neviem či niekto pozná českého hráča Leatherface alebo Phobos mal nick sa mi zdá. Hrá len huntra a môžem v pokojom v duši povedať, že je najlepší hunter v európe ;-) Na free serveri kde nefungovala resilka bol raz jeden warrior s full wf a PVE Doplnkami, 100%armor pene, Shadowmourne HC trinkety a fingre, cca 6300 gs menom Morfeu. Potom prišiel full deadly eq ,max iLevel na sebe 217, mal ho asi 10 minút. Porobil si macrá bindy a dal Duel tomu Morfeu. Duel trval cca 5 minút. 4200gs Hunter dal s 21% hp 6300 gs warriora. Ten warrior bol naj na serveri s 2001 ratom a namyslenec 1. triedy. Po tomto duely sa mu zavrela huba na dva dni. Leather prestal s PVP začal PVE a vo 3900 gs PVE EQ na lordovi na 10n vytiahol 11k dps na konci fightu. Neuveriteľné ale ja som bol svedkom všetkého toho. Sám mi posielal screeny ako na iných free2play serveroch s 2000+návštevnosťou (blizzlike) mal rat nad 3000 a potom jeden screen z ofi, kde mal 2800 3v3 vo full rele :-)
Takže to WOW niekedy ani o EQ nejde, najväčšiu rolu hrá skill.
S kamarátom na deffendri sme vo full eq dali 2000 rat combo affli+resto dudu. Nič moc predsa je to defender... ale dali sme si v pohode full WF equipnutých.