Podla mňa by to aj fungovalo, lebo určite všetkých adminov a speslov by nebavilo chodiť furt na ten istý JB.
Podla mňa by to aj fungovalo, lebo určite všetkých adminov a speslov by nebavilo chodiť furt na ten istý JB.
Lenže zabúdate na jeden veľký fuckT, že admini, ktorí tam chodia teraz, majú oldpack na steame. Takže by na Only steam JB nepočuli nič zase oni. Takže tie veci, že všetci admini a spešli by boli iba tak sú odveci chlapci.
Ja som určite za. Nechce sa mi srať zas do cska, ale občas večer, keď nič netrafím a som utahaný jak pes, by som si tam odbehol navečerať sa ako kedysi. Určite to stojí za zváženie.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Nevím, byl bych jako rád za Steam Jb server, ale zas, už by to nebylo ono, je fakt že by tam byli asi všichni admini a spešlíci. No nevím, když se to zavede, tak budu spokojen, ale až tak ten steam server nechci.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
GL&HF. It´s just a game.
za skusku by to stalo
Keď ťa niekto bude poučovat o nadváhe, zjedz ho tiež! Virus, virus everywhere.
http://img.memecdn.com/fucking-piece...t_o_870112.jpg
https://49.media.tumblr.com/4484be12...f2mto1_500.gif
JJ...aspoň keby sa to na skúšku urobilo.
GL&HF. It´s just a game.
čakal som,že bude len pre steam..škoda teda,veľka
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)