ahoj, uvažuje se ještě někdy o tomhle serveru? Hrál jsem ho jak byl v test serverech a dost mě nadchnul. Vím, že s tím bude dost velká práce..hlavně s balíčkem map, ptž žádnej takej server jsem nikde neviděl.
ahoj, uvažuje se ještě někdy o tomhle serveru? Hrál jsem ho jak byl v test serverech a dost mě nadchnul. Vím, že s tím bude dost velká práce..hlavně s balíčkem map, ptž žádnej takej server jsem nikde neviděl.
Dnes byl na testování spuštěn, jakmile Kotel dodělá nějaké úpravy, tak bude oficiálně spuštěn.
fck fck fck... škoda, že jsem otom nevěděl. Kéž kdyby bylo dnes ošklivy počasí, bych si aspoň zahrál.. thx za odpověď ;)
Chybí už jen přidat ukládání nejlepších časů, jinak je to hotové. Mapy se dělají snadno, ty může udělat každý. Udělám nějakou soutěž o vip.
a muzes tam dat nejakej jednoduchej rank?
Rank tam je /top15 stačí napísať, nedal by sa na mape rcb2 trocha viacej osvetliť ten vchod do tunelu?
Niekto kto mi stručne opíše o čom to je ? ( viem, že to asi bude o autách :D ) ale začo sa tam budu získavať body ?
Zavodí se. Ten kdo je první vyhrává. Je tam pak top15 kde jsou lidi s nejlepšíma časama.
Na dráze se spawnují "bonus itemy" např. turbo, raketa kterou sestřelíš někoho jiného, olejová kaluž a mnoho dalších.
Kotel neda sa spravit nejake bocne bariery , myslim to aby ta raketomet dal na trat a nie na texturu
Taka otaztocka. Naco su mi body za triky? :D
to by aj mna zaujimalo... ale asi nanic...
nebolo by mozne spravit aby sa mysou otacala kamera? a hodit tam aj nejaky speedmeter? este na turbe a shielde, nejaka lista podla ktorej budeme vediet ze ako dlho ten bonus je :-) a este nastavit aby auticka cez seba mohli prechadzat, ako tu uz bolo spomenute, nejake lowky si to na starte otocia a idu do protismeru blokovat ostatnych
btw. ten napis ktory nam hovori aky item sme dostali by mohol byt troska vyssie, koli viditelnosti :-)
napadla ma jedna "vip vyhoda" ze nejaky specialny skin auticka :-D
Naposledy upraveno Kazki; 04-07-13 v 01:18.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)