na warra ti stacia 2-3 macra(bursty a stance) a dobre rozmiestnene keybindy...
k tomu huntovy, staci dat scatter shot, trap launcher a hodit trap pod nohy (vacsinou freezing) a da sa to dat aj do macra...
eq nikdy nebol prvorady, ja videl jedneho rogua co nemal ani vici eq (okolo 105k hp) a daval pohode chlapikov co mali ruthless (aj mne robilo problem ho dat).. fakt skiller ale bol to jeden z tych namyslencov a hral strasneho frajera dokym mu nenajebal affli lock :-D
k tomu magovy, najtazsi je asi fire lebo tam ide hlavne o ten control a je to tam fakt problem dat s fire magom nieco (jediny s rogunou a lockom maju nezabugovany dmg cize davaju o znacnu cast menej ako ostatne class, aj ked lock ma bugly drain life-nejak moc dmguje) ale vzdy sa najdu lamky co maju vyklikany kazdy spell z tallent tree :-D a moj nazoe ze je frost totalne no-skill class pre lowky mi nikto nevezme, nikto z vas nehral tam kde ja tak nevie co to tam je.. btw. macra na maga sa lisia podla talentov, na arcane som pouzival jedno (burst) a na fire tiez (dotky)...
k huntovy tam treba mat dobre porobene keybindy (ako pri warriorovy) a netreba vam viac ako 2 macra ale zase sa to lisi od talentov... ja hram bm(hral som mm aj sv) a bm niesu moc narocne, spamujem serepent sting, arcane shot dookola... mm su dobre tiez ale strasne rychlo zozeru focus a sv taktiez, ale na zaciatku som hraval s mm:-) s chimerou som daval slusne mrdy
ono to je cela hra vacsinou o skille a nie o tom aky mas eq.. tam bez skillu nedate aj s tym najlepsim eq niekoho kto ma low eq a skill jak prasa