Původně založeno
matesik
takže:
1. STEAM mám.
2. Nejsem blázen abych každej den hlásil jak o život když stejne mě často ignorujou. Už jsem hlásil hodněkrat a to určitě nebylo před 2roky :)
3. CHARONKU.. :D kemp ja beru to že si nějakej imbecil cupne do nejakého rohu a je tam dokud ho nenajdou což často trvá velice dlouho a tím se zkracuje délka mapy.
4. DarwiNe Když tedy tvrdíš že hrajou pod fake nickami :D (což mi přijdu ujeté , protože ty hráči často ani nepoznají admina) jaktože nezasahují ? stokrát denně tam vídám zprávy do chatu typu: tenhle a tamtem kempí , lama on kempi , on ma WH , on ma cheaty- ANO většinou to sou ti hráči kteří nerozeznají kemp od nabíjení ( u nabíjení se schovám) , cheaty od skillu ale někdy mají pravdu.
5. O AB vim sám že je na PB k ničemu , ale ani jsem se o něm nezmínil. pojem: cheater neznamená jen WH a AB (což samozrejmě víte) ale také SH... i SH jsem párkrát viděl.. a nikdo z FAKE adminů nezasáhnul..
No.. jsem zvědavej jaké připomínky budete mít k této zprávě ale určtě pište dál rád o tom budu diskutovat.. :)