od 10:30
od 13:00
rozdelit na dva dni
Ja si myslím že to už je jedno, pri každom zápase jeden-dvaja admini aby to mohli kontrólovať všetko. 16 tímov by sa mohlo poskladať na 5on5 only steam.
Dúfam že tu vide, teším sa!
Udělal bych to klidně i pro NS. Je to Kotlena cup, ne Kotelna Steam Cup.
Chápej mě, ja bych chtěl hrát taky a ještě k tomu sledovat dema mezi zápasama, strašně by se to natáhlo.
Já bych řekl, že by se lidi našli, já určitě seženu tým steam 5 lidí, taky bych chtěl vidět turnaj adminů Kotelny.
Bylo by to asi 4fun, mozna bych se zkusil domluvit s kotlem na VIP treba pro viteze.
MR15 5on5 turnaj, jak říká název topicu :) když nějaký admin vyvine iniciativu budu rád
Pri takýchto turnajoch sa berie v ohľad pre pomoc len niekto z Admin tímu? Myslím či je reálne aby pomohol aj mimo toho niekto.
Lock & Load vespolek!
Já jako nováček v CS (hraju rok) bych si nedovolil nabídnout pomoc s turnajem, nicméně bych rád nějaký uvítal. Stejně jako všichni ostatní teď o prázdninách, protože študáci mají volno a většina z nich se stejně poflakuje kolem kompu. :P (no, to je pochopitelné v tom vedru)
Jestli by nestálo za to ,fyksene, napsat pm na fóru/steamu adminům, co nabídli pomoc, že byste se sešli na TS a probrali podrobnosti? Zdá se mi totiž, že se léto už přehouplo do druhé polovičky a času nebude nazbyt.
Viděl bych to tak do týdne vyhlásit přihlášky do dvacátýho, do patnáctýho finálně postavit tým turnaje a na konci srpna to rozjet.
Vím,že to vypadá ,že se akorát vymlouvám,ale viděl jsem to u náké žádosti,kde koprákek psal,že měl stejný problém.
Kdyz mi date tak tejden dopredu vedet, tak si udelam cas a pomuzu s kontrolovanim cistyho hrani a dodrzovani pravidel turnaje, ja bych si i zahral ale jak urcite vite uz trochu delsi dobu skoro nehraju a po ty dobe uz na to nemam cit, tak bych chtel alespon pomoct, kdyz se do toho nekdo nepusti, tak bych to zkusil zorganizovat sam, ale to uz predbiham blizkou budoucnost ;)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Dělat ligu ve hře, která nemá absolutně žádnou podporu, je úplná kravina. Csko umřelo někdy v lednu s nástupem Gočka a já se divim, že na shifters se ještě něco hraje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)