- 4x40 sed lehu
-----------------------------------
Ct - VOLNO
-----------------------------------
A pak opakovat.
Po kazdem treninku ti doporucuju banan ( stredne velky banan ma cca 26 g sacharidu ).
A multivitaminovy napoj.
Jestli nemas hrazdu, pritahuj se na strome :D
Nemam zadnej titul, mam to z vlastnich zkusenosti a taky hodne z casopisu o kulturistice ;)
Ale vy nevite co mi psal, bydli na vesnici, tam se snad nejakej strom najde ne? :D
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)