Chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo proč už se mi 2 dny nenačítá SID? Za každou radu budu vděčný :)
Naposledy upraveno Kubelas; 11-07-13 v 23:13.
Mě na tohle pomohla odinstalace nonsteam cska..
Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?
Okey zítra to zkusím :) díky když to nepujde tak prostě neví co s tím je, ale ns csko sem mě do teď a nedělalo mi to.
nechápem tých čo majú steam načo majú v PC aj non-steam
Ns se mi nechtělo odinstalovat protože mi to nedělalo nic ale když pomůže odinstalovaní ns cska aby se mi načítalo SID tak fo odinstaluju.
Původně založeno heilig nechápem tých čo majú steam načo majú v PC aj non-steam Já to tam mám na zkoušení různých kravin, GUI a pod.
Původně založeno heilig nechápem tých čo majú steam načo majú v PC aj non-steam Někteří v NS prohlížejí dema se zapnutým WHčkem.
Původně založeno Amazing-Zajic Já to tam mám na zkoušení různých kravin, GUI a pod. Dělám to samé :) Mě už nevadí nenačetlé SID, ban na mou IP není [kdyžtak bych si ji změnil] a práva nemám..
Okey díky pomohla odinstalace nska. :)
Původně založeno Kubelas Okey díky pomohla odinstalace nska. :) Rád jsem pomohl .. Dostanu pusu ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Pravidla Fóra