Classic je jen jeden, jailbreaky jsou 3, ale stejně si nemyslim že by se to chytlo.
Classic je jen jeden, jailbreaky jsou 3, ale stejně si nemyslim že by se to chytlo.
Classik a JB sú diametrálne odlišné módy s iným druhom hráčov. Neporovnával by som offroad s DTM.
EDIT: No hlavne je teraz otázne, čo zas porobí blbé valve a ich updaty.
Naposledy upraveno Charon35; 09-04-13 v 19:03.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Jb 4 možná i jo ale only steam ne (:
Slepice ? Jakto můžeš vědět ? Ještě se to ani nevyzkoušelo a hned děláš závěry. A u Karl0se jsem jen myslel to, že Jailbreky hraje hodně lidí tak nevim proč by se to nemohlo chytnou. Nic víc jsem nenapsal.
Já říkám proč dělat na Ns/Steam portálu Only Steam Server (: Zvlášť Jailbreak.
Počet hráčů: 28 / 28 JB2 práve teraz.
7 steamerov. Z toho 2 admini, 1 karlos a tuším 1 spešl. Čiže nám zostávajú 3 hráči.
JB3 Počet hráčů: 25 / 28 - 6 steam.
JB1 Počet hráčů: 27 / 28 - 0 steam.
Takže asi tak no. Škoda.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
GL&HF. It´s just a game.
co je úlohou karlosů ve hře?
možná by na to i lidi byli, příde na to jestli by tam chodily (:
Naposledy upraveno slepice; 09-04-13 v 22:45.
GL&HF. It´s just a game.
Hele já jsem od začátku pro ns/steam tak nevím co trolíš :D
JAJ, tak prostě server pro NS i Steam, s tím že Steamaci budou mít jakoby VIP slot, stějně předchozí návrh byl založen na tom aby vůbec nějákej server byl jelikož OBA TŘI jsou pořád plný ! ;)
blazebit: Hej jolo dpč kvoli tebe ma už obehli v ranku,daj mi unban !! :)
To skor druhy dust2. Jailbreakov je uz dost
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)