Zobrazit výsledky od 1 do 12 z 12

Téma: Kickass movies!

Threaded View

Ex-admin Avatar uživatele 3necky
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    3nec

2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: Kickass movies!

Heh, měl jsem v plánu něco takového tady zavést, takovou menší osvětu když už to je má specializace, zejména teda oldschool 1.5 moviečka, kterých znám desítky a taky se ve světě moviemakingu slušně orientuju. Nicméně když už jsi s tím začal ty, tak se přípojím s mými kickstarts kousky:

Mé absolutně nejoblíbenější, vytvořené pro mě nejlepším moviemakerem staré školy legendárnímu klanu, který mi byl vzorem (konkrétně ElemenT, který doteď je na 1. místě,kdyby jste se mě zeptali na jméno hráče cska) a jedná z věcí, které mě před 10 lety přivedly k hraní CS:
    Pokud vám někdo řekl během zápasu, že máte enemy na Elementovi, tak je to proto: čas 3:56 v movie.

Měl jsem jich víc, ale nepustí mě to, že prý moje zpráva může obsahovat pouze 1 video, tak to vyřeším jednoduchým odkazem.

A tenhle kousek tady nesmí taky chybět a podle mě ho bude většina znát, protože je to v podstatě kultovní záležitost. Zobrazuje dominanci SK na CPL v roce 2005, kterou zbrzdil pouze Team 3D. Ten zápas je taky legendární, SK to otočili z nějakých 0:10 na prodloužení, kde vyhráli 25:21. A můžete vidět jeden z nejznámnějších okamžiků v dějinách profesionálního hraní cs - Spawnuv ninja defuse proti NiP (čas 2:35).

http://www.youtube.com/watch?v=I6IBTNG8DWk
    Naposledy upraveno 3necky; 22-03-13 v 22:20.
    Prodavam teplaky, papuce: "Range 8:10? Hras to ako baba xD"
    Range: "a co..staraj sa o seba..teba spravili asi vo vode ...sperma vysla a len kkt ostal"
    Mega pub 30-08-2013 Twyleq ADMINE JSI SPINA }}} SLAPUJES LIDI ABY MOHLI DO VYSKY SE ZAKEMPIT TY NULO

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání