ja max pátky , soboty , neděle inak asi ne ..
stavat bloodstone na drowku nejaka new meta?
Neměl jsem co dělat s prachama. Navíc jsem šel každou chvíli sám do 2 - 3 enemy. Takže vždycky rozstřelit dva, pak na chvíli použít shadow blade a dorazit i třetího. Měl jsem ten item složený z ring of health ( nebo tak nějak ) a z void stonu. Takže tam ta regenerace byla pomalá..
Příšlo mi 30 klíčů doty 2, kdo by chtěl, PM.
tech klicu je tolik ze i kdybych chtel tak to nikdy nemuzu rozdat xD klidne pm taky
A čo tak skúsiť aj iného hrdinu ? :D http://dotabuff.com/players/100467886/matches
Inak desolator by som nerobil pretože viac sa hodí Daedalus a potom ešte monkey king bar ;)
Dřív jsem hrával za jiné hera, ale to byla jedna prohra za druhou. Když hraju s někým ve skupině, taky zkusím jiné hero, ale když hraju sám, tak to jistí drow, troll nebo random a občas faceless void.
Tak drow je moc OP i když někdy to za něj taky umím pokazit, ale ten dmg to snad jinej hero nemá ..
Ja poslední dobou spíš jedu random, ale pak jsem nasranej a leftuju protože neni možny že když mě random vybere ursu, tak že oni si vezmou , centaura , magnuse a alchemista ..
Potom ešte Troll je strašne OP myslím si, že viac ako Drow Ranger...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)