Mě se zdá neetický ten nick s ohledem na to, že tu hrajou i děti ( i když možná že něco takového je pro ně slabý odvar), ale pravda je, že mě pobavil taky ale hlavně je originální. Už jen ten nápad..:D
Mě se zdá neetický ten nick s ohledem na to, že tu hrajou i děti ( i když možná že něco takového je pro ně slabý odvar), ale pravda je, že mě pobavil taky ale hlavně je originální. Už jen ten nápad..:D
no ja som mal tento nick hlavne kvoli tej originalite :D nechcem snim urcite nikoho urazit , a mnoho ludi pobavil . Ale aj tak diki za vyjadrenia![]()
něco od jezuse :
Původně založeno J3ZUsSs*
Chalan vyzera byt v pohode, cheaterov hlasi aj mne a zatial ziaden fail....myslim, ze by to v pohode zvladol...
za mna ANO
Cheater na servery? Píšte cez výkričník (!), alebo mne na steam (matis)...
Pri hlásení cez ! uvádzajte nick podozrivého a dôvod...
http://www.youtube.com/watch?v=2zQ7M...ature=youtu.be
Taky jsem PRO.
Vcera sem s nim chvilku hral, vypada fajn!
Takze taky PRO
Je to jen hra a cokoliv jiného má větší váhu.
"Kotel"
Mŕtveho stretávam každý deň na code, aktívny je, skill má, nevidel som u neho žiaden vulgarizmus PRO.
Jsem pro hral jsem s ním, je v pohodě, něco nahlásil, why not.
Na serveru jsem ho viděl. Skill má, brain taky. Pro.
dikes moc chalani![]()
trosku mi to pripada ze tu sa dostat k pravam je jak v somalsku cakat na bravcovy rezen :D asi budem hlasit cez ! .... alebo steam
Upravim svoje PRE. Bolo nezmyselne. Tak dedo vyzera byt rozumny a spravne udereny, tak ze by urcite zapadol. Skill ma a vek je tak isto +
[13:44] jolo32323: mas ten mik vobec zapojeny?
[13:45] Annie: mám dve ružové dierky, v oboch bol a nejde:D
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)